Şimdi Ara

bir çizgi film vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zannedersem show tv deydi. dizi falan değil çizgi sinemaydı. savaşlı falan bişeydi. böyle mavi cüceler falan vardı. kendilerinden çok daha büyük böyle ork gibi troll gibi yaratıklar vardı onlarla savaşıyorlardı. normal günümüz silahları falan kullanıyorlardı. çok acımasız bir filmdi. bayaa bayaa her türlü şiddet vardı. bu mavi cüceler sapır sapır dökülüyordu her işkenceyi görüyorlardı. hatta bi sahne var hiç unutmam. yere saplanmış bi mızrağın cücelerden birini geçirmişlerdi. ölü olmasına rağmen kötülerden biri boşaltıyordu şarjörü üzerine.

ya böyle çok acayip bi filmdi. kesinlikle ve kesinlikle çocuklar için bir film değildi. ama tabi o zamanlar çizgi film se çocuklar izlesin mantığıyla mı verildi anlamadım.

hatırlayan varmı aranızda?. uzun süredir arıyorum bulamadım hiç bir yerde. filmde bazı hatırladıklarım daha var. yaşlı uzun sakallı bi adam vardı. zannedersem bu cücelerden yanaydı. kocaman merdivenleri falan çıkmaya çalışıyordu. böyle sahneler de hatırlıyorum

• hiç tahmin i olan da mı yok yaaa. .. gurur meselesi oldu şerefsizim
  • Nasıl bi çizgifilm bu lan
  • şirinler onlarda mavi onlarda ufak ve gargamele karşı :)
  • ya harbiden vardı böyle bi film şaka değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla benim böyle psikopat bildiğim bir tek happy tree friends var.
     bir çizgi film vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 15 Haziran 2009; 16:39:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.