Şimdi Ara

Bir dh klasiği 18 temmuza mesaj bırak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başlayım beyler. Bu arada söz hortlatıcam 18 temmuz günü

3. Yılın artık inşallah kazanmışsındır kaybetiysen sorun yok bidaha giriceksin kazanana kadar demiştik unutma . Ama kazandıysan helal olsun Kazandığın yerin değerini bil. Oraya ulaşırken nelerden vazgeçtiğini oraya hangi amaç için ulaştığını sakın unutma geleceğin çok güzel şekilenebilir
    Ama şekilenemeyebileceğinide unutma. Kazandım artık yatarım kibrine kapılma ülkenin sana ihtiyacı var bunu unutma her şeyden önemlisi aileni sakın aksatma. Babanın verdiği emekleri unutma. Ve yapamassın diyenlere karşı başarını dimdik durarak göster. Ha bu arada unutmadan aldığın 16 kiloyuda ver aq ayısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2017demezunakalan -- 8 Mart 2019; 0:23:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• D çok çalıştın . Ne fedakarlıklar verdin sırf şu saçma sınavı kazanabilmek için. Saçlarında beyazlar çıktı. Arkadaş ortamın dağıldı . 2 sene boyunca her sabah at gibi kokan metroya binip 1 saat yol gittin . Hergün 2 saatin yollarda geçti. Kitapları deftetleri annenden babandan daha çok gördün. Sırf denemeye girmek için 30km yol gittin. Nisanda 100 km yol gidip MSÜ ye girdin. Sınava o kadar odaklandın ki denemelerden sonra 1 saat pubg atman bile vicdanını rahatsız etti. 2 senedir sınav açıklandığı gün hayal kırıklığına uğradın. Ailenin onca emeklerini boşa çıkardın. 2 3 senedir bir araba parası bitirdin . Eline güzel bir meslek alıp vatana ve ailene hayırlı bir evlat olmak uğraşında harcadın gençliğini. Ailenin seninle gurur duymasını babanın aslan oğlum bee demesi için çalıştın. Yeri geldi düşük netler yaptın ulan olmucak galiba dedin yeri geldi yüksek netler yaptın kazanıcaz la galiba diyerek heveslendin. Bu sınava 3.ye girmiş oldun. Çok yıprattın kendini. İstersen 100 bine gir istersen ilk bine. Sen 3 yılda 12 yılda yapamadığını yaptın. Emeklerinin karşılığını şimdi alamasan bile er geç alacaksın :)
    O kadar yazdık konu silinmesinde ;D
    İnşallah hemen dh ye girip +110 tyt +70 ayt yapmayan çıksın kasıyo diyen trollerle moralini bozmuyorsundur, her dk sınav sonucunu düşünmüyorsundur, hakettiğin kadar yapmışsındır ve stresin korkun yoktur kafan rahattır, 2010 2016 2017 tartışmalarıyla beynini yıkayıp tatilini berbat etmiyorsundur...
    Bak aslanım, sonuç ne olursa olsun moralini bozma. Bu senin ilk başarısızlığın değil. Sonuncusu da olmayacak. Ha başarırsan da bi tarafın kalkmasın. Kimse senin başarını takmıyor. Kendin mutlu ol yeter. İstediğin elde edemediysen, yıllardır unutamadığın o meslek için bir sene daha vermek denizde kum olur. Kendimi üzme. Başardıysan senden mutlusu yok. Hobilerine geri dön, güzel bir hayat seni bekliyor.
    SÜSÜrekli birşeyleri sorgulamayı bırak,sen Aristo felan değilsin kütüphaneye gitmişsin hala soruyu yapamayınca bi geçmişi hatırlıyon bi sınavı sorguluyon.
    3.yılın olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım, hayır asosyal de değilsin kütüphaneye beraber gittiğin bir arkadaşın var ama hala “yaşım 19 hala sapım” gibi şeyler düşünüyorsun yapma koçum.Senin daha önemli işlerin var,belki biraz tipsizsin, üniversiteye geçtiğinde kullanacaksın roaccutane ı ama olsun.Geç olsun güç olmasın moruk. Hem millet bu sene obez oluyo sen 30dk yol giderek yürüyüşünü de yapmış oluyorsun.Ha yürüyüş demişken şakın kütüphaneyi aksatıyım deme çok yaratıcı küfürler ederim sana,understand me koçum?hadi şimdi ders çalış,keep goin? Ok?
  • Şu an denemedeki yanlışlarına bakmak yerine Jenna Marbles izliyorsun, eğer kazanamadıysan artık ne diyeyim, kendi suçun.
    Bu bir yana, iyi gidiyorsun. Umarım yurt alışverişini yapıyorsundur.
  • 3. Yılın ve umarım kazandın Han

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecekteki kendime not;
    Unutmayacaksın,
    Sana en ufak yardımı dokunanları dahi.

Nereden geldiğinin bilincinde olacaksın hep.

