Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Uydunet,TTnet kutularına 20-25 metre uzakta evim.Ankara'nın göbeğindeyim ama ısrarla 16mbit diyor hala telefon numarasıyla sorgulayınca. Geçmek istiyorum ama 16 mbit hiçbir şeye yetmez. Kampanya güzel umarım altyapılarını iyice genişletirler,bazı firmalara örnek olsun,helal Türknet.

hocam adresim için sitede 35 yazıyor ama 77 alıyorum.
    sitedeki rakamlar tahmini oluyor.
  • Taahütnamem bitsin bende geçiyorum , 2 ay kaldı bitmesine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL den VDSL ye geçmek için Telekoma başvurdum. 20 Gün sonra Portlar dolu denildi. Eğer TURKNET'e geçersem farklı bir porttan VDSL verebilirler mi bana ?
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    CS:GO 48-80 arasında. Genelde (akşam örneğin) 65 civarı, sakin saatlerde 48'i görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 21 Eylül 2017; 2:18:11 >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar işte ilk zamanlar efsane 10-15 gün sonra sorunlar başlıyor gibisinden siz yaşadınız mı hiç? Birde hızda düşmeler oluyor mu sürekli veya yoğun olunca kaçlara düşüyor kanser etme derecesi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başvuruyu yaptık, umarım ucuz etin yahnisi hesabı olmaz tek dileğim bu.Yazıldığı gibi 2 hafta sonra bağlantı bozulursa işimiz yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 21 Eylül 2017; 2:21:35 >
  • Suanki netimden ayrilacak olursam ilk sirada TurkNet var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum bölgede max 16mbit alınabiliyordu, benimde gördüğüm max 13mbit idi, eski abone olduğumdan 250gb kota ile bir şekilde geçiniyorduk, yetmeyince kota aldığımda oldu fakat iki hafta olacak hızım 4.8mbit'e sabitlenmiş, arıyorum, online işlemlerden kayıt açıyorum, yok arkadaş çözüm bulamıyorlar, sorununuz çözüldü diyorlar fakat hız hep aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Arkadaşlar türknet kullananlardan yardım istiyorum. Oyunlarda ping değerleri nasıl acaba? Yardımcı olursanız ona göre geçiş yapacağım. Teşekkürler.

CSGO 50-70 - PUBG 70-90 - R6S 90-120
  • Malesef arkadas kampanyasini gormeden net baglattim yeni net bağlatacaklar mesaj atabilir mi birlikte yararlanalim 24 saat cevap veririm

• Turknet bey bide bizim buraya fiber altyapi yapsaniz harika olacak. Sıkıldim artik 8mbps ile ugrasmaktan.

• Turknete geçmeyi düşünen arkadaşlar;
    eğer altyapınız adsl ise ve telekomdan alıyorsanız interneti türknete geçtiğinizde de aynı interneti kullanıyor olacaksınız.
    Vdsl konusunda da şöyle diyeyim.Aynı bina telekomda 24mbit hız alıyorken turknete geçince 75 mbit hız almaya başladı.Sanırım turknetin o bölgedeki altyapısına göre hız problemi yaşamıyorsunuz.
    Web sitesinde adres bilgilerini girerek alabileceğiniz hızı da gösteriyordu sanırım
    Ping soranlar olmuş .Telekomda ne ping alıyorsam turknette de o ,örnek olarak battlefield türk serverlarına 7-8 ping almaktayım.16 MB adsl kullanmaktayım bu arada.
    Yıllardır 35-50gb akkli ki hala reklamları dönüyor aynı interneti satiyor Telekom.İmkanı olan bence denesin türkneti.Ben 1 senedir kullanmaktayım herşey çok iyi ama bu demek değildir ki
    her türknete geçen kişi memnun olacak, dediğim gibi altyapınız önemli,bence korkacak bişey yok ama tabii ki siz daha iyi bilirisiniz.
    Herkese saygılar.

• Fiber altyapı konusunda gelişmelerinizi bekliyoruz.Kocaeli ilinde.
  • AKN Kalktı sonunda

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Ayrıca asus modem kullananlar için bir ip ucu vereyim. max hız 50Mbps idi default ayarlarda. Yönetim sekmesinden birkaç ayarı değiştirince 65Mbps'ye fırladı.

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz InternetBir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

• bir ilave yapayım Googlea CGN+türknet yazıp bilgi edinin,zira bazı işlerinizi statik ip olmadan yapamayabilirsiniz.Ama sanırım bölge bölge bu uygulamayı Telekom da yapıyor yine de neyin ne olduğunu bilin bilgi bilgidir :)
  • teşekkürler türknet.. an itibari ile 100mbit paketimin kotası kalkmış bulunmakta.

modeme 88mbit tanımlı

buda idm ile yaptığım bir hız testi 10.7mbayt/sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 21 Eylül 2017; 3:18:19 >

• İyi ya harika sabah gidince eve bakayım alt yapı destekliyor mu acaba diye.

• arkadaşlar 7 aydır turknet kullanıyorum çok memnunum. oyunlarda aldığım ping değerleri muazzam, teşekkürler kullanıcı dostu turknet.

• Gojira kullanıcısına yanıt
    Normal de ne kadar oluyordu bu şekilde yapınca düşük çıkmış gibi

• Uydunet kullanıcısı olarak geçmeyi düşünüyorum. Online oyun tutkunu olarak ping süresini merak ediyorum. Ping değerleri ne durumda?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.