Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 aydır türknet 50mbs net kullanıyorum neredeyse sorunsuz yeni abonelere maksimum 35mbs verseler dahi akn yok taahhüt yok bence geçmek isteyen düşünmesin geşsin sorun yaşarsanız iptal edersiniz en azından şansınızı denemiş olursunuz ben ttnetten çok çektim canı cehenneme !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahaddütler bozulur türknete geçiş yapılır
  • bazen insan içinden "too good to be true" diye geçiriyor
  • Benim anlamadigim birsey var.

Fiber var gozukuyor. Ama sanki onda hala kota var.

Hiz testi calismiyor sitedeki. Bilgi alamadim.

Bu konularda beni biri aydinlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş yaptım. 12 gün boyunca internetim sorunsuz çalıştı diyebilirim. 16.09 tarihinde bir kopma yaşadım bir dahada internetim gelmedi. Müşteri hizmetleriyle her gün defalarca iletişime geçiyorum fakat söyledikleri hep aynı! En geç 2 iş günü içinde sorunu çözeceklerine dair vaat vermelerine rağmen bu sözlerinde durmadılar. Cidden muhatap bulmanız o kadar zor ki sorun yaşayınca bunu göreceksiniz. Tatillerde bir sorun yaşarsanız yada hafta sonu olursa o zaman yandınız çünkü hiç bir şey yapamıyorlar. Müşteri hizmetlerine istediğinizi söyleyin aşağı yukarı aynı cevapları veriyorlar. Arıza kaydı açtıysanız müşteri hizmetlerine teknik departmandan bağlanamıyorsunuz telefondan. Tekrar aynı arıza kaydı şekli için meşgul etmenizi istemiyorlar. TürkNet Online İşlem merkezinden Canlı İletişim ile iletişime geçmeye çalışırsanız saçma sapan genel cevaplar yazıyorlar. Üstelemeye çalışınca direk iletişimi kapatıyorlar. TürkNet'e geçecek arkadaşlar bu sorunları göz önünde bulundurarak geçerse iyi olur. Benim internetim hâla yok. Gelişme olursa güncelleyeceğim mesajımı.

Aynı sorunu yaşadım hemen sebebini de söyleyeyim siz Turknete geçtiğinizde hemen aktif ediyorlar ve kesinti olmadan devam ediyorsunuz buraya kadar sıkıntı yok ovvv mikemmel diyorsunuz ama 10-12 gün sonra pat diye dsl iniz gidi veriyo sonra turknetle 2 iş gününde bir papaz oluyorsunuz ve bu sorunda turknet ekiplerinin hızına bağlı olarak 15 gün ile 1 ay arasında çözülüyor sorunun teknik açıklaması ise tam olarak biz turknete geçtiğimizde bu sorunsuz 10-12 gün ttnet altyapısından netimizi verilmeye devam ediliyor fakat bizim hattımızı kendi santralleri üzerinden çalıştırmaları gerektiğinden bir geçiş süreci yaşanıyor bu sürenin uzun olması muhtemelen turknetin personel yetersizliği, ttnet in turknete kaçan müşterisinin arızasını öncelik vermemesi (santral değişince ttnet tarafınında bazı işlemler yapması gerekmekte) vs... en sonunda 1 ay kadar bekleyişten sonra internetinize kavuşuyorsunuz.

Asıl konu başlığına gelecek olursak ben Turknetin AKN kaldıran ilk firma olmasını pek onaylamıyorum, tabii ki AKN kalksın ama bunu Turknetten önce Telekom, Superonline yapsın zira Turknetin bir anda çok sayıda müşteriyi kaldıracak alt yapısı olduğunu sanmıyorum dolayısı ile Turknetin bu hamlesi kendi ayağına sıkmak olacak gibi geliyor bana... inşallah sıkıntı yaşanmaz ama ben böyle düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi ise yurtdışı çıkışları bildiğim kadarıyla turknetin kendine ait superonline veya turktelekom gibi yurtdışı çıkış hattı yok ve turktelekomdan belli bir bant genişliği kiralıyor (doğruluğundan tam emin değilim) ve bu durumda çok sıkıntı yaşatacaktır. Umarım Turknet böyle bir hamle yaparken bunu düşünmüştür.

Saygılar.

