Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: retchop

Teşekkürler. Fiyat aynı mıki yine?

Evet aynı 60 lira ister kullanın ister kullanmayın. 1000 dk'yı kullanırsanız sonraki aşım ücreti ne olur bilemicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

beyler ben bu ttneti aradim cayma bedelini ogrenmek icin ozel degilse neden iptal ettiriyorsunuz dedi bende baska bir iss ye gececem dedim tamam dedi bakti bekledim bekledim 455 tl dedi. nasil oluyor dedim bu mayista annemi aramislardi o da kabul etmisti neyse modem var 180 lira dedi 190 lira da oyle bu aylik 45 lira var dedi toplam 455 tl borc cikartti bu normal midir

Hocam yazlık evimde altyapı olmadığı için hattımı dondurmuştum 117 liralık borcu 3 ay içinde 6 aylık fatura çıkararak 340 liraya çıkarmışlar. Bende mh'yi arayarak şikayet talebi ilettim iki gün içinde borcum 117'ye indi tekrar. Bir gram bile ödemeyin şu şirketlere

• quote:

Orijinalden alıntı: rwenky

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

beyler ben bu ttneti aradim cayma bedelini ogrenmek icin ozel degilse neden iptal ettiriyorsunuz dedi bende baska bir iss ye gececem dedim tamam dedi bakti bekledim bekledim 455 tl dedi. nasil oluyor dedim bu mayista annemi aramislardi o da kabul etmisti neyse modem var 180 lira dedi 190 lira da oyle bu aylik 45 lira var dedi toplam 455 tl borc cikartti bu normal midir

Hocam yazlık evimde altyapı olmadığı için hattımı dondurmuştum 117 liralık borcu 3 ay içinde 6 aylık fatura çıkararak 340 liraya çıkarmışlar. Bende mh'yi arayarak şikayet talebi ilettim iki gün içinde borcum 117'ye indi tekrar. Bir gram bile ödemeyin şu şirketlere

bunu zaten odeyemem su an. modem falan vardi dogru da bu kadar cikar mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim taahhütüm 2 ay sonra dolacak. Turknetin Interneti nasıl? Kopma falan veya yavaşlama çok yaşayan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xkanax X kullanıcısına yanıt
    Hocam bi referans kodu verirmisiniz

• Aylık 49,99 luk paket ödeyenler için de kota kalktı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: boss016

manisada öğrenci evime turknet bağlatmak istiyorum,ancak sabit hatta sahip değilim. sabit hat açtırmak zorunda mıyım?

Siz uğraşmıyorsunuz hocam internet üzerinden başvuru yapın formu imzalayıp kargolayın onlar sizin adınıza telefonu da interneti de bağlıyorlar.

• Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Kota: Sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Türknetin uygun fiyatı tabiki çalışan sayısının azlığından. Türk Telekom un çalışanıyla Türknet in bir tutulamaz bu durumda aynı hizmet kalitesini de alamazsınız. Sorun yaşamıyorsanız Türknet çok avantajlı. Hem her şeyi iyi olsun hem uygun fiyatatlı olsun istiyorsunuz da...

Aynen öyle hocam çok haklısınız. Kaliteli hizmet isteyenler paraya kiyip aylık 15tl daha fazla ödeyip başka firmadan hizmet alacak.

Ucuz olsun, sorun çıkarsa da bir kaç ay beklerim internetsiz kalırım diyenlerde 60tlye kotasiz internetin tadını çıkarsın. İşin özü bu.

• bir ay bedava kullanmak isteyen yeni üye olacaklara referans sağlayablrm.
  • Herkeste sınırsız görünüyor, bende neden böyle

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
  • Benim gibi 16mb kullananlar için AKN tam bir işkenceydi kalkması çok iyi oldu.

Bu arada ağ trafiği nasıl işliyor bilemiyorum ama AKN'nin kalkmasıyla indirmelere abanmamak lazım çünkü diğer firmalara göre çok iyi bir hizmet alıyoruz aynı özeni bizde gösterelim.
  • ne olursa olsun bu tür kullanıcı dostu hareketleri ödüllendirmek lazım keşke 2 senelik taahhüt yapmasaydım.
  • Sadece limitsiz yazmıyor o kadar. Düzeltirler. AKN sonrası hız 75Mb/s diyor. Kafaya takma

• yeni üyelik açmak isteyenler varsa 1 ay ücretsiz kullanabilirler.referans kodumu veririm o kodla üyelik açarlar ve 1 ay ücretsiz kullanırlar.yani 60 lira cepte kalır
  • TTNet'de taahhütüm bitti. 2 aydır taahhütsüz fazladan para ödüyorum. Aradılar 55 lira ödediğim pakete yeni taahüt ile 75 lira ödememi istiyorlar alternatif iss arıyorum ama geçsem mi bilemedim türknete. Bunun daha kaliteli hizmet veren sağlayıcısı yok mu?
  • yeni aboneliklerde 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanım için pm atabilirsiniz.referans kodu gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Eylül 2017; 19:35:17 >
  • Yeni abone olacak arkadaşlar çevrenize baktığınızda sorun yaşamayanlar olabilir, ama sorun yaşayan çok arkadaş var lütfen şikayetleri dikkate alın sonra canınız sıkılmasın.
    3 haftadır nakil işlemi bekliyoruz, hergün "İVEDİLİKLE" kayıt alıyorlar. 3 hafta ne demek ya 3 hafta.
    Hayır birilerine tavsiye de edersiniz, çile çekerler sonra üzülmeyin. O hatayı yapıyoduk az kalsın biz.

İyi bir müşterime 3 hafta internet sağlayamasam internet "sağlayıcısı" olarak geçmezdi firma misyonum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treach -- 21 Eylül 2017; 19:38:57 >
  • ttnet in taciz aramaları artık daha kısa sürede sonlanıyor. Bugün aradılar, teklifimiz var diyorlar. AKN'siz teklifiniz varsa yapın yoksa kapatın dedim, kapattılar
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    TTnet'de sorun yaşamıyorsan rahatlıkla geçebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.