Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızları 24 mbite çek aknyi kaldır.. güya gelen sinyal 88 mbit. 24 mbit aldı mı seviniyorum resmen.. güzel yalanlar..
  • Arkadaşlar Adsl kullanan kişiler ttnetten türknete geçecekleri zaman ttnet vdsl e geçiş yapın ardından türknete başvurun çünkü adsl den vdsl porta geçme olayı çok uzuyor ttnet her türlü kıllık yapabiliyor daha hızlı internetiniz bağlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

Normal de ne kadar oluyordu bu şekilde yapınca düşük çıkmış gibi

normaldede 3 mbit hocam. 100 mbite kadar yaptılar hattımı yine 3
  • taahhüt biter bitmez sizdeyim. teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğiniz bir şey varsa ve yeni üyelik almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz. Bu sayede hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz kullanım kazanabiliriz. Tek şart ilk faturanızı ödemeniz ve sonra ücretsiz hakkınızı kullanacaksınız.
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Babam 3 ay önce taahhüt yapmış ve çıkardıkları ceza 343 TL. O zaman 9 ay sonra görüşmek üzere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bitsin geçiyorum hemen turknet'e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütüm bitteceği için geçen aylarda ne kadar destekliyor diye bakmıştım 35 mpbs yazınca geçeyim diyordum ama şimdi 16 mpbs yazıyor desteklediği hıza kararsız kaldım türknete geçmek konusunda
  • Geçen ay ev telefonu ve internet aboneliğimi TurkNet sağlayıcısına taşıdım.Yaklaşık 20 gün boyunca sorunsuz hizmet aldıktan sonra 14.09.2017 tarihinde öncelikle ev telefonum çalışmamaya başladı.Dışarıdan arandığı zaman;bu numara kullanılmamaktadır diye bir anons duymaya başladım.Akşam üzeri sorunum giderildi ama internet hizmeti düzelmedi.Müşteri hizmetlerini aradığımda;kendi altyapılarına taşıma işlemi gerçekleştiğini,TurkNet yetkililerinin santrale gelip sorunu halledeceğini söyledir.Aradan bir hafta geçti ve bir yetkili telefonla bana ulaşıp;apartmanınızdaki ankastreye kadar internetin sorunsuz geldiğini,iç tesisatta bir sorun olduğunu ve elektrikçi çağırıp sorunu çözmem gerektiğini söyledi.Öncelikle elektrikçi gelip,tesisatta bir sorun olmadığını belirtti.Ardından bağlı bulunduğum Telekom müdürlüğü şebeke birimine giderek durumumu anlattım.Sağolsunlar Türk Telekom yetkilileri gelip apartman ve evimde inceleme yaptı.Tesisatta en ufak bir sorun olmadığını,zaten bir sorun olsa telefon hizmetinin çalışmayacağını vurguladılar.Kendi modemleriyle ankastreden kontrol ettiklerinde internet hizmetinin olmadığını,türknetin tarafıma internet hizmeti göndermediğini belirttiler.Bu durumu türknet yetkilileriyle de paylaştım ama en ufak bir gelişme yaşanmadı.
    Bu sırada da 72 TL'lik fatura göndermişler.Bunu sorduğumda da ön ödemeli çalıştıklarını söylediler.
    Bu arada 3000 okuyucuyu aşmış ama en ufak bir gelişme yok adamlarda
    https://www.sikayetvar.com/turknet-1-haftadir-internet-hizmeti-alamiyorum

• Akşamları ping artıyo gündüzleri normale dönüyor millet abanıyor ipini koparan download yapıyor hoşnut diilim inş düzeltirler

• cesar_x C kullanıcısına yanıt
    ttnet hariç diğer isslerde durum hep bu şekilde zaten, çünkü ttnet alt yapısını kullanıyor durumu şöyle açıklayım eğer yapa bölgesinden hizmet alıyorsanız ki sitede başvururken gösteriyor bunu yapa yani kendi alt yapıları o zaman bir sıkıntı olduğunda 1-2 saat içinde müdahale ediyorlar sorun çözülüyor eğer türktelekom üzerinden alıyorsanız hizmet onlarda türktelekoma bildiriyor tabiki türk telekomda 2. plana atıyor zaten benim müşterim değil diye bu sefer ne oluyor türknet suçlu oluyor durum bu Türkiye'ye hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 21 Eylül 2017; 21:59:34 >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    başlarda bu şekilde sıkıntılar tabi ki olur herkes yükleniyor 1 aya kalmaz düzelir merak etmeyin yeni sistem sonuçta
  • omris2013 kullanıcısına yanıt
    referans kodu paylaşmak yasak diye yazmışlar neden hala paylaşıyorsunuz
    Türkiye içi artıryor bende. Avrupa'da pingler yine aynı oluyor. Oyun sever olarak sorun yaşamıyorum ben. Avrupa'da pingler artıyormu sende ?
  • Ben yurtdışı kullanmıyorum

O zaman çare fiber Fiber altyapı gelene kadar sabır...
  • Türknet sayesinde internetin ne olduğunu anladık akk belasından kurtardı bizi herkese önereceğim
  • Bizim bakırlar oksitlenmiş, hizmet veremiyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 21 Eylül 2017; 22:26:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ttnet paylaşmıyor kendi alt yapısını turknet kendi fiberini döşemesini bizim torunlarımız görürse öpsün başlarına koysunlar

• Bimcell gbi bunlarda sinirsiza gecmis valla ayvayi yediniz issiz gucsuz bisuru insan var ayni filmi 4 degil 24 k versiyonu bulup yuzundeki insanlarin yuzundeki gozeneklere kadar izlemek isteyen psijopatlar var. Artik yakin zaanda altyapi coker gecmis olsun

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.