|
Bir diskete kaç tane film sığar?
-
-
1.44 lük disketleri 2.88 formatlardık. Buda bizi sevindirirdi.
-
Ünideyken nokia telefonum vardı.Modelini hatırlayamadım. 170 x 120 piksel 15 kare video çekiyordu. Aklıma o geldi.
-
Ben de Amiga zamanından kalma 1 kutu disket var , ms-dos zamanından da 1 disket prince of persia 1 disket de ms-dos yüklü disket var ...
O kadar dinazorum ,
(Amiganın disketleri orijinal işletim sistemi 2 si , 1 tanesi golden axe, lotus 3 ,lemmings, f-18 a hornet , silkworm, international karate , moonstone, sensible soccer, test drive ,robocop 2 ,deluxe paint 4 )
Bildiğiniz çalışan masaüstü pc yi çöpe attım , o disketleri atmaya kıyamadım .
Good old days.
Haber için teşekkürler ayrıca....
-
Dünyayı güzelleştiren insanlar.
-
Yeni nesil anlamaz, anlayamazzzzz :) Yaşasın Workbench 1.3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 30 Aralık 2020; 18:57:38 > -
176 x 144 olarak hatırlıyorum. Hatta QCIF olarak geçer bu çözünürlük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilginç olan şeyin ne olduğunu anlamadım.
Handbrake adında bir uygulama var onu indiriyorsun x265 codecinde sıkıştırmaya başlıyorsun. Haber niteliği olmayan herkesin yapabildiği birşey. ayrıca discord için öneririm
-
Baslik yanlis, "Kac Diskete 1 Video Sigar?" olmaliydi 😁
-
Program güzelmişte keşke Av1 desteklemiş olsa
-
Reddit in sub linkini vermişsiniz. Konunun linkini verseniz daha iyi olur. -
Bilgisayarlar dışında oynatabilen var mı bilmiyorum en son rtx 30xxiler destekliyor diye duydum daha yaygınlaşması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
disket takılı değilse sürücüden gelen tık tık sesi hala kulağımda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
176 x 144 olarak hatırlıyorum. Hatta QCIF olarak geçer bu çözünürlük.Çözünürlüğü salladım. Modeli hatırlamıyorum ki çözünürlüğü hatırlayayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendemail
Ben de Amiga zamanından kalma 1 kutu disket var , ms-dos zamanından da 1 disket prince of persia 1 disket de ms-dos yüklü disket var ...
O kadar dinazorum ,
(Amiganın disketleri orijinal işletim sistemi 2 si , 1 tanesi golden axe, lotus 3 ,lemmings, f-18 a hornet , silkworm, international karate , moonstone, sensible soccer, test drive ,robocop 2 ,deluxe paint 4 )
Bildiğiniz çalışan masaüstü pc yi çöpe attım , o disketleri atmaya kıyamadım .
Good old days.
Haber için teşekkürler ayrıca....Golden axe deme beeeee, birde ekranı bölmeli bir oyun vardı wolf ki gibi şeydi sanki . Ne günlerdi ya . Şimdi hayvan gibi PC de 1 saat oynama isteği gelmiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istersen 10 tane film sığdır, bir işe yaramaz, çünkü çabuk bozuluyor, güvenilmez bir kayıt ortamı.
Zamanında az mı uğraştık...
-
wolfchild
-
Zamanında 6 saat uğraşıp yazdığım tezi yedekli olması için sıfır aldığım 3 diskete kopyalamıştım. 2 gün sonra devam etmek için pc'ye taktığım da 3 diskette hata vermişti. Resmen delirmiştim.
-
Sorma Kardeş , "oyun = yorgunluk" oldu bende çoktandır , , hatta oynayan gençlere valla bravo nasıl dayanıyorlar diye hayret ediyorum ,
oyunlara bir tek göz ucuyla bakındığım ( o da denk gelirse) ,ilerleyen teknolojisi , hayretler içerisinde bırakıyor ....
Mesela geçenlerde bir tane yarış oyunu açayım dedim , yeşil yandı botlar yarışıyor , ben pistte ağır ağır geziniyorum , kamera açılarına bakıyorum , 5 dakika geçti geçmedi direkt alt+f4 ....
Gerek yok , benim zamanım geçti , hayat gençlerin ...
esenlikler dilerim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendemailSorma Kardeş , "oyun = yorgunluk" oldu bende çoktandır , , hatta oynayan gençlere valla bravo nasıl dayanıyorlar diye hayret ediyorum ,
oyunlara bir tek göz ucuyla bakındığım ( o da denk gelirse) ,ilerleyen teknolojisi , hayretler içerisinde bırakıyor ....
Mesela geçenlerde bir tane yarış oyunu açayım dedim , yeşil yandı botlar yarışıyor , ben pistte ağır ağır geziniyorum , kamera açılarına bakıyorum , 5 dakika geçti geçmedi direkt alt+f4 ....
Gerek yok , benim zamanım geçti , hayat gençlerin ...
esenlikler dilerim...
Hepsini toplasan bir NFS undergraund 2 etmiyor :)
Hayatın her alanında var artık , sahip olunan şey yokluktaki kadar tat vermiyor . Veya kaşarlaşma var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeni nesil anlamaz, anlayamazzzzz :) Yaşasın Workbench 1.3 |
Ekranı bölme diyince ben split screen oynama sandım. Volfield dos olarak pc'de de oynanıyordu yıl 98-99 falan, ne günlerdi. |
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- telefonu webcam olarak kullanma
- repost nasıl yapılır
- en iyi apk siteleri
- 1 telefonda 2 whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X