Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışında yaşamış biri olarak, internet konusunda çok vasatız hala... Biran önce iyileştirmek lazım, birilerinin elinde tekel olmuş sömürüyorlar vatandaşları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Bende hala kota yazıyor ama döngü ayın 1 ine ayarlanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet Türkiye'deki tüm ISS'leri net olarak bafilemiş.

• normalde 7 eylül - 7 ekim arası kotam kullanım 201 gb yazıyordu ve akk 250gb'di şu an baktığımda

akk 103gb yazıyor kullanım 400gb ve ayın 1. sıfırlanma olarak ayarlanmış.

AKK sonrası yine 75mb yazmaktadır hayırlı olsun tüm herkese

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
  • böyle firmalara sahip çıkmak lazım şubatta bende geçeceğim .
  • Bir müşteri daha kazandınız.

Taahüdüm bitince ilk iş Türknet'e geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 21 Eylül 2017; 8:22:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Ttnet çok kolpa firma hız testi olunca yüksek degerler veriyor.

İp tv izlediğim için önemli bi durum benim için. Bende superonline vardı donmadan izliyordum. Arkadaşa gittiğimde yayınlar dönüyordu. Hız testi yapınca 15-20 çıkıyordu şikayet ettim. Bu şekilde ölçün dediler. Bi ölçüm 1.98 çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olması gereken de bu. Turknet akıllıca davranıyor. Bu arada TT abonesi olarak hızım düşmüşken 2 gündür tekrar hız yükseldi. Turknete misilleme mi yapıyor ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun
  • An itibari ile bende de AKK kalkmış görünüyor. 75mbit full

Ancak yeni abonelik yaptırmak için sorgulama yaptırdığımda (meraktan ) 35mbit AKN siz görünüyor
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz şuanda bakır altyapıyı kullanarak bizden hizmet alıyorsunuz ve fiber altyapı çekilse bile sizin hizmetinize dokunulmadan yine bakır altyapınızla bizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yoktur. Sizin ve sizin gibi durumu olan kullanıcılarımızı etkileyen bir durum değil.
  • Degerli musterimiz, X abone numarali internet paketinizin 0 GB'lik adil kullanim noktasi (AKN) 21.09.2017 saat 08:31 itibariyle %100'e ulastigi icin hiziniz en fazla 0 Mbps olacak sekilde sinirlandirilmistir. 26.09.2017 tarihinden itibaren mevcut hiziniza yukseltilecektir. Son 2 saatlik ve 02.00 - 08.00 arasi kullanimlariniz harictir. Bu sms'i almak istemiyorsaniz, AKNHAYIR yazip 3371'e gonderebilirsiniz. B001

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu bu olay zaten 16mb hizim vardi kota dolduktan sonra 5mb ye düşüyordu.Tam bir iskence oluyordu.

Şimdi baktim kalkmış tamamen kota teşekkürler Turknet.

• Teşekkürler Türknet.1.yıl hediyesi gibi oldu. 100mbit ve sınırsız kotasız internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Eylül 2017; 9:8:36 >
  • Bu hat için 32 megabit önerdi turknet önceden 24 mb alıyodum tt hızımı 8 e cekti alırmı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenParsTR -- 21 Eylül 2017; 9:6:59 >
  • süper hizmet umarım bu böyle devam eder
    Teşekkürler TürkNET
  • 1 ay sonra düğünüm var, evime hızlı internet bağlatmak istiyorum ancak İstanbul/GOP ta verilebilen max hız 16mbit gözüküyor. Hızın artma ihtimali var mı?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    hız testi yaptığımda Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz. şeklinde uyarı veriyor ne yapmalıym olduğum yerde superonline fiber alt yapısı var bende 100 mbps kullanabilir miyim
  • memo84 kullanıcısına yanıt
    Şimdi geçerseniz taahhüt bozunca 120 tl Turknet ödüyor

• Taahhütüm bitince ilk işim TurkNet'e geçmek...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.