Şimdi Ara

Bir dh klasiği 18 temmuza mesaj bırak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezuna kaldıysan odtü için saldır.istediğin yer geldiyse helal.
  • Bugün doğum günün ve sen hala çalışmaya devam ediyorsun elinden gelenin en iyisini yaptın bu sınav dünyanın sonu değil önemli olan elinden geleni yapıp sınırlarını görmekti hedefine ulaştıysan keyfini çıkar :)
  • Pazartesi(11mart) türeve başlicaksın dershaneye gitmeyip kendini kütüphanede delirttin bu sene rüyandan kalktiginda bile sınav anını veya test cozuyorken buluyorsun kendini bundan 3 yıl önce 10.sınıfın sonunda meslek lisesinden temel liseye geçtiğinde xli bir denklemi karşıya attığında negatif olarak geçtiğini bile bilmiyordun sıfırdan geldin buraya naptıysan kendin yaptın sınav anı,sonucun kötü geldiyse üzülme çünkü vicdanın çok rahat olmalı europa universalis 4 oynamayı çok ozledim bide
    neler anlatıyorum nasil anlatiyorum bende bilmiyorum her neyse saat 16:15 olmuş on beş dakikalık molam bitmiş hadi derse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gametracker -- 8 Mart 2019; 16:17:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım bunu yazdığım dönemdeki o kara delikten kurtulmuş da çalışmışsındır, be kardeşim. Umarım hem sınav konusunda hem de diğer bir hedefin daha vardı ya, onu halletmişsindir.
    Ve sakın gidip eşit ağırlık tercih etme, bak diyorum sana. İyi gelecek eşit ağırlığın, sakın kafanı karıştırmasın. Mutlu olmazsın, bak sakın diyorum.
    Hadi eyv
  • Sağlık olsun gelecek sene havacılık uzaya kasıp uzaya roket fırlatırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komiteye calis tembel tembel durmak yok hayalerini yasiyorsun suan :))

• koçum naber ya, nasılsın. (3 ay sonra nasıl böyle bir cümleyle başladığıma anlam veremem muhtemelen )
    kafamda hep bir plan var diyorsun, aslında yok ama puzzle parçaları her tarihe oturuyor gibi geliyor. umarım rahatlığın bir sene daha hazırlanmana neden olmaz. şu an organik çalışıyorum farazi beatleriyle, uyku düzeni yarım yamalak günün yarısı uyuyarak geçiyor bu hafta düzeltirsin diye düşünüyorum. 3 ay sonraki sonuç ne olursa olsun buraya sen geldin yine sen batırdın kimseyi suçlama. 11in yazında sıfıra yakındın şimdi gelen sonuca bak. sonuç iyi geldiyse kalbinden geçeni yaz, sen yapacaksın bu işi sonuçta. iyi araştır. şu yazınki 1 aylık dinlenmeyi yapmaya çalış veya avrupadan geçiş de yapabilirsin genç adamsın ayarlarsın sen
    hayat senin hayatın zevk almaya bak zehir etme kendine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Espressolab'da Pi,Q ve Ü ile ya da Alsancak'da D,D,F ilesindir umarım. Eğer oralarda değilsen bu mesajı ömrün boyunca bir daha göremeyeceğini tahmin ediyorum. Stay alive, learn more, feel less. And rise. Even if you fall, just try to pass your limits.
  • Bak aslanım, sonuç ne olursa olsun moralini bozma. Bu senin ilk başarısızlığın değil. Sonuncusu da olmayacak. Ha başarırsan da bi tarafın kalkmasın. Kimse senin başarını takmıyor. Kendin mutlu ol yeter. İstediğin elde edemediysen, yıllardır unutamadığın o meslek için bir sene daha vermek denizde kum olur. Kendimi üzme. Başardıysan senden mutlusu yok. Hobilerine geri dön, güzel bir hayat seni bekliyor.

• Danke bebegim 😋

• ODTÜ EE yapamadıysan Allah belanı versin lavuk

• Millet harıl harıl çalışırken sen film dizi felan izledin ve yine iyi bir sıralama gelmeyecek aferin sana böyle devam

• tmden gireceksin eğer kırıkla odtü iktisat tutturursan okulu bırakıp oraya geçmeyi düşünebilirsin çünkü daha ilk seneden makinada beynin si**ldi daha rahat ve ayrıca ankarada olacaksın düşün

• Hadi git de “2019-2020 Bilkent Girişliler” konusunu aç

• Kazandıysan zaten mutluluktan delirmişsindir sen.
    Ben biliyodum sende bu potansiyel olduğunu.

• Tam da doğum günün 18 Temmuz o zamanlarda sen 11'in Yazın da olmuş olacaksın ve artık sınava bir Sen neden daha az kalmış olacak Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat ayları cidden bomboş geçti 6 ay ayı gibi yattım ama en sonunda bilinçlendidim olsun bu da iyi Neyse lafı Fazla uzatmayayım gene dayının şirketine gidersen adı Güya şirket olan adam akıllı klima da var orada o senin nerede çalış ve sen bu forumda ağlayan adam gibi olma zaten geleceğin Hedefte ilk 50k Ama sen gene 45k hedefle ne olur ne olmaz ileride çok güzel öğretmen olacaksın Ben inanıyorum sana Hadi eyvallah seviyorum seni Hüseyin adamsın lan

• Çok sıkıntılar çektin her zaman zor kararlar seni yıprattı biliyorum ama istediğin hedef içindi her şey umarım istediğin bölümdesindir ve artık mutlusundur :) şimdi sıra istediğin yerlerde hadi bakalım :)
  • Sana ne söyleyeceğimi bilmiyorum istediğin puana ulaştıysan aferin ailenin sana zorla tıp veya diş yazdırma baskısıyla geçecek 1 ay için sabırlar dilerim.
    Kazanamadıysan bu senin suçun birçok şeyi bahane ettin çalışman gerekenden az çalıştın. Şimdi otur bir sene boyunca hala, dayı vb boş insanın şunun oğlu-kızı tıpı kazanmış gibi saçma moral bozan sözlerini dinle.Kendin ettin kendin çekeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbablyEngineer -- 9 Mart 2019; 20:39:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.