• Çok ilginç gerçekten.

• Turknet hesabı olan arkadaşlardan ricam şu şekilde hız testi yapılabilirler mi

http://beta.speedtest.net sitesine giriniz.

"Change Server" kısmına tıklayıp Strasbourg yazınız ve Strasbourg - LaFibre.info serverını seçip hızınızı ölçünüz.

Bu şekilde ölçüp sonucu paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 21 Eylül 2017; 0:25:46 >
  • İşte bu yüzden TürkNet in yeri ap ayrı.

Bu kadar çabalanırken sizin bunu tek firma olarak sunmanız gerçekten taktire şayan. Teşekkürler.. Taahhüt'üm bitti gibi size geçip bu dertten muzdarip olmayı bırakacağım inşallah.

Haydi geçmiş olsun cümleten.

Şimdi onlar düşünsün...
  • 6aydan beri türknetten 3mbit hız alıyorum. Akn o günden beri yok sözüm ona. 3mbit te akn olsa ne olmasa ne zaten doldurman imkansız 150 gbı. Adamlar cumartesi iptal dilekçesi gönderdim zahmet edipde geri dönüş yapmıyorlar. 3 ayda çözemediler 3 mbit destekliyormuş vdsl olan apartman YALAN.!
    Altada SS i koyuyum. Sitelerinde 35 mbite kadar destek alacağımı bildiriyor adresimi girdiğimde. Türktelekom ekibi geldiğinde vdsl olduğunu söylüyor. Hatta bir önceki iptal dilekçemi gönderdiğimde vdsl e geçirelim diyip ikna ettiler. 3 iş gününde geçeceğini söylediler. Tamam dedim kabul ettim. 5 gün neden geçmedi diye sorduğumda hizmet veremediklerini söylediler. Bende bir dönemi KAPATTIM sevgili TÜRKNET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 21 Eylül 2017; 0:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

Turknet hesabı olan arkadaşlardan ricam şu şekilde hız testi yapılabilirler mi

"Change Server" kısmına tıklayıp Strasbourg yazınız ve Strasbourg - LaFibre.info serverını seçip hızınızı ölçünüz.

Normal hocam, 15mbps aldım ben zaten 16mb e kadar paketim.
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    Ayarı değişip yaptınız değil mi

Acaba 100 mbps olanlarda durum ne gösteriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ayarı değişip yaptınız değil mi

Acaba 100 mbps olanlarda durum ne gösteriyor

Evet serverı değiştirdim sonuçlar normal, şimdi amerikada bir servera denedim oda normal çıktı.
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    online işlemlerde sizin pakette akk olmadığı bilgisi var mı ? bende hala gözükmüyor da
  • quote:

Turknet hesabı olan arkadaşlardan ricam şu şekilde hız testi yapılabilirler mi

• Başta Arap Telekom olmak üzere yarından itibaren "rekabete aykırı" naraları atıp engellemek için btk kapisinda aglayacaklardır o kesin.

Sanırım btk kararlarında en geç ,"31/12/2018 kadar alan kalkacak " diyordu.

Bu durumda öncesinde kaldirmalarinin mahsuru yok.

Çok fazla zirlarlarsa 1tb akn koyar Turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Eylül 2017; 0:43:21 >
  • Valla helal olsun. Sonunda.
  • Birileri, kısa yoldan milleti nasıl soyarım onun için kafa yorar. Birileri, hizmet karşılığında nasıl para kazanırım onun düşüncesinde kafa yorar. Rönesans tablosu gibi anasını satayım. Türknet ile beraber 4. senem AKN kalkmadan önce de bir farkı yoktu Türknetin , 150 gb AKN veriyorlardı. Millet 50gb AKK için 80 tl falan istiyordu. Arkandayız Türknet başkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

online işlemlerde sizin pakette akk olmadığı bilgisi var mı ? bende hala gözükmüyor da

var hocam ve yeni değil yaklaşık 5 aydır AKN yok bende.

• Bakalım diğer İss ler ders alacak mı? Onların şimdiki derdi; fiyatları artırmak, taahhüt sürelerini artırmak, Kotali tarifeleri getirmek.

• pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    100mbit paketin hız 24 e düşmüş hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 21 Eylül 2017; 0:53:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.