Şimdi Ara

Bir Çinli otomotiv üreticisi daha Türkiye pazarına giriş yapıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benım okadar bütçem yok be Cherry kimo düşünüyorum. Hanım kullanıcak minimal bir tasarımı var baya da hoş duruyor. Ama TR de parça sıkıntısı usta sorunu varmıdır yokmudur onu bilmiyorum.

• Valla hocam,eski bir modelmiş şimdi baktım da,bişey diyemiyeceğim,sizi yanıltmak istemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir Çinli otomotiv üreticisi daha Türkiye pazarına giriş yapıyor!

Togg gelmeden millet doluşmaya başladı.

• sizden daha çok kazanan bir hükemetimiz var. a-la-mı-yo-ruz.

• xborax123 X kullanıcısına yanıt
    Kendisi bizzat giriş yapsa satış, servis ve yedek parça ağını kurmak zorunda. Bu da para, emek ve zaman ister. Sektörden bir distribütör ile anlaşırsa bu süreci daha hızlı aşacaktır.

• yc#1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BYD ile PYD arasındaki benzerlik dikkat çekiyor.

Bu isimle bu pazarda satmak tehlikeli.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    İnşAllah. İnşAllah ülke kullanıcısına çektirdiklerinin cezasını fazlasıyla çekerler.

• Togg gelse kime hitap edecek çinliler sayesinde tepki de azalır parası olmayan çinliye binsin derler

• NOSTOY N kullanıcısına yanıt
    millet suçluyu hala stokçular veya markalar falan sanıyor. bu kafayla daha çok beklerler.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    TR pazarını kaybetse ne olur kaybetmese ne olur yılda taş çatlasa 600k araç satılan ülke burası oda zorlasan

• Çinli firmalar eğer kendilerini iyi tanıtıp araç getirebilirlerse piyasayı güzel sallarlar.

• Apsny A kullanıcısına yanıt
    Getirseler satacaklardı 2 yıldır deli gibi talep var. Bugün hâlâ aradığın arabayı donanımına rengine bile bakmadan bulamıyorsan bu kimin suçu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir yıla kalmaz tüm otomotivde %5+ pazarı yakalar aha yazıyorum

• Chery ve Geely tası tarağı toplayıp gitmese hala satardı. Yarın tekrar gitmeyeceği ne malum? Demem o ki Çinli firmalar ha deyince pazar elde edemeyecek. İsterim ki elde etsinler, rekabet edebilsinler. Avrupalı firmaların nazından gına geldi. Bir de boyu uzun, vizyonu kısalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 1 Mart 2023; 20:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çinli arabalar gelince sanki bedavaya verecekler imajı neden oluştu anlamadım. 300e 400efalan sıfır arac alabilecegini düşünenler varmı gercekten. Bir Çinli otomotiv üreticisi daha Türkiye pazarına giriş yapıyor!  asgari ücretin 10 bine yaklaştıgı ülkede 300e sıfır arabayı size yedirmezler

• japonlar terk etmeye başlamıştı çinlier onların yerini mi alacak

• 100-150 yi bırak, 300-400k ya bile satılmasi imkansız olan bir enflasyonik ortamda böyle saçma ve bilinçsizce yazılan bir yorumun beğeni alması komedi. Muhtemelen beğenenlerde ülkenin ekonomisinden haberi olmayan akpliler ya da baba parası yiyen liseliler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.