Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir düşünüyordum Turknet'e geçmeyi zaten.Bu kampanyadan sonra kesin kararımı vermiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, eğer YAPA santrallerimiz içerisinde değillerse evet 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizi altyapılarının desteklediği kadarıyla kullanacaklar.

AKN kalkmadan önceki YAPA'sız müşterilere de mi 35 Mbps? Online işlemlerde hız alanı 75 Mbps gösteriyor fakat 35 Mbps alıyorum şu an. Eğer 75 alamayacaksak lütfen 75 yazmasın.
  • işlemleri başlattık. evrakları imzalayıp kargolamak kaldı p.tesi veya hafta içi gönderirim. bu referans kodu her zaman mı gecerli. yok müracaat aşamasına gelmeden önce mi söylenmeliydi?
  • Telefonla telesekreter aradı ve akn kalktı dedi, ilginç.
    Türknetten torpil yapacak tanıdıklarınız yok mu uploadı 4 yapsa ne sevaba girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 21 Eylül 2017; 19:55:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek müdür şimdi biz interneti size geçirsek telefonuda geçiriyoruz ya şimdi bu telefon numarası değişiyomu aynı mı kalıyo ?

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

birde surda kredi kartı bilgisi vs diyo bizim ailede kredi kartı kullanan yok o ne olucak ? maaş kartı felan olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 21 Eylül 2017; 20:12:29 >

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bul ot bi harika dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Limitsiz internetin keyfini çıkartacak şanslılardan değiliz yani :)
  • Türknete geçtiğimde taahhütsüz 150GB ile nefes almıştım. Yazın 250GB AKN denediler, şimdi de AKN'yi tamamen kaldırdılar. Balandığım bölgede hız olarak daha önce kullandığım TTNet'ten hiç bir farkı yok.

Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. En azından abone olup bir deneyin, beğenmezseniz iptal edip geçersiniz. Ne de olsa Taahhüt YOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirk Lee -- 21 Eylül 2017; 20:35:53 >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Maşallah. 21 günde 2 TB veri harcamak... Bir günde 100 GB harcayabilen komşum demek'ki yine insaflı davranmış. Ne yapıyorsun sen böyle ? Bütün gün 4K filmmi izliyorsun ?
  • Arkadaşlar şu soruma yanıt arıyorum. Biz interneti ilk bağlatırken Türk.net diye bağlattık. sanırım 2000li yılların ortalarıydı (2005 falan). Türk.net telekomun internet servisiydi. Hatta kurulum cdsi bile vardı elimde. Türk.net diye falan hep yazardı. Sonra ne oldu da biz ttnet olduk, Türk.net ayrı bir firma oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 21 Eylül 2017; 20:26:32 >
  • kota kalkması çok iyi oldu ama daha önce 1400 ile indirirken şimdi 900 ile indiriyor. yoğunluk mu oldu yoksa siz mi yavaşlattınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

TTnet'de sorun yaşamıyorsan rahatlıkla geçebilirsin.

hocam ttnet de 3 yıldır sorunsuz hipernet midir nedir onu kullanıyorum hız yaklaşık 10 mbps şimdi burda VDSL diyor benim modem VDSL desteklemiyor. Normal adsl internet mi alayım yine VDSL deneyeyim mi sizce? ayrıca referans kodunuz varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Hattın kopmuyorsa neden açsın ?

sorunlu yazmısım anlamıyomusun ?
  • Diğer firmaların 16mbit veremediği altyapıda 35mbit interneti çatır çatır, taahhütsüz bir şekilde, yalın olarak, aknsiz olarak, 45TL(engelli tarifesi)'ye veriyor.Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve gayet memnunum.Umarım bu şekilde devam eder.
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Hipernet normal'de zaten VDSL'dir ama modem'den kaybetmişsin. ADSL artık eski teknoloji, kullanılmaz. Altyapın'da var zaten. Uygun fiyattan VDSL modem alıp VDSL kullan. Hem yapa geldikten sonra 100 Mb/s'ye alırlar direk hiç modem falan uğraşmazsın. Eğer binanızda boş vdsl portu var ise şuan 35Mb/s, yoksa 16Mb/s alabileceksin. Baktınmı ne kadar hız alabileceğine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

Hipernet normal'de zaten VDSL'dir ama modem'den kaybetmişsin. ADSL artık eski teknoloji, kullanılmaz. Altyapın'da var zaten. Uygun fiyattan VDSL modem alıp VDSL kullan. Hem yapa geldikten sonra 100 Mb/s'ye alırlar direk hiç modem falan uğraşmazsın. Eğer binanızda boş vdsl portu var ise şuan 35Mb/s, yoksa 16Mb/s alabileceksin. Baktınmı ne kadar hız alabileceğine ?

Türknetin sitesinden hızını öğren butonundan bilgilerimi girdim 35 mbps diyor.
  • Tam hızım düzeldi sorunsuz 16mbit alıyordum aylardır bu sabah gelen akn kalktı telefonundan sonra hızım bu halde. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki? Ben şimdi desteği arasam 4mbite sabitleyip düzeltildi diye bırakacaksınız!

• turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Çok güzel. Başka biri vdsl portlarını doldurmadan geç sen. Modem olarak 2nci el ttnet'in vmg3312-b10b modeline bakabilirsin. Temiz olsun dersen asus'un modemleri iyi diyorlar. Bütçene uygun vdsl uyumlu, mümkün ise en az 300Mb/s hız destekleyen bir modem alabilirsin.
  • Biraz önce telefonum çaldı akk kalktığı söylendi hızım akk takılmıştı şu an bakıyorum hız artmış teşekkürler türknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 21 Eylül 2017; 21:5:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.