|
Bir devrin sonu: Volkswagen Golf'ün ABD macerası sona erdi
-
-
Bırakılır mı tok kapı sesi. Vay enayiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar suv ve sedan seviyor. yine iyi sattı golf o kadar. passat yerine de arteon geldi zaten. onların passat zaten bizimkinden genişti, arteon o işi görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Ocak 2021; 16:57:11 > -
Dsg şanzımanı satamıyor usada. Az bir satış için de zf şanzıman, arge vs kurtarmıyor demek ki. Avrupa'da da durumu pek iyi değil. Yeni kasasına rağmen satışlar düşüyor. Clio ya da başka bir model bu sene kesin tokatlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde Volkswagen modelleri arasında en hoşuma giden model Golf. -
Çöplerin sonu geliyor -
Segmentinin banisi ve referansı ve de yarım asırdır lideri olan Golf, öyle karoserini rüzgar yalayınca boyası dökülen, yağmur altında kalınca kendi kendine kaportası yamulan modellere benzemez.
Alt tarafı kasa değişikliği sebebiyle artık bazı donanım seviyeleri satılmayacak onun yerine GTI gibi otomobil tarihinde sessiz devrim yapan, hot hatch’i dünyaya tanıtan donanımları ile 8. nesliyle yola devam edecektir.
Dünya’nın her yerinde kalite, işlevsellik, fonksiyonellik ve de verimlilikte zirvede olan Golf, her kesime her bütçeye yine hitap ediyor.
Ayrıca Abd’de ki tüketici sedan ve SUV seviyor. Buna rağmen bu satış rakamları çok ciddi başarı. Bu gerçeği açığa çıkaran, veri içeren bu güzel konu için teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 21 Ocak 2021; 17:6:55 >
-
Abd de zaten golf alan adam gti veya r aliyordu gozlemledigim kadariyla. Sadece onlari satsa yeter zaten. Satislari da yildan yila hayli dusmus olmasi da dieselgate ile baglantili oldugunu dusunuyorum. Adamlarin passatini yikama ceker jettaya donusur diye de esprileri vardi bir ara
Yaaa bani golf seni de yedi abd.
Abdestini al ve secdeni de et bari. Yazdığı güzelleme ye bak ya! ??
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Segmentinin banisi ve referansı ve de yarım asırdır lideri olan Golf, öyle karoserini rüzgar yalayınca boyası dökülen, yağmur altında kalınca kendi kendine kaportası yamulan modellere benzemez.
Alt tarafı kasa değişikliği sebebiyle artık bazı donanım seviyeleri satılmayacak onun yerine GTI gibi otomobil tarihinde sessiz devrim yapan, hot hatch’i dünyaya tanıtan donanımları ile 8. nesliyle yola devam edecektir.
Dünya’nın her yerinde kalite, işlevsellik, fonksiyonellik ve de verimlilikte zirvede olan Golf, her kesime her bütçeye yine hitap ediyor.
Ayrıca Abd’de ki tüketici sedan ve SUV seviyor. Buna rağmen bu satış rakamları çok ciddi başarı. Bu gerçeği açığa çıkaran, veri içeren bu güzel konu için teşekkür ediyorum.Hocam kalite, fonksiyonellik ve işlevsellik kelimelerini ilk defa duymuş gibi hunharca her mesajda kullanıyorsunuz maşallah😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yakında Avrupa’da da bitecek Golf.
Yerini ID 3 denen ucubeye bırakacak.
Are you cola ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Alıntıları GösterYa şimdi troll demek suretiyle iftira atıyosunda ben bağımsız, tarafsız ve de güvenilir otomotiv otoritelerinin söylediği gerçeği dillendiriyorum.
Sen şu boyası serin kış rüzgarına dayanamayan, narin karoseriyle kendi kendine yamulan aracı körü körüne savunanlardansın sanıyorum.
Seni bilmem ama birileri sırf arabamın piyasası düşmesin diye, Allah’ın verdiği rızıkla alnının teri, emeği vesile olmuş araba almış fakat kendi kendine yamulmak ve boyası soyulması suretiyle mağdur olmuş insanların yanında olamıyor.
