Şimdi Ara

Bir devin sonu: Toshiba, 15 milyar dolara satılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanın acımasızlığı diyorum. Hala kullandığım bir laptopum vardı onunla anıları taze tutacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt

Bende de 14 senelik Casper var hocam.

Toshiba'lar hep kalın kasa ve rakiplerinden düşük donanımlı cihazları yüksek fiyata satardı. Kazandığı onca parayı iyi kullanmayı bilselermiş...

• Toshiba flash bellek kullanıyorum, memnunum. :)

• TV'lerini Vestel ürettiğine göre pek hayrı kalmamış.

Japon'un yazılımı yok (bir tane japon app var mı telefonlarınızda?) Ürün Sony PS ve Toyota kaldı. Bir de finans sitemleri kuvvetli. 100 sene bişey olmaz belki ama son kullanıcıya hitap eden hiçbişeyleri yok. Sıfır.

• 128 Milyar Dolar sen ne büyük bir paraymışsın ki bi Toshiba'yı bile satın alabilirsin.

• İlk laptop'um 14 yıl kullandım. Çok kaliteli laptop üretiyorlardı.

• panellerini vestel yapıyor.Perdeci abimiz alır onu...

• Koskoca Toshiba bi Activision Blizzard etmiyo.... Vay be.

• Toshiba depolama sektör lideri konumundaydı benim için. Windows 7 li pcden Windows 11e geçene kadar türlü format yesede 13 yıllık HDD de tık yok daha bad sector bile yok hala aktif kullanıyorum yanına da Toshiba SSD ekledim laptop yeniden canlandı.

Bu yüzden usb/flash bellek ve depolamada tek tercih ettiğim marka olmuştu toshiba. Yazık oldu. Diğer bazı çakal firmalar gibi en fazla garanti süresi kadar dayanan ürünler yapmadığı için belki bir devir son buldu diyebilirim.

• Twitter 44, Toshiba 15 milyar dolar. Bu nasıl bir hesap, anlayamıyorum.

Japon halkı çok yaşlandı. Çinle yarışmak çok zor. Çin'e sınırlama getirilmezse işler gittikçe karışacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 125 milyar dolara 8-9 tane toshıba alınırmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her büyük firma bir gün çöküşü tadacaktır.

• bu konuda toshiba için üzülen var gibi. bence şeytani bir taktik uygulanmış. daha karlı bir hedefe odaklanıyormuş gibi görünerek, bir firmanın bilerek yok edilmesi olayı. şaşırmaya gerek yok. yüksel diyor biri yükseliyorsun, zaman geliyor bu sefer de bat diyor biri ve iflas politikası yürürlüğe giriyor.  

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Tank gibi laptop yapıyordu adamlar. Bizzat eski bir kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. 16 yıllık ve halen çalışan vardı bir tane dolapta (Satellite), yalnız maalesef cihazın Bios pili değişimi imkansıza yakın zorlukta ve garip bir pil, herhalde cihaz o kadar yıl dayanır diye düşünmedikleri için kolay bir yere konumlandırmamışlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mart 2023; 0:25:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam ürünleri vardı, kendi kendilerini bitirdiler.

• Turbox bilgisayar kullananlar gelmiş burada Toshiba'nın sonunu tartışıyor. Şöyle olsaydı şunu şöyle yapacaklardı bu hallere gelmezdi bilmem ne. Alemsiniz la 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanWinters -- 27 Mart 2023; 3:58:51 >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt

Bunu yazmak için gelmiştim, beğenip gidiyorum. Klavyene sağlık.

• Denizinbabası kullanıcısına yanıt

Aynen. Efsane kasa ve modeller.

A300-15A

• Nasıl bir sınırlama?

Çin'in sattığı müşteri de Çin'e yatırım yapıp üretenler de aynıları zaten.

• Toshiba efsaneydi bir zamanlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.