Ben bu dönem 350-400 saat arası çalışmışım siz kaç saat çalışıyorsunuz? Bu toplam çalışma saati iyi mi yoksa bu kadar çalışmayla pek bir şey beklememek mi lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir dönemde toplam kaç saat çalışıyorsunuz?
-
-
Oha bunun hesabını nasıl yapalım?
1 dönem 14 hafta
Haftanın 6 günü çalışıyorum
Girdiğim dersler hariç günde ortalama 5 saat desek ( final dönemiyle birlikte ortalama 6’ya çıkıyordur)
504 saat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de tahmini 500 gibi düşündüm, sırf midterm ve final dönemlerindeki sabahlamalar yüzünden 2'ye katlanıyor.
-
Hesapla ilgili benim de bir fikrim yok.
Ne kadar gerekiyorsa o kadar.
-
Lol’de 4000 saatim var, neredeyse phd’ye denk
lol'u sildim ben geçen sene daha fazla olabilir bende de. Tam sezon sonu günlerinde 20 ranked maç attığım falan oluyordu lig yükselmek için. Hala LCK, Worlds falan izliyorum ne derece zaman harcadığımı düşünmesek daha iyi olacak.
Faker tam insan ötesi Asyalı tanımına uyan bir kardeşimiz gerçi sırf onun yüzünden izliyorum hala.
-
Faker eskisi gibi değil hocam ya.
ben de 2023 yazında bıraktım geçen 2 maç atayım dedim ne yapıyorum hissine kapılıp rage quit attım sildim.
Final zamanı aşırı çalışıyorum 100 saat vardır. Midtermlerdnj önce de baya. Onun harici ders dışında çalışmadım pek bu dönem ama çalışmak lazımmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5. Worlds şampiyonluğunu aldı bu sene, highlightlarını izlemenizi tavsiye ederim. Galio ve sylas ile mucizeler yarattı. Adam tek kişilik ordu gibi, 2 yıldır Çin Faker'da takılıyor diğer tüm takımları yeniyorlar, takım bile demiyorum bakın Faker'ı geçemiyorlar. Bu yılki final performansı, peak Faker'ı hatırlattı o derece.
-
Her gün cidden 5 saat çalışıyor musun? Ben her günün verisini tutuyorum bazen haftalık 0 geçtiğim bile oluyor. O hafta derslere gidip gelmek dışında kitap açmamışım yani.
Haftalık 100 ise inanılmaz yüksek
3 haftada bir 4-8 saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 2 Ocak 2025; 18:23:57 > -
Bu kadarı da gerçekçi değil hocam okul bitmez. Mühendislik mi okuyorsunuz?
Haftalık olması bile mümkün final haftasında, her gün ortalama 14 saat düşüyor
Ben o kadar çalışamıyorum sanırım, zaten sınavlara gitmek ve günlük ihtiyaçlar, banyo, tuvalet, yemek, uyku derken o kadar zaman ortalama tutturmak zor.
-
Aynen öyle 1 günlük olursa olur her gün o kadar çalışmak mümkün değil
hazırlık
-
Mümkündür ya, arkadaş yurtta kalıyordu galiba, yurt okulun içinde. Yemek de yapmıyordur, giden zamanların çoğunu eledik. Günde 14 saat imkansız değil yani, ben max 16 saat çalıştım bir finalden önceki gün.
-
16 iyiymiş ben o saati göremem asla. Ben de evde kalıyorum hem evi çevirip hem derse git gel üstüne ders çalış derken günde 5 saat çalışırsam iyi sayıyorum normal zamanlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X