Millette Kota Yok Tabi Baksaniza Oyun Faln Cek Babam Cek
Abi diyorum ya kota olsa n'olacak. Kotayı 1 GB aşınca ekstra 10 YTL veriyorsun. Sen o 10 YTL'ye korsan CD'li oyun alıyorsun, ama o da ne kuramıyor. Ama Internet'ten çekiyorsun, sorunsuz. Tek sorun; HDD'de yer kaplaması ve kotayı götürme.
Bende 1024Kb 6GB kotalı ADSL var. Ayda 1 ya da 2 kere oyun çekebiliyorum ama bu bile yeter benim için. Hiç değilse dosya okuyamamak gibi bir durum yok.
"1024Kb sınırsızlar 49 YTL" diye bir tarife olacaktı güya ama uydurma çıktı galiba...Premium hesap falan da benim için gerek yok, nasıl olsa modem reset'leme hilesi var Free indirsem bile yeter.
Rapid Premium'un tek getirisi bir download bitince belli bir zaman geçmeden diğerini başlatabilmek değil ki.
Bunun dışında Download Managerlerle indirme yapabiliyorsun
ben böylelikle 200 - 210 kb/sn ile indirebiliyorum,
kaldığın yerden devam edebiliyorsun,
bekleme derdi yok,
aynı anda birden çok dosya indirebiliyorsun.
- Free'de de Internet Download Manager gibi birkaç program destekliyor. Ancak genelde bir yerde Download kesiliyor, aktarım hızı 0 oluyor kalıyor. Internet Explorer ya da Firefox'un kendi indirme yöneticileri bile daha sorunsuz.
- 1024Kb ADSL ile ben 200Kb/sn ve üstü hız göremedim
- Kendim için diyorum. Kaldığı yerden devam edip etmemesi öyle çok ciddi sorun değil. Herbir part ortalama 100 MB olsa. Bir başladığım zaman o 100MB'ın sonunu bekleyebilirim.
- Beklemeyi modem resetleyerek çözebiliyoruz.
- İşte bu da diğer bir güzel özelliği (aynı anda çoklu indirme) Neyse tek indirmeyle de idare ederim.
Ya Premium çok güzel de... Masrafı bizim peder istemez. Free de olsa olur, yeter ki bulup indireyim. Ve bu korsan CD'deki sorun olmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme