Şimdi Ara

Bir daha korsan CD oyun alırsam... (Yaşasın Internet'ten indirmek:D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty 2, Unreal Tournament 2004 gibi birkaç oyun kurayım dedim. Neredeyse yarısı, okunamayan dosyayı kopyalayamama hatası yüzünden kurulamadı., Call of Duty 2'de CD'lerde zaten WinRAR arşivleri vardı, 5. CD'de .r67 uzantılı bir paketi kopyalayamadı diye oyun kurulamadı. Yaklaşık 50MB'lık boyutu var. UT2004'te de benzer sorun var.

CoD2'yi yaklaşık 1 sene önce almıştım. Internet kafeden. UT2004 de ondan önce. Korsan CD işte... İnanın bana son 1 senedir artık gidip oyun almıyorum çünkü resmen karşılaşabileceğim manzara yüzünden tırsıyorum. Bazıları tam %90'lara geliyor, okuyamıyor, hatayı çakıyor. CoD2'yi aldıktan sonra sorunsuz kurup oynayıp bitirdim ancak şimdi kurarken 5. CD'de bu hatayı veriyor. Zaten aldığım en son oyun o oldu. Ondan sonra Internet'ten indirmeye başladım. ADSL kotalı olsun sınırsız olsun... Kotalı olsa ne olacak, korsan CD'ye 10 YTL civarı para veriyorum, dosya okuyamama hatası ihtimali yüksek, şak diye hatayı yapıştırıyor.

Şimdi BadCopy diye bir dosya kurtarma programı ile okunamayan dosyaları çıkartmaya çalışıyorum. Çıkartıyor, %80'e geldi ancak 1 saat geçti. Olsun... Geç olsun ama güç olmasın. Zaten 250GB'lık HDD'yi boşuna almadım. Eğer bu oyunları kurtarabilirsem HDD'ye kaydedip saklayıp bir daha o CD'lerin yüzüne bakmayacağım.

Korsan CD'ye düşman değildim aslında ancak şimdi düşman olanlara hak vermeye başladım. Yaşasın Internet'ten indirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Temmuz 2007; 17:17:54 >

• helal
  • İnternetten indirmeye de değmiyor ki... Saatlerce bekleyip oyun indireceğine 5-10 ytl ye bulabiliyorsun. Gerçi orjinal oyunlar ucuzlasa hep orjinal alırdım... Orjinal oyunlara nasıl bir vergi ekliyolarsa, 2-3 oyun parasıyla orta sınıf bir ekran kartı alabiliyosun... Devlet şu vergileri abartmasa da biz de korsan kullanmak zorunda kalmasak keşke...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

... Saatlerce bekleyip oyun indireceğine 5-10 ytl ye bulabiliyorsun.
    ...

Abi sen beni dinlemiyorsun galiba Artık fobi oldu resmen.

- Bence sorunsuz kuracak.
    - Bence dosyayı okuyamayacak hata verecek.
    .
    .
    .

Başlarım 5-10 YTL'lik CD'sine...

• 1Mbit + Rapid Premium olunca insanın indirmediği oyun ve film kalmıyor... O indirdiğim oyunları cd olarak alsaydım belki yüzlerce lira harcayacaktım... İnternet'e zaten her ay veriyorum para. Bir tek ekstradan rapid'e para veriyorum... 6 aylık 50 lira... Korsan dvd oyunların fiyatları şu an ne kadar bilmiyorum ama benim kâr ettiğim kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

1Mbit + Rapid Premium olunca insanın indirmediği oyun ve film kalmıyor... O indirdiğim oyunları cd olarak alsaydım belki yüzlerce lira harcayacaktım... İnternet'e zaten her ay veriyorum para. Bir tek ekstradan rapid'e para veriyorum... 6 aylık 50 lira... Korsan dvd oyunların fiyatları şu an ne kadar bilmiyorum ama benim kâr ettiğim kesin...

Ne güzel ya. Hiç değilse o Allah'ın cezası CD'yi okuyamama hatası yok.
  • Millette Kota Yok Tabi Baksaniza Oyun Faln Cek Babam Cek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unreal'ın en son hangi versiyonu cıktı .

unreal 2007 cıkcak diye bir dedikodu vardı cok uzun zaman once(2 sene olmustur ) ama takip etmeyi bıraktıgım için bilmiyorum suan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

Millette Kota Yok Tabi Baksaniza Oyun Faln Cek Babam Cek

Abi diyorum ya kota olsa n'olacak. Kotayı 1 GB aşınca ekstra 10 YTL veriyorsun. Sen o 10 YTL'ye korsan CD'li oyun alıyorsun, ama o da ne kuramıyor. Ama Internet'ten çekiyorsun, sorunsuz. Tek sorun; HDD'de yer kaplaması ve kotayı götürme.

Bende 1024Kb 6GB kotalı ADSL var. Ayda 1 ya da 2 kere oyun çekebiliyorum ama bu bile yeter benim için. Hiç değilse dosya okuyamamak gibi bir durum yok.

"1024Kb sınırsızlar 49 YTL" diye bir tarife olacaktı güya ama uydurma çıktı galiba... Premium hesap falan da benim için gerek yok, nasıl olsa modem reset'leme hilesi var Free indirsem bile yeter.

• quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

unreal'ın en son hangi versiyonu cıktı .

unreal 2007 cıkcak diye bir dedikodu vardı cok uzun zaman once(2 sene olmustur ) ama takip etmeyi bıraktıgım için bilmiyorum suan

En son 2004 çıktı.

