Şimdi Ara

Bir cinayet işlediniz. Cinayetten sonra ne yaparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terbiyésiz

Aman tanrım , polisler geldi kimlik kontrolu yapıyolar kafede :(

ne yapcaım bişeler önerin tuvaletemi gidem

Tuvalete gidip klozete atlayıp sifonu çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

adam yalan söylüyor beyler inanmayın gerçekten öyle birşey yapmış olsa polis çoktan yakalardı.

einstein ağabey saygılar
  • yaparım
  • Ortada hiçbir delil bırakmadıktan sonra, hiç bozuntuya vermeden hayatıma bakardım, Eğer benim olduğumu anlamaşılarsa Bir afrika ülkesine kaçıp estetik ameliyatlarla filan zenci olduktan sonra, hayata devam
  • İlk önce ölüm odası hazırla, her yere branda, muşamba ser.
    Sonra yanağından kan al ve bir lamele koy. Kapa kan aksın. Sonra bıçağı tam kalbe indir, çıkan kanın sesini dinle.
    Sonra cesedi parçalara ayır ve çöp poşetlerine tık ardından tekneye atla, okyanusa açıl ve torbalardan kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Ortada hiçbir delil bırakmadıktan sonra, hiç bozuntuya vermeden hayatıma bakardım, Eğer benim olduğumu anlamaşılarsa Bir afrika ülkesine kaçıp estetik ameliyatlarla filan zenci olduktan sonra, hayata devam

estetikle zenci anca bele kadar olursun, belden sonrası ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Ortada hiçbir delil bırakmadıktan sonra, hiç bozuntuya vermeden hayatıma bakardım, Eğer benim olduğumu anlamaşılarsa Bir afrika ülkesine kaçıp estetik ameliyatlarla filan zenci olduktan sonra, hayata devam

estetikle zenci anca bele kadar olursun, belden sonrası ne olacak?

Adam açıpta şeyime bakacak değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

İlk önce ölüm odası hazırla, her yere branda, muşamba ser.
    Sonra yanağından kan al ve bir lamele koy. Kapa kan aksın. Sonra bıçağı tam kalbe indir, çıkan kanın sesini dinle.
    Sonra cesedi parçalara ayır ve çöp poşetlerine tık ardından tekneye atla, okyanusa açıl ve torbalardan kurtul.

Adam Kinq
  • yeni kazılmış bir temele gece gömerdim. kimse anlamazdı yeni kazılmış diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

adam yalan söylüyor beyler inanmayın gerçekten öyle birşey yapmış olsa polis çoktan yakalardı.

adam aynştayyn beyler
  • ▒▒▒▓▓
    ▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓
    ▒▓▓▓▓▓▓░░░▓
    ▒▓░░░░▓░░░░▓
    ▓░░░░░░▓░▓░▓
    ▓░░░░░░▓░░░▓
    ▓░░▓░░░▓▓▓▓
    ▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓
    ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓
    ▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓
    ▒▒▓▒▒▒▒▒▓
  • Moonwalk yaparak uzaklaşırdım..
  • Öldürdüğün adamı kıyma yap. Sonra pide yap. Pidenin içine bu kıymayı koy. Tüm mahalleye dağıt. (Arka Sokaklar'da görmüştüm)

Ya da en iyisi, hiç kimselerin geçmediği bir yer bul (dağ gibi bir yer işte...) Adamı göm. Bütün kanıtları yok et. Bunun için de bıçağı Atlas Okyanusu'na atmanı öneririm. Sonra benim yanıma gel birlikte kaçalım. Ben de bu konudan tam açacaktım ki bunu gördüm. Buluşacağımız yeri PM'den gönderdim. Unutma! Saat 23.00'da...

Görüşürüz...
  • beyler bu gün haberlerde izleriz flaş flaş flaş akıl hastası genç kendisine küfredeni buçakladı ve sonra napacagını bilemeyip bir forum sitesine ne yapmalıyım yazdı
  • DEXTER MOD ON:

Once siyah kalinindan cop posetleri al, kufur eden hanzoyu uygnca paracla posetlere koy tum delilleri yok et ve teknenle acilip akinti olan biyere at

DEXTER MOD OFF.
  • af çıkar nasılsa tırsacak bişi yok hayatına normal devam et
  • Bana cinayet mahalini ve cinayeti ayrıntılarıyla anlat. Kıyafetler, çevre, hiçbir detayı atlama. Sana ayrıntılı bir plan yapayım. Kimse seni yakalayamaz.
  • Direk topuk arkama bakmadan ölümüne
  • Dar gelirliliğin alemi yok.Dünyayı yok et.Öldürecegin ölür.Poloislerde ölür.Eynştaynlar diyebilir sende ölürsün.Uzaya kacıcan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCompany2

F

B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 8 Eylül 2011; 11:19:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.