Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bu güzel düşünceleriniz bizi muylu etti. Bu arada taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz . Çok özletmeden gelin
  • Vodafone net taahhütü mart 2018de bitiyor sanırım. Pederle konuşmuştum martta bitiyo demişti. Biter bitmez turknete geçmeyi düşünüyoruz.

Yalnız birkaç sorum olacak.

1)16 mbit alabileceğim yazıyor sorgulayınca turknet sitesinde. Gerçek değerler midir bunlar yoksa tahmini minimum bir değer mi veriliyor orada?

2)Upload hızı ne kadar oluyor? 16 mbit download alsak bile en azından 2 mbit upload alabilir miyiz?

3)1000 dk her yöne telefon görüşmesi yazıyor, bunu yalın internet şeklinde yani telefon bağlatmadan alabiliyor muyuz? 1000 dk'yı almasak da olur mu? Yoksa olayı ben mi yanlış anladım?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 21 Eylül 2017; 15:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

aslında durum şu, türknet kablo çekmez. türk telekomun mevcut kablolarını kiralayarak hizmet sunar.
    türk telekom ise sadece bakır kablolu alt yapıları kiralamayı tercih ediyor. Fiber kablo çektiği binalarda türknet gibi firmalara kiralama yapmıyor.
    Bunu bildiğim halde bi değişiklik olmuştur umuduyla türkneti aradım durumu anlattım binanızda fiber olduğundan hizmet veremiyoruz dedi. Mecburen türk telekoma abone olduk...

Bende bugün taahütü yenilemiştim.Üzülüyordum türknete geçmedim diye.Zaten geçemiyormuşum.35Mbps 100GB AKN 76TL'ye girdik bakalım
  • Ancestorman A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon ve internet hizmetimiz tek paket içerisinde olup fiyatı 59.99 TL'dir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sınırsız LTE işine girin Malatya'da 50 tane abone getireyim :D evde bakır kablo yok fiber var, abone olamıyoruz. Cem Beye selam bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joe_Feyzullah J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben her zaman bu kanalı takip ediyorum ama sizinle sanırım hiç iletişimimiz olmamıştı.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hemen iptal edebilirsin diye biliyorum. 120 ye kadar karsiliyo. Her gecen ay cayma bedeli artar.

• Siz adamsınız kan emici Türk Telekom görsün
  • Merhaba, bekliyoruz . Bu arada taahhüt fesih bedelinizden dolayı diyorsanız 120 TL'sini karşılıyoruz.
  • hakanilyas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bana PM üzerinden ulaşın. Ben sizi ekip arkadaşlarıma hemen aratayım.
  • hakanilyas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bunun AKN ile bir alakası yok. Muhtemelen siz sorgulattığınız zaman santral dolabınızda boş VDSL portu vardı. Şimdi o port dolmuş ve sistem sizi otomatik olarak ADSL portuna yönlendiriyor.
  • Hizmetimiz başlasada AKN'sız internetin tadını çıkarabilsek. Tek problem bağlama süreci, 10 günü geçti hala bekliyorum.
  • Provezza. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuan için bu konuda bir bilgilendirme almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bekliyoruz . Bu arada taahhüt fesih bedelinizden dolayı diyorsanız 120 TL'sini karşılıyoruz.

Peki fesih bedelinin ne kadar olduğunu nasıl öğreniyoruz? Siz yardımcı olabiliyor musunuz bu konuda?
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 17 Ekim'e kadar beklemenize gerek yok. Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz.
  • Şuan kullandığını İSS arayarak bunu öğrenebilirsiniz. Ben göremiyorum buradan.
  • Mortus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi bekliyoruz. Aklınızda bulunsun taahhüt fersih bedelinizin 120 TL'sini karşılıyoruz
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güzel düşünceleriniz bizi mutlu etti. Biz teşekkür ederiz.
  • Superonline den AKK li hizmet alıyorum ama AKK limiti dolunca 16 MBps e düşüyor yani sorun yok AMA 25 MBps maz hız veriyor turknet 100mbps bu fark yaratıyor eğer Superonline düzenleme yapmaz ise sözleşme bitince hemen geçerim + sözleşme yok turknet de

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.