Şimdi Unreal Tournament III (2007) çıkacak.
  • korsan aldını itiraf ettiler direk şikayetçiyim hemen dilekce veriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Call of Duty 2, Unreal Tournament 2004 gibi birkaç oyun kurayım dedim. Neredeyse yarısı, okunamayan dosyayı kopyalayamama hatası yüzünden kurulamadı., Call of Duty 2'de CD'lerde zaten WinRAR arşivleri vardı, 5. CD'de .r67 uzantılı bir paketi kopyalayamadı diye oyun kurulamadı. Yaklaşık 50MB'lık boyutu var. UT2004'te de benzer sorun var.

CoD2'yi yaklaşık 1 sene önce almıştım. Internet kafeden. UT2004 de ondan önce. Korsan CD işte... İnanın bana son 1 senedir artık gidip oyun almıyorum çünkü resmen karşılaşabileceğim manzara yüzünden tırsıyorum. Bazıları tam %90'lara geliyor, okuyamıyor, hatayı çakıyor. CoD2'yi aldıktan sonra sorunsuz kurup oynayıp bitirdim ancak şimdi kurarken 5. CD'de bu hatayı veriyor. Zaten aldığım en son oyun o oldu. Ondan sonra Internet'ten indirmeye başladım. ADSL kotalı olsun sınırsız olsun... Kotalı olsa ne olacak, korsan CD'ye 10 YTL civarı para veriyorum, dosya okuyamama hatası ihtimali yüksek, şak diye hatayı yapıştırıyor.

Şimdi BadCopy diye bir dosya kurtarma programı ile okunamayan dosyaları çıkartmaya çalışıyorum. Çıkartıyor, %80'e geldi ancak 1 saat geçti. Olsun... Geç olsun ama güç olmasın. Zaten 250GB'lık HDD'yi boşuna almadım. Eğer bu oyunları kurtarabilirsem HDD'ye kaydedip saklayıp bir daha o CD'lerin yüzüne bakmayacağım.

Korsan CD'ye düşman değildim aslında ancak şimdi düşman olanlara hak vermeye başladım. Yaşasın Internet'ten indirmek

CALL OF DUTY 2 HANGİ SİTEDEN İNDİRİYORSUN BENDE İNDİRCEM

• Ben korsan oyun cenneti buldum DVD leri götürüyorum hem tak çalıştırda diğil ohhh.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

Millette Kota Yok Tabi Baksaniza Oyun Faln Cek Babam Cek

Abi diyorum ya kota olsa n'olacak. Kotayı 1 GB aşınca ekstra 10 YTL veriyorsun. Sen o 10 YTL'ye korsan CD'li oyun alıyorsun, ama o da ne kuramıyor. Ama Internet'ten çekiyorsun, sorunsuz. Tek sorun; HDD'de yer kaplaması ve kotayı götürme.

Bende 1024Kb 6GB kotalı ADSL var. Ayda 1 ya da 2 kere oyun çekebiliyorum ama bu bile yeter benim için. Hiç değilse dosya okuyamamak gibi bir durum yok.

"1024Kb sınırsızlar 49 YTL" diye bir tarife olacaktı güya ama uydurma çıktı galiba... Premium hesap falan da benim için gerek yok, nasıl olsa modem reset'leme hilesi var Free indirsem bile yeter.

Rapid Premium'un tek getirisi bir download bitince belli bir zaman geçmeden diğerini başlatabilmek değil ki. Bunun dışında Download Managerlerle indirme yapabiliyorsun ben böylelikle 200 - 210 kb/sn ile indirebiliyorum, kaldığın yerden devam edebiliyorsun, bekleme derdi yok, aynı anda birden çok dosya indirebiliyorsun. Yani bunların çoğu sadece modemi reset'lemeyle çözülebilecek şeyler değil. Bence rapid'i çok kullanıyorsanız premium almaya değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 24 Temmuz 2007; 18:33:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DoMI

korsan aldını itiraf ettiler direk şikayetçiyim hemen dilekce veriyorum

Aramızda korsan cd kullanmayan var mı?
  • elin yabancısı niye para kazansın bende korsan oyun taraftarıyım. bir Türk oyun yapsın giderim seve seve parayı basar alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egegokhn

elin yabancısı niye para kazansın bende korsan oyun taraftarıyım. bir Türk oyun yapsın giderim seve seve parayı basar alırım.

Orjinal alacak para vardı da biz mi alamadık?

(Urfa'da Okusforud vardı da biz mi gitmedik)

• var mı torrentten oyun indirmek gibisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: motorcuERCAN

quote:

Call of Duty 2, Unreal Tournament 2004 gibi birkaç oyun kurayım dedim. Neredeyse yarısı, okunamayan dosyayı kopyalayamama hatası yüzünden kurulamadı., Call of Duty 2'de CD'lerde zaten WinRAR arşivleri vardı, 5. CD'de .r67 uzantılı bir paketi kopyalayamadı diye oyun kurulamadı. Yaklaşık 50MB'lık boyutu var. UT2004'te de benzer sorun var.

CALL OF DUTY 2 HANGİ SİTEDEN İNDİRİYORSUN BENDE İNDİRCEM

Call Of Duty 2'yi indirmiyorum kardeşim. BadCopy Pro programı var, dosya kurtarma programı. Yaklaşık 2 saattir 50 MB'lık bir dosyayı kopyalamaya çalışıyor.

Şimdi Internet'ten indirilen oyunda böyle bir sorun var mı? Yok. Karşı taraftan kendi PC'ne ağlar sayesinde sorunsuz ve çok yavaş olmayan ideal bir hızda dosya çeksin yeter ki... Sonra HDD üzerinden kur gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Temmuz 2007; 18:50:40 >

• nerden indiriyoduk?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.