Ufak çaplı bir gözlemdi şimdi tek tek postlarını aramamı bekleme.Kargaşa olan yerde nickin gözüme çarpıo sürekli onu demek istedim.Milletin seninle bir alıp veremediği mi var acaba
Olabilir.Herkes birilerini sevmek ya da sevmemek zorunda değil.Çok doğal bir şey.Genelde savunma modundayımdır.Ondandır beni bu kadar tarışmanın içinde görmen. Ayrıca burda baya arkadaşımda vardır xboxseverler olarak.Onlarlan bir sorunum.Mesala senlende olmayabilir.Burda çok öyle ilk başta kızıpda samimi arkadaş olduğum kişiler var.Koray mesala belkide en koyu xbox fanıdır.Ana aramız gayet iyidir.Gül gibi geçinip gidiyoruz.Çünkü koray gibi gerçek xbox fanlarını severim.Halbuki önceleri koraylanda kavgalıydık.Ne demişler asıl dostluklar kavga ile başlar.İşte buda bunu gibi bir şey.Sadece şunu söylüyorum beni yanlış tespit etmişsin.Dost olabiliriz.
Ters anlamda söylemedim bro yanlış anlaşılma olmasın sadece bir gözlemdi.Dediğin gibi sürekli savunma modunda olduğun için de olabilir
Neyse konuya devam...
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır aklıma geliyor bu 3k'larla.
Maaşallah 2005ten beri konsolu sağlam olanlar var. Acaba birgün hepimiz 3k görecekmiyiz (Allah korusun). Bir sonraki nesil xbox çıktığında şu anki kullanıcılardan kaç kişinin xbox'ı sağlam kalacak merak ediyorum. Şimdi 3k görsek alacak x360ta yok.
120 ye veririm hocam hhd siz aksesuarsız board 2 ay önce değişti..Hitachi dvd rom... sniper_3811@hotmail.com...Dipnot: internetten bi araştırma yaptım benim hata kodum 0102 ve bu en çok rastlanan ve tamiri en mümkün olan 3kırmızı sorunuymuş...
quote:
Orjinalden alıntı: hakan50cent
kasayı ne kadara satıyosun xboxun
20 gb hdd:60 ytl
wireless controller:50 ytl
güç adaptörü:45 ytl
live headset:20 ytl
buyrun arkadaşlar....
Ben de sırf live headset eksik, onu da alıp gerekli tüm akseuarları tamamlasam güzel olur aslında.
Ben de sırf live headset eksik, onu da alıp gerekli tüm akseuarları tamamlasam güzel olur aslında.
Ekledim hocam görüşelim almak istiyorum. Bulunsun elimizde.
benimde 1.5 sene oldu daha bi tersliğini görmedim ama yakındır benim makinede gider
arkadaslar jasperi sakın beklemeyinn nedeni LITE ON dvd ile gelecekk backup kullanan birisyseniz jasperi sakın beklemeyin sonra falcon arasanızda bulamazsınz gibi gelio bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme