Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müthiş bişey Taahhütüm biter bitmez geçeceğim Türknete.Tanıdığım ne kadar kişi varsa hepsini birfiil Türknetli yapacağım.
  • Size hız konusunda yardımcı olurmusunuz diye bilgileri mesaj yoluyla ulaştırmıştım. Herhangi bir cevap vermediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15mehmet15

2 yıl kadar 150 gb akn li Türknet kullandım. Geçen aylarda 1. yılı doldurduğum için bir jest yapıp akn yi 250 gb yapmışlardı. Şuan ise komple kaldırmanız ve stabil 13 megabit hız alıyor olmam işinize olan bağlılığınız em güzel örneği. Teşekkür ederim TÜRKNET.

1 yılla alakalı değil diye biliyorum ben. o jesti herkese yapmışlardı
  • Türk netten gerisi yalan

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    sanırım öyleydi. yanlış hatırladım galiba.
  • Harbiden ""ORTAÇAĞ"'dan çıkmış gibiyiz Tam gaz Türknet!

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
    https://store.donanimhaber.com/1b/c4/69/1bc469ab18f588e410c361d4da93a5b5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanbiyolog -- 21 Eylül 2017; 12:8:44 >

• Yapa altyapısında olduğum için zaten akk yoktu ama diğer kullanıcılar adına sevindirici bir haber. Tebrik ederim Türknet'i. Umarım diğer iss bozuntuları taş koymaz önüne.

• Sonunda çağ dışı internetten bizi kurtardığı için Türknet'e teşekkür ederim.
    Yüksek hız +1000 dk telefon= 60 lira
    Malum firmadayken 24 mbit hız(75 gb kota sonrası 8 mbit hız)+ Ev telefonu(konuşmadan 20 lira fatura) = 100 lira para ödüyorduk.
    Şimdi en azından ev telefonunuda rahat rahat kullanabiliyoruz.
  • maalesef oyuncular için altyapisi yetersiz geliyor bu tür internetlerin. oyun oynamıyorsaniz problem yok. ama memlekette lol oynarken 30 pingte net kopmalarindan oynayamıyorduk. ay net , vin net ve bu tarz türk net, oyuncu arkadaşların hepsi bu dertten muzdarip.

• quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

Binamızda ttnet fiber var türknet alamıyorum maalesef. Mecburen ttnet kullanıyoruz... neymiş efendim ttnet fiber hattını kiralamıyormuş...

1 aydır bu sorunun cevabını arıyorum.Şükür ki mesajınızı gördüm.Bizim binada FTTB var binaya fiber kablo eve VDSL sinyali geliyor.Bu durumda Turknet hizmet verebiliyor mu hocam ? Sizde durum nasıldı ?
  • limoncuabi L kullanıcısına yanıt
    VAE yani Türk Telekom altyapısından hizmet verdiklerinde 7 ms ping alıyordum. YAPA'ya geçirdiklerinde ping 36 ms'ye çıktı destek kaydı bıraktım bir süre sonra oyuncu profili olarak bir profile geçiş sağladılar ping değerim tekrar 6-7 ms oldu. YAPA altyapısındaysanız oyucu profiline geçmek istediğinize dair kayıt bırakabilirsiniz. Bir de normal mod-hızlı mod ayarı var. Hızlı moda geçtiğimde downloadda 8 mbps bir artış oldu fakat ping değeri 20 ms oldu bu nedenle tekrar normal moda geçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Download hızı aynı sorun yok.Sabit 70mb alıyorum herzaman ki gibi.Ancak 4mb olan upload hızımı 2mb'e indirmişler.Bununla ilgili MH'yi aradım.Çıkan hatun önce internetiniz kesiliyor mu gibisinden birşeyler sordu, eğer kesilmiyorsa sonra tekrar arayın diye sallayacaktı ki ben ısrar edince hemen arıza kaydı oluşturdu. umarım en kısa sürede hallolur. modem arayüzünde halen 4mb upload hızı görünüyor çünkü...
  • ben anlamadım bu olayı internet bağlatmadan önce(2 ay) konrol ettiğimde verilebilecek hız 16 mbps idi. şimdi sorguladığımda 35 mbps alabileceğim gözüküyor. ne oldu da birden bu yükseliş oldu baştan böyle görseydim turk.net 'i tercih ederdim. ya insanları kandırıyorsunuz 35 diye veremeyeceksiniz o hızı. ya da önceden gözüken şey yanlış idi. böylelikle müşteri kaybetmiş oldunuz
  • tabiki kotasız ve taahhütsüz olması avantaj. ama oyun oynuyorsuniz tercih etmeyin

• Ping konusunda ikna olursam Aralık başında sizdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 21 Eylül 2017; 12:56:46 >
  • Referans kodu paylaşımı yasak arkadaşlar.Ceza almayın durduk yere.....
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    aslında durum şu, türknet kablo çekmez. türk telekomun mevcut kablolarını kiralayarak hizmet sunar.
    türk telekom ise sadece bakır kablolu alt yapıları kiralamayı tercih ediyor. Fiber kablo çektiği binalarda türknet gibi firmalara kiralama yapmıyor.
    Bunu bildiğim halde bi değişiklik olmuştur umuduyla türkneti aradım durumu anlattım binanızda fiber olduğundan hizmet veremiyoruz dedi. Mecburen türk telekoma abone olduk...
  • Upload 4 mbit'e çıksın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philae kullanıcısına yanıt
    vdsl de boş port yoksa 16 mgbit e kadar gösteriyor. siz sorgulattığınızda boş yoktur. şimdi sorgulattığınızda boş port vardır. ben bile 3 yıllık aboneyim. hep 16 kullandım. yeni geçtim vdsl e
  • Selamlar,

Online oyuncular için memnuniyetiniz nedir ?

CS:GO ve LOL oynuyorum. Ping değerleriniz nedir ? Paylaşmanız rica olunur.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.