Şimdi Ara

Bir çocugun büyümesi için kenarda kaç para olması lazım??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çocuğa göre değişir o. benim hiç okul masrafım olmadı mesela. lisede fen lisesi diye dersane beleşti 3 sene, aldığımız kitaplar beleşti, okul beleş her şey beleşti. üni de devlet ünisi o da bi harç var sadece yıllık 800 falan. ilkokul 1den üni mezuniyetine kadar(15 sene) taş çatlasa 10 milyar tutmuştur benim, 2 sene ortaokulda özelde okumuştum ingilizce için 2 sene yetti ing için. bu çocuğuna göre senelik de 10 milyar olup 15 katına çıkabilir yani, çocukta biter okul masrafı
  • quote:

Orijinalden alıntı: combaba

sevgili tanerden

önce çocuklar için böyle bir hesabın yapılmaması gerektiini bil.

Bütün hesapların üstünde olan iki hesap vardır

sevgi ve neslin devamlılığı

hiç bir sevgi çocuğun annesine duyduğu sevgiye benzemez, anneninde çocuğa

keza babanın sevgisi daha farklıdır

hesap kitaba gelmez

o zamanki durum neyse aile elinden gelenin en iyisi yapmaya gayret eder. bu kadar hesap, mantık yanlış yoldur.

dediğim gibi sevgi başlayınca mantık biter

bence bu çok yanlış. allah rızkını verir diyip çocuk yapmayacaksın. sonra sokaklarda serseri oluyorlar. ben çocuğuma iyi bir şekilde bakamayacaksam çocuk yapmam. bu benim görüşüm tabi ama sonuçta çocuğumu düşünerek hareket ediyorum. hiçbir isteğini yerine getiremeyeceğim, sonucunda da mutsuz bir çocuk getirmek istemem dünyaya...

• Ya konuya bak arkadaş. araba alan mı dersin 20 yaşında ev alan mı dersin. adam diyorki orta halli bir çocuk yetiştirmek için. Siz 20 yaşında daireden bahsediyorsunuz. yapmayın.
  • Kesinlikle ev zaten çok zor bu dönemde önemli olan kendi ayağı üstünde durana kadar nasıl bir maddi yol çizmeliyiz onu tespit etmek. Netice de kahin olmasakta çocugun en azından kötü bir şekilde büyütmeden ne yapabiliriz onu araştırıyoruz hep beraber.

50 bin ile 70bin arası bir gider tespiti var ....bu devirde bu tutarı bulmak zor ama hayat zor!!! Çocugun iyi devlet okulunda okumasıda önemli tabi maddi olarak. İstanbulda zor özelde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.