Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

75mb.hız+ 1000dk her yöne: 59tl.

neymiş isteyince oluyormuş.. inş. şirket olarak daha ileri gidersiniz.
    halkın yanında olan kazanır..
  • Mojotr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı kaldırıyor merak etmeyin . Hızlarınız eskisi gibi devam edecek. Kalitenin düşmesi söz konusu bile olamaz. Sınırsız internet dünyasında hepinize iyi kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, altyapı kaldırıyor merak etmeyin . Hızlarınız eskisi gibi devam edecek. Kalitenin düşmesi söz konusu bile olamaz. Sınırsız internet dünyasında hepinize iyi kullanımlar dilerim.

PM ATTIM BAKABİLİR MİSİNİZ
  • Samsunda kullanan var mı? Buradaki hızı merak ediyorum. Sitesinde sorgulama yaptığımda 35MBPS diyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin 3. büyük şehri izmirin en merkezi yerlerinden biri olan hatay amerikan kolejinin oraya 16ps ye akdar hız verebiliyorsunuz!!! yani sorgulatıyorum 16mbps e kadar diyor. bu bölge de sağlayıcılar 100mbps gibi hızları sıkıntısız verebiliyor. fiyatı da önemli değil izmir de böyle bölgelerin çoğunda 16mps üstünü veremiyor gözüküyorsunuz!
  • Evimde fiber bağlantı var, telefon numaramı sorgulattım "Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz" diyor. Sanırım bu geçiş yapamayacağım demek oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu konulara biraz cahilim o yüzden mazur görüle.Ailemde kimse kredi kartı kullanmıyor ve Turknet'e geçmek için sanırım kredi kartından otomatik ödeme talimatı vermek gerekiyormuş.Benim sorum normal banka kartından otomatik ödeme talimatı versek bir sorun olur mu?
    Sitenizden hız sorgulamak istediğim zaman alt yapınızda bakır kablo olmadığı için sorgulama yapılamıyor diyor bu nedir tam olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Whatsapp destek hattınız cevap vermiyor.
    Evrakları doldurup gönderdim. Kimlik fotokopimi eklemeyi unutmuşum.
    Whatsapp üzerinden kimlik bilgilerimi paylaşmak istiyorum ama kimse cevap vermiyor.
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Merhaba, santral dolabınızda boş port kalmadıysa bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Hizmetimiz başlasada AKN'sız internetin tadını çıkarabilsek. Tek problem bağlama süreci, 10 günü geçti hala bekliyorum.

18 Aralık da bende abone olacağım fakat en büyük korkum bu. AÖF sınavlarına netten falan da çalıştığım için internetim o dönem de bağlanamaz veya arkadaş gibi 10-20 gün bekletilirsem yandım demektir. Benim 3-5 gün tölere şansım var ancak. Bu konuda da çok şikayet yazan oluyor. Sebep nedir ve çözüm üretilebilecek mi acaba?
  • Adondar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz whatsapp destek hattımıza gönderin. Tabii kimlik fotokopisini eklemeyi unutmuşum. Buradan size gönderiyorum. Evraklarımın içerisine eklemenizi istiyorum derseniz arkadaşlarım yardımcı olacaklar. Şimdiden iyi kullanımlar.
    Sizin bakma şansınız varmı ? Yoksa aynı hatayımı alırsınız.

Cayma bedeli sınırı içindeyse hızda istediğim gibiyse hiç düşünmeden gecelim. Bakabilirsek tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 21 Eylül 2017; 16:52:57 >
  • Adondar kullanıcısına yanıt
    "Nüfus cüzdanı fotokopinizi kargoyla göndermek yerine önlü arkalı fotoğrafını çekip evrak@turknet.net.tr adresine gönderebilirsiniz." şeklinde açıklaması mevcut ben de bu şekilde gönderim yapıyorum.
  • Surya1903 S kullanıcısına yanıt
    kredi kartına gerek yok. müşteri hizmetlerini arayın geçişiz yapılıyor 120 tl ye kadar da taahhüt bozma bedelini ödüyorlarmış. 45 gün kanal taahhütümü bozarak geçiş işlemleri için başvurumu yaptım. kredi kartı otomatik ödeme vermek isteyenler için isteniyor. kredi kartı zorunluluğunu bu devirde hiçkimse istemez isteyemez.
  • Telefondan sorguluyorum 16 adresden sorguluyorum 24 hangisine inanacagım ben 24 olursa ucarak gecerim

• TT 340 lira ceza çıkardı beyler. 24 aylık taahhüt başlayalı 3 ay oldu. 2019 Haziran'da görüşürüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload hızlarında bir gelişme olacak mı ? Cem beye bir soruverin ve en azından şu an için herkesinkini 4 mbit e sabitleyiverin. VDSL de kimisi 4 kimisi 2 kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.