Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz . Siz mutlu olun yeter .
  • AVB44 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelin gelin sizi bekliyoruz .
  • Port sorunu nedeniyle geçemiyorum. 24 ay saçma salak fiyatlara taahhüt vereceğim yine başka bir firmaya. Böyle saçmalık yok, port yok gerekçesi ile resmen istediğim firmanın internetini kullanamıyorum. 10 gün sonra taahhüdüm bitiyor. Fiberde AKN'siz 25 megabit 24 ah taahhüt ile 89 lira. Şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba evrakları arkalı önlü olarak çıkartmışım sıkıntı çıkar mı? Yani elimde 7 tane değil 4 tane sayfa var.
    @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Meister -- 21 Eylül 2017; 15:26:50 >
  • Yaptığınız bu ve bunun gibi güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik eder ve devamını dileriz.

Turknet kullanmak ayrıcalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda görmek isteriz. Telefon altyapısı olan her yerde hizmet verebiliyoruz. İsterseniz altyapı sorgunuzuhttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sayfamız üzerinden yapabilirsiniz.

Merhaba, benim bulunduğum yerde de telefon altyapısı var. Verdiğiniz linkten sorgulama yaptığımda aynen şu yazı çıkıyor. ''Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.''

Yani bu hizmet veremediğiniz anlamına mı geliyor bilgilendirebilir misin lütfen?

İlgili Telekom müdürlüğüne gidip düzelttirmen gerekiyor. Bende de benzer olay vardı. TTNet/Turk telekom ne alakaysa tapudan düzelttirmeniz gerekiyor dedi. Superonline ise Telekoma gidin vs. dedi. Telekomda 5-10 dakika da sistemden düzeltme yapıyorlar. Ama Telekom Müdürlüğü olmalı.

• Merhaba, fiber altyapısı olan bölgelerde sadece İstanbul ve İzmir'in bazı bölgelerinde hizmet verebiliyoruz. bu bölgeler içerisinde olmadığınız ve başka İSS'lerin fiber altyapısı olduğu için maalesef hizmet veremiyoruz.
  • mstfmrv M kullanıcısına yanıt
    Başvuru sayfasının en son aşamasında davet kodu bölümü var oraya yazacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer YAPA santrallerimiz içerisinde değillerse evet 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizi altyapılarının desteklediği kadarıyla kullanacaklar.
  • Merhaba, babanızı ikna edin ve beraber gelin
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Tam olarak düzelttirmemiz gereken şey nedir hocam? Bir problem yok ki zaten.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkür ederiz . Fiber altyapı çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfmrv

quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Bende referans verebilirim. Böylelikle 1 ay bedavaya kullanmış olur, eğer beğenmezseniz sorun yaşarsanız 1 ay içinde iptal ettirirsiniz. Böylelikle kafanızdaki soru işaretleri kalkmış olur. Pm (özel mesajdan) yazabilirsiniz.

referans nereye giriliyor, bir de 16 mbit hıza kadar desteklediği yazıyor adrste, sizce alınır mı ?

İnternetten başvuru yapıyorsanız başvuru ekranında, telefon ile başvuru yapıyorsanzı telefonda kodu söylüyorsunuz. Başvuracakmısınız? Gönderiyim özel mesaj olarak size. 60 lira paradan kurtuluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, eğer YAPA santrallerimiz içerisinde değillerse evet 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizi altyapılarının desteklediği kadarıyla kullanacaklar.

Bu yapasiz arkadaşlara da hızları yükseltme olayı olacak mıdır acaba?

Bir de modemi sizden alsak n kadara geliyor boluyor musunuz? Tam modeli ndir?

Şu an telefon hattım yok evde. Ne kadara estra telefon bağlama ücreti çıkacak bana?

Bir de benim taahutum yok iptal edeceğim direkt. 120 liraya kadar karşılıyorsunuz sanırsam taahutum bu fiyatı modemden düşsek oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, allah hepimizden razı olsun. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Tam olarak düzelttirmemiz gereken şey nedir hocam? Bir problem yok ki zaten.

Benim adreste internet altyapısı yok görünüyordu. Haritada bizim sokağa internet tanımlamamışlar (Belki de telefon). Bu yüzden ISS'ler adresinizde internet hizmeti yok diyordu. Alt katımızdakiler kullanmasına rağmen.

Bu arada işlemi vezneden değilde teknik birimden hallediyorsun. Adresi vermen ve olayı anlatman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 21 Eylül 2017; 15:36:44 >
  • Çekilin Ben Tercümanım kullanıcısına yanıt
    Merhaba, muhtemelen bağlı olduğunuz santral dolabınızda VDSL boş portu olmadığı için ADSL olarak hizmet almaya başladınız. Dilerseniz bunun detayını bana PM üzerinden GSM numaranız ile iletirseniz ilgilenirim. İyi güner.
  • Merhaba, hizmetinizin aktif olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz Şimdiden sınırsız internet dünyasında iyi kullanımlar dilerim.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bizim ki farklı bir durum sanırım. Altyapı var ama fiber olduğu için olmuyor.
  • Merhaba, onu bende sizin kadar çok istiyorum. Ancak açılan her konu kendine özel olduğu için birşey yapamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.