Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SinanOzerS kullanıcısına yanıt
    Bu 35mbit i adsl modemle alabilrmiyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bir dönemi kapattık diyorsunuz ama sayenizde hala sürünüyoruz.

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Türknet ne dicen baba bu konuya ?

Ne diyecek ki? Özelden konuşalım çözelim diyecekler, arıza kaydı açacaklar, iki gün sonra arıza kaydı "çözüldü" olarak işaretlenip kapatılacak, yine hat değerleriyle devam edeceğiz. Halbuki ben aylarca 13mbit almışım, şaka gibi!

• merhaba.
    sitenizden nekadar hız alabildigimi kontrol etmek istedigimde 35 mbps hız alabilirsiniz diyor.
    ancak modem üzerinden 90mbit alabildigimi görebiliyorum.

acaba dogruluk oranı nedir ? birde 50 mbit'e yükseltin desem yaparlar mı ? yani en azından kopma olup olmadıgını test edebiliyor muyuz ?
    veya
    sistem ne diyorsa o hız mı veriliyor ? hiçbir şekilde müdahale edilemiyor mu?

@TurkNetDestek
  • 5 Aydır işyerinde türknet kullanıyorum 50mgbit hız geliyor buraya, ilk hafta biraz sıkıntı çekmiştik Bağlantı kesiliyor bazen yavaşlıyordu ondan sonra daha hiç sorun olmadı. Yaz boyu akn yi 250gb yapmışlardı doldurmamıştım zaten. Şimdi kontrol ettim komple kalkmış güzel olmuş darısı diğer sağlayıcıların başına diyelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var sitelerinde 35mbit'e kadar verilebileceği yazıyor ama vodafone üzerinden 64 mbit'e kadar hız alıyorum sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bir dönemi kapattık diyorsunuz ama sayenizde hala sürünüyoruz.

Türknet ne dicen baba bu konuya ?

Ne diyecek ki? Özelden konuşalım çözelim diyecekler, arıza kaydı açacaklar, iki gün sonra arıza kaydı "çözüldü" olarak işaretlenip kapatılacak, yine hat değerleriyle devam edeceğiz. Halbuki ben aylarca 13mbit almışım, şaka gibi!

Hiçbir firma işini düzgün yapmıyor. Superonline da taahütüm bitince modemi teslim ettim. 370 tl modem ücreti istediler btk dan tüketici haklarından işime gücüme bakamadım sonunda hallettim. Şimdi ttnet den vdsl başvurusu yaptım. Ttnet vdsl altyapın yok diyor şimdi müşteri temsilcisi var deyip kayıt açmıştı. Şimdi adsl alacağım vdsl aboneliğimi 15 gündür iptal etmiyorlar internet alamıyorum şaka gibi bütün mallıklar beni buluyor

• Verseniz ne olur, Vodafonede 11 mebit alıp sorunsuz kullandığım internet size geçince 7 mbtte takıldı üstüne çıkınca 2 dakikada bir kopuyor. TTNET 24 mbit altyapımız var verelim diyor ama Türknet bizde gözükmüyor diyor anlamadım bu işten bişey.
  • 16 aydır türk net kullanıyorum ilk başlandığında bir kaç sorunla karşılaşmıştım ondan sonra çok memnunum

60 mgbit sınırsız resmen akıyor

Helal olsun adamlara

• Türknet bir önemi kapadında benden ne istedin arkadaş. kotam dolmadıgı halde kotam dolu gösterip son gün hızımı düşürdünüz. şimdide düşük hıza sınırsız fixlediniz.
  • Koca ttnet sunu yapamadi sanki herkes terabayt indirecek gibi kaldirmadilar akn yi. Halihazirda turknet musterisiyim ayda 50gb anca kullaniyorum yuzde 95 benim gibi. Noldu reklami krali oldu turknet icin.

• emrihak kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayından itibaren böyle. Türk Telekom port fiyatlarını hıza göre belirlemeye başladı. Port ücretlerine de 2 kat zam yaptı. Bu nedenle Türknet kendi altyapısı olmayan yerlerde 35mbps veriyor artık. Yapa olan yerlerde 100 mbps.

• Beyler TTNet ve D-Smart ile sözleşmem 8 mbit olmasına rağmen maksimum 4 mbit gördüm toplam 4 seneden beri.TurkNet'e geçsem bu durum düzelir mi ? Çevremde 12-13 mbit alan insanlar var fakat bende kaç senedir durum böyle.Maksimum 10 mbit alsam bile bana yeter.Servis sağlayıcısıyla mı yoksa kablo,santral vs. ile mi ilgili?

Edit : TurkNet ile hız sorgulama yaptığımda 16 mbite kadar destekliyo gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Beyler TTNet ve D-Smart ile sözleşmem 8 mbit olmasına rağmen maksimum 4 mbit gördüm toplam 4 seneden beri.TurkNet'e geçsem bu durum düzelir mi ? Çevremde 12-13 mbit alan insanlar var fakat bende kaç senedir durum böyle.Maksimum 10 mbit alsam bile bana yeter.Servis sağlayıcısıyla mı yoksa kablo,santral vs. ile mi ilgili?

Edit : TurkNet ile hız sorgulama yaptığımda 16 mbite kadar destekliyo gözüküyo

ee sorun ne hızı sorgulattıgında 16mbit çıktıysa 16 alırsın. aşagısı olmuyor
  • Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Bende hala aynı .s Neden?

• bu internet servis sağlayıcılar 4mbitten az upload verdiği sürece isterse 10 liraya 100mbit versin yine almayacam. 2017 yılındayız ya bıktım ulan şu yavaş uploadlardan.
  • Günlerdir türknete geçmeyi düşünüyordum..Şu eve hat çektirme muhabeti kafamı karıştırıyordu o yüzden dün ttnete taahhüt yeniledim türknetin aknyi kaldırmasını şimdi gördüm..Bende geçicem Allah'ın izniyle zaten taahhütün daha ilk ayı zararı olmaz olsada türknet 120 tl yi ödüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 21 Eylül 2017; 11:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Turknet de altyapı yatırımı yapıyor yapmıyor değil ancak diğer firmalara nazaran çok kısıtlı. Siz şanslıymışsınız bizzat turknet altyapısından yararlanmışsınız. Altyapısı olmadığı bazı bölgelerde mecburen telekomdan port kiralamak durumunda kalıyor.

Yok Turk Telekom altyapısı burasıda.
  • 2 yıl kadar 150 gb akn li Türknet kullandım. Geçen aylarda 1. yılı doldurduğum için bir jest yapıp akn yi 250 gb yapmışlardı. Şuan ise komple kaldırmanız ve stabil 13 megabit hız alıyor olmam işinize olan bağlılığınız em güzel örneği. Teşekkür ederim TÜRKNET.
  • Senin memleketine 30mbit upload verse 40 dairelik apartman tek kişiden ortak kullanır interneti adamlar ne yapsın
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.