Şimdi troll kimdir kim değildir gayet açık sanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bizim ülkemizde çok revaçta
-
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Dsg şanzımanı satamıyor usada. Az bir satış için de zf şanzıman, arge vs kurtarmıyor demek ki. Avrupa'da da durumu pek iyi değil. Yeni kasasına rağmen satışlar düşüyor. Clio ya da başka bir model bu sene kesin tokatlar.ne kadar derin bir yorum. clio b sınıfı, golf c sınıfı ve golf'ü senelerdir tokatlayabilen bir model yok. avrupa'da golf açık ara birinci satışlarda. golf 7 son senesinde bile tüm rakiplerini tokatlıyordu eskiyen yüzüne rağmen. golf 8'i mi tokatlayacaklar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58Hocam kalite, fonksiyonellik ve işlevsellik kelimelerini ilk defa duymuş gibi hunharca her mesajda kullanıyorsunuz maşallah😁
Alıntıları GösterVw nin CEO su görse yok böyle yalamalık, bu bizden daha çok markaya reklam yapıyor diyip fabrikayı kapatırlar. 3 liralık polosunun değeri artsın diye yapmadığı şekil yok kardeşimizin
Amerikada ikinci elde en cok aranan araclardan biri GTI. Hatta donem donem liste fiyati uzerine bile satilan bir arac. Ben de sasirdim basligi okuyunca ama GTI devam edecekmis.
Karar mantikli Amerikada kucuk hb hatta sedan talebi bitti. Diger firmalar cok once cikti zaten bu segmentten. Focus, FIesta, Dart, Jazz vs.
GTi da zaten hb oldugu icin degil spor araba gibi satiliyor.
-
Sırf şu arabaya ve markaya Türkiye de tapıldığı için sinir oluyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 12 Angry Men
Sırf şu arabaya ve markaya Türkiye de tapıldığı için sinir oluyorum.Hocam bence tapilmiyor ever seviliyor satiliyor ama bir cok ulkede durum bu.
Benim de cok begendigim bir arac degil ama bir sekil genis kiteleye htap etmis yillarca dunyanin bir cok yerinde cok satabilmis bir arac. Hoslanmasak da otomotiv tarihinde ciddi bir yeri var:)
Ben kendim 2005 yilinda, o zamanlar Golf bu kadar revacta degilken, Astra H almistim, ayni paraya cok rahat Golf aliniyordu. Benim gozumde Ozellikleri yol tutusu vs. her seyi Astradan daha kotuydu. Astra da Bi-Xenon far, panaromic sunroof, MP3 calan teyp, merkezi ekran (ozaman gore:) falan gibi Golfte bulmanin imkansiz oldugu ozellikler vardi ama ne oldu Opel batti VW hala devam:)
Çöplerin sonu geliyor
|
Bırakılır mı tok kapı sesi. Vay enayiler
|
Dsg şanzımanı satamıyor usada. Az bir satış için de zf şanzıman, arge vs kurtarmıyor demek ki. Avrupa'da da durumu pek iyi değil. Yeni kasasına rağmen satışlar düşüyor. Clio ya da başka bir model bu sene kesin tokatlar.
|
Hocam kalite, fonksiyonellik ve işlevsellik kelimelerini ilk defa duymuş gibi hunharca her mesajda kullanıyorsunuz maşallah😁 |
adamlar suv ve sedan seviyor. yine iyi sattı golf o kadar. passat yerine de arteon geldi zaten. onların passat zaten bizimkinden genişti, arteon o işi görüyor. |
Golf, Passat bunlar zaten ici boş teneke, çöp araçlar. Tasarimi hatali bozuk sanzimani da cabasi. DSG sanzimani kakalayacak keriz bulmasi her ülkede oyle kolay degil. Amerikan pazarında Japon araçlarının kalitesi, guvenirligi ve donanım çeşitliliği karşısında bu kadar süre tutunabilmiş olması bile büyük bir pazarlama başarısı. Olacağına varmış. |
Benimde Volkswagen modelleri arasında en hoşuma giden model Golf.
|
Vw nin CEO su görse yok böyle yalamalık, bu bizden daha çok markaya reklam yapıyor diyip fabrikayı kapatırlar. 3 liralık polosunun değeri artsın diye yapmadığı şekil yok kardeşimizin |
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi
- whatsapp kullanıcı adı
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- instagram şifremi unuttum
- konumsal ses nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X