Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oyun performansı için güncel durum çok önemli. Aklımdaki tek soru işareti bu. Ağır Battlefield 1 hastalığım var yeni internet sağlayıcımda ping sorun yaşayacaksam asla değiştirmem. Şuan Dsmartnet kullanıyorum ping sorunu yok.
  • Altyapı sorgulama ekranında anlık olarak yazıyor haklısınız. Ben farklı bir noktaya değinmek istiyorum. Mevcut müşterilere VDSL port olmadığını söyledikleri halde yeni müşterilere VDSL hizmet verebiliyorlar. YAPA altyapısına geçişim yapıldığı gün paket yükseltme seçeneğinde 16 mbps üstü paketler kaldırıldı. Bir çok kayıt açmama rağmen port bulunmadığı söylendi. Durumu iptale kadar taşıdığımda iptal birimindeki kişi çok net bir şekilde iptal ettirip tekrar başvurduğumda hizmet alacağımı yükseltme yapamayacaklarını söyledi. Çabalarım sonucunu sonunda geçiş sağladım. Bunun dışında farklı bir adreste VAE altyapısından hizmet alıyorum. Tamamen kotayı kaldırma olayından önce 35 mbps pakete geçiş yapabileceğim yazarken (1 yıldır yazıyor) şuan 16 mbps dışında pakete geçemiyorum. Anlık olarak sorguladıklarında ise yeni abonelere 35 mbps seçeneği çıkıyor. İki kez bu durumla karşılaşmam ve kendilerinin de net olarak bunu söylemesinden yola çıkarak özgür iletişim neden bu noktada kısıtlanıyor merak ediyorum. Bunun dışında bu paket Türkiye'de kesinlikle devrim niteliğinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• turknet seviliyorsun ama her yerde yoksun

keşke olsan saniye düşünmem
  • Bende başvurdum bakalım, uygun vdsl modem önerebilecek var mı? ASUS DSL-N16 vdsl2 diyor fakat bu turknet için vdsl i destekliyor anlamına geliyor mu? Hız sınırım ki 35mb e kadar bu modem uygun mu turknet için?
    ASUS DSL-N16
    Bir de son olarak bu modem ilerde Fiber için kullanılabilir mi? Turknet i beğenmezsem tt e geçmeyi düşünüyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Meister -- 21 Eylül 2017; 13:35:18 >
  • türknet kotasız internet hakkında bilgilendirici video çektim izleyebilirsiniz..

https://www.youtube.com/watch?v=KZJj1PU-HC4
  • eemreozel E kullanıcısına yanıt
    Dönüşüm yaptırma fiziksel iş gücü gerektirecek durumdaysa yani portun değişmesi gerekiyorsa bunun maddi bir zararı vardır çünkü telekom ekibi gidip port aktarması yapacak sonuçta. Belki maliyeti yüksek ise o yüzden yanaşmıyor olabilir aklıma başka bir durum gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet muhtemelen bir sebep olabilir. Ama ilginç nokta 150 GB AKN'li paketteyken yükseltilebiliyor, kota yokken yükseltilmiyor. İptal edip yeni başvuru yapmak bir çözüm fakat iki taraf için de daha mantıksız bir süreç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemreozel -- 21 Eylül 2017; 13:59:35 >
  • Piyasayı sürükleyen, rekabeti zorlayan, müşteriyi düşünen şirketleri hep sevmişimdir.
    Belki bu şekilde diğer firmalar da kaldırmak zorunda kalacak.

Helal olsun Turk.net!!

• Güzel haber ttnet sözleşmesi bitsin geçiş yaparım
  • 1 ay bedava referansından bahsediyor.

-------------------------------------
    Sabaha doğru benim de akk kalkmış, gerçi 9-10mbit kullanabiliyorum.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    2 servis sağlayıcı değiştirdim birinde en fazla 3 diğerinde en fazla 4 mbit gördüğüm için hatlardan mı yoksa servis sağlayıcısından mı öğrenmek istedim
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam da Amazon konusundan mütevellit laf atmak istedim :)

• Turktelekom taahhüt cayma bedeli 165 lira çıkardı.
    TurkNET 120 lirasını biz öderiz dedi ve işlemleri başlattım.
    Turknet Mail ile formları gönderdi. Doldurup Ptt kargo ile 12,50 Lira ödeyerek formu kargoladım. (keşke kargo anlaşmaları olsa da biz ödemesek)
    2-3 güne taşınır dediler. Beklemedeyim
  • Bulunduğum yerde fiber altyapı olduğu için Türk Telekom Turknet kullanmama izin vermiyor. Yoksa 1 saniye düşünmeden geçeceğim. Bu konuda yapılacak hiçbir şey yok mu?
  • 4 yıldır ttnet deyim önümüzdeki ayın ortasında anlaşmam bitiyor bende türkneti aradım 59 tl anlaşma yok 1000 dk da telefon hakkı her yöne verdiler daha ne olsun.Benim olduğum yerin interneti 40 mb kadar destekliyor ama böyle bir paket olmadığından 35 mb sabit verilir dediler.Şimdik bende ttnetin verdiği airtes marka modem vardı 4 yıldır bende bu heralde gidecek bende kalmaz.Türknet bizde böyle bir modem hediyesi yokmuş anlaşma olmadığından,türknetin 6 taksitle bana önerdiği modem (billion 8400 nxl)
    Sizce bu nasıldır almaya değer mi yoksa gidip başkasını mı alayımı
  • TT'nin uyuduğu falan yok , TT bahsettiğiniz durumda olduğu için istediği gibi at koşturuyor. Zaten her türlü kazanıyor adamlar , buna ek olarak "neden ek kota vs satarak daha fazla kazanmayalım ki" diyerek tüketiciyi yolmaya devam ediyorlar.
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    o ne demek hocam?benim bulunduğum yerde de fiber var, ben de mi kullanamayacağım turknet?
  • Teşekkürler Turknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Bulunduğum yerde fiber altyapı olduğu için Türk Telekom Turknet kullanmama izin vermiyor. Yoksa 1 saniye düşünmeden geçeceğim. Bu konuda yapılacak hiçbir şey yok mu?

Bende ttnet altyapısını kullanıyorum türknete geçecem ,hiçbir araştırma yapmadım bu konuda böyle bir problemin varlığından bile haberim yoktu.Ttnetin altyapısını kullandırp yada kullandırmayacağını nasıl öğrenebiliriz
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Valla ben Türknet'e başvurmuştum aradan bir hafta falan geçti bağlantımın olmasını bekliyordum artık. Turknet'ten aradılar binama kadar fiber geliyor benim bu yüzden Türk Telekom fiber altyapı olan yerlerde diğer iss'lerle altyapısını paylaşmadığı için kendilerinden internet alamayacağımı söylediler. Böyle moktan bir durum işte.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.