Başardım diyeceksin, kimlere olduğunu biliyorsun :)

• Odtü Ceng geldi mi reis

• İnşallah hemen dh ye girip +110 tyt +70 ayt yapmayan çıksın kasıyo diyen trollerle moralini bozmuyorsundur, her dk sınav sonucunu düşünmüyorsundur, hakettiğin kadar yapmışsındır ve stresin korkun yoktur kafan rahattır, 2010 2016 2017 tartışmalarıyla beynini yıkayıp tatilini berbat etmiyorsundur...

• Umarım spor yapmak ve eğlenmek için kendine kafanı rahatça dinleyebileceğin bir sınav sonucu ve yaz tatili birakmissindir. Hayat daha yeni basliyor ha bu arada okuluna gitmeyi unutma ne de olsa hak ettin bunlari :) ben sana inaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biliyorum, çok zor bir süreçti senin için.Yıllarını verdin.Ama umarım değmiştir.Eminim son 3 ay elinden geleni yaptın şu an gönlüm rahat.Keşke çalışsaydım demiyorum şu an eminim.Şu anda ne mi yapıyorum?Boğaziçi turuna çıkıyoruz.Artık gelecek kaygısı çekmiyorsun.Kimsenin lafını ihanetlerini çekmiyorsun.Artık günde 10 saatini derse vermiyorsun.Rahatlıyorsun.Dizini izliyorsun kitabını okuyorsun.Dans kursuna başlamış, keman kursuna başlamışsın.Dostlarınla berabersin.

• 2018 yks sınavından 2 tık zordu
  • Ne yaptıysan yapmış olduğu hiç farketmez elinden geleni yaptın.Olmazsa nasip deyip geç canını sıkma.Universite konusunda aceleci olma iyice araştır.Seni İstanbul'da okumaya ikna etmelerine izin verme emin ol pişman olacaksın

• bu mesaji okuyorsan senden bisey olmaz
  • D çok çalıştın . Ne fedakarlıklar verdin sırf şu saçma sınavı kazanabilmek için. Saçlarında beyazlar çıktı. Arkadaş ortamın dağıldı . 2 sene boyunca her sabah at gibi kokan metroya binip 1 saat yol gittin . Hergün 2 saatin yollarda geçti. Kitapları deftetleri annenden babandan daha çok gördün. Sırf denemeye girmek için 30km yol gittin. Nisanda 100 km yol gidip MSÜ ye girdin. Sınava o kadar odaklandın ki denemelerden sonra 1 saat pubg atman bile vicdanını rahatsız etti. 2 senedir sınav açıklandığı gün hayal kırıklığına uğradın. Ailenin onca emeklerini boşa çıkardın. 2 3 senedir bir araba parası bitirdin . Eline güzel bir meslek alıp vatana ve ailene hayırlı bir evlat olmak uğraşında harcadın gençliğini. Ailenin seninle gurur duymasını babanın aslan oğlum bee demesi için çalıştın. Yeri geldi düşük netler yaptın ulan olmucak galiba dedin yeri geldi yüksek netler yaptın kazanıcaz la galiba diyerek heveslendin. Bu sınava 3.ye girmiş oldun. Çok yıprattın kendini. İstersen 100 bine gir istersen ilk bine. Sen 3 yılda 12 yılda yapamadığını yaptın. Emeklerinin karşılığını şimdi alamasan bile er geç alacaksın :)
    O kadar yazdık konu silinmesinde ;D

• Hiçbir zaman kendini başarılı olarak niteleyebilecek bir iş sergilemedin umarım bu sefer olmuştur. Bir kez olsun kendinle gurur duy. Seni: 'gene başaramadım ne kadar başarısızım hiçbir işi beceremiyorum.' derken görmek istemiyorum yazın ortasında.
    Tabi bunun sorumlusu yine benim sende bana kızmazsın umarım kardeşçe geçiririz yazı :D.
    Bu arada bilgisayarı sal artık gene tüm yaz öyle geçmesin bi dışarı çık arkadaş yeter be ben daraldım taa burdan.

• Ben ta amk

• Kilo ver aq

• 2 kere kestane oldun bu sefer efsane oldum de gözünü seveyim be

• Bunu okuyorsan başarmışsındır. Artık hayatını düzene koyma vaktin geldi. Yapman gerekenleri yap. Daha kaliteli bir insan ol. Bu sınavda kendi çapındada olsa başarılı oldun. Daha güzel başarılar da yakalayacaksın. Haydi selametle...

• evet evet sana diyorum bu yazıyı okucaksın vee hedeflerinin uğruna o kadar çalışmalarının ardından bölümüde kazanmışssın sevinçten gözyaşlarına boğulmuşssun süpersin be HADİ DURMA SIRADA DUS VAR !
  • Liseye gectigindeki gibi olmamış ,bu sefer istediğine ulaşmışsındır umarim

• Spora tekrardan baslamalisin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.