Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirket beleş net vermeseydi ilaç gibi gelirdi de beleş kullanıyoz

Apt 76 mbps gözüküyordu vdsl şimdi 16 görünüyor

Ama ben 24 kullanıyorum sorgulama sistemleride yalnışlık var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Evet, MH düzeldi diye aramıştı bir kaç gün önce ama bir şeyin düzeldiği yok. AKN li hızım 24 Mbit olduğu için uğraşmıyorum ama düşük hızlı kullansaydım çok önemserdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Şirket beleş net vermeseydi ilaç gibi gelirdi de beleş kullanıyoz

Apt 76 mbps gözüküyordu vdsl şimdi 16 görünüyor

Ama ben 24 kullanıyorum sorgulama sistemleride yalnışlık var

Yanlışlık var diye yazılıyor. Sen sanırım yalnız kelimesiyle karıştırdın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cayma bedeli tahminen ne kadardır? Şu an kullandığım hızı türknet ile alamaz mıyım?

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 21 Eylül 2017; 0:11:43 >

• Bu sitedeki adres sorgusunda bina numaram yok benim hizmet alamıyor muyuz yani ?
  • Geçen sene türk.net e geçecektim.Bazı bir kaç asalak arkadaşımın boş konuşması sebebiyle 2 yıl taahhütle akk ile beraber ttnet e geçtim.her turk.net haberi duyunca ciğerim parçalanıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Arkadasım kapıya kadar 75 geliyorsa bina içi tesisat çok etkiliyor. Ek kablolar, odalarda paralel bağlantı icin ayrı tesisatlar vs. Örnek verecek olursak Benim her odada telefon hattı cekmisler. Ben sadece daireye ilk girişten tek hat cat 6 kablo modeme kadar cektim diğer hatları iptal ettim. 16 mb zorlarken şu an 29 mb larda bağlantı. Daire içini kontrol et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavada verseniz o lanet internetiniz sizin olsun
  • Türknet in ilk 1 ay ücretsiz kampanyası vardı galiba. Doping adsl taahütü gelecek ay bitiyor. Türknet e geçmeyi düşünüyorum. Şu an ki doping adsl ile max 16 mps hız ile bağlanıyorum. Türknet in sitesinden sorgulama yaptığımda 35 mps e kadar diyor. Yarın aramayı düşünüyorum.

1 ay bedava için referans hakkı olan var ise pm alabilirim.

Edit: @susqunkinq nickli üyeden referans alınmıştır. Pm atanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 21 Eylül 2017; 12:7:37 >
  • bu adamların ellerini degil başka bir yerlerini öpmemiz gerekir :D
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    turknet i ara, evimde vdsl var de, sisteminizi güncelleyin, hatalı gösteriyor de. belki düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Cayma bedeli tahminen ne kadardır? Şu an kullandığım hızı türknet ile alamaz mıyım?

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz InternetBir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz InternetBir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

30*20 = 600 ödersiniz

• Merhaba daha 2 gün önce Türk Telekom ile bir yıllık taahüt imzaladım vazgeçsem hemen 120 tl tutar mı bilmiyorum ? Eğer mümkünse TürkNet abonesi olmak istiyorum hemen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucro -- 20 Eylül 2017; 23:24:22 >
  • vodafone.net, ttnet vdsl kullandım, ama bu turknet e göre adresimde bakır altyapı yokmuş. aylardır mantıklı bir cevap veremediler. internette araştırdım benim gibi çok var. resmen sen müşteri olma diyor adamlar. mantıklı bir cevap verememeleri de ayrıca komik.
  • darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    Telefon karıştırmış yalnızlık yok

yalnışlık var sorgulamada 😀

• vodafone 75mbit aldığım hattım 100mbit destekiyor ancak sorguladığımda 35mbit veriyor:D
    bu iş bana gelmez
  • "Aktif altyapımızda olmayan bölgelerde VDSL hizmetlerini 35 Mbps'ye kadar sunuyoruz." Bu adamlar her seferinde bir sorunu çözüyor derken başka bir yerden patlak veriyor.
  • 350tl lik taahhütüm var 250tl sini karşılasınlar hemen geçerim. Bir Türknet yetkilisi bunu görüp karşılarız sen de gel diyebilirse pm le ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 20 Eylül 2017; 23:33:42 >
  • 77 Mbps upload mı? Bu gerçek mi?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Aslında değil telefonda böyle çıkıyor wifi yani pc de yapınca 130 çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.