Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oyunlarda ping yüksek oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir'de kullanan arkadaşlar memnun musunuz ? Hız-Ping vs ?
  • quote:

Türkiye’nin her yerinde AKN’siz ve taahhütsüz internet dönemini başlatıyoruz.

İbaresinde benim evim yok ! Nasıl olacak bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Benide dün aradılar kaldırdılarını söylediler çok sevindim bekliyorduk bunu. Arkadaşlar sizden ricam akn yok diye abanmayın nete

başkasının abanması bizi etkilermi acaba.

dileyene referans olurum bu arada 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanalım.
  • Ben turknet kullanicisiyim.75mb hız ve 150 gb akn var.ben ne zaman faydalanacağım bu imkândan.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

Turknet Akn'yi eski kullanıcılar için kaldırmamış.3 yıldır kullanıyorum Turknet.Konuyu görünce bugün aradım.Müşteri hizmetleri "Eski abone olduğunuz için 50 lira ödüyorsunuz o yüzden Akn sizin için devam ediyor" diye cevap verdi.

aynı dertten bende muzdaribim. 3-5 lira için ayrımcılık yapıyor türknet
  • mj_pelit kullanıcısına yanıt
    Online işlemlere bir bakın. Herkesin AKN kalktı.

• darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    eski müşteri olsaydınız 75mbps olarak kullanırdınız şuan
  • referans kodu paylaşmak yasak
  • paradoks79 kullanıcısına yanıt
    öyle söylüyorsunuz ama port maliyetlerini ttnet arttırtı nereden baksan senin verdiğin 50 tlnin 22tl sini türktelekom alıyor sırf kendi hattının üstünden internet kullanıyorsun diye ve üstüne ttnet altyapısından verdiği için ekstra daha fazla para alıyorlar 3-5 tl birşey değil, çoğu arkadaşım 70-80 tl olsun ama 75mbps pakette olsun istiyorlar
  • Angry Grandpa kullanıcısına yanıt
    Bizimde yaklaşık 8 ay kaldı taahhüt bitmesine geçen gün aradigimda 620 lira fatura çıkardılar.Mh resmen sinir harbi işiniz zora girmedikçe aramayın.

• eğer türknet altyapısında iseniz direk özel hız tanımlayabiliyorlar mesela benim alabileceğim hız 20mbps gibi görünüyor 18mbps geliyor bu da bağlantımın kötü olmasından bazen modeme reset atıyorum speedtest 20-21mbps'e kadar çıkıyor

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
  • Daha önce sordum cevap alamadım. 1 hafta sonra Superonline taahhütüm bitiyor.
    Turknet'te fiber var mı yok mu ?
    @turknetdestek
  • 3 aydir port bekliyorduk. kontrol ettigimde acikti basvurdum. belgeleri kargoladim. telefon icin gelip kablolama yapildi. bugun yine port yok. basvurumda sorun olur mu?

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok hocam, Bende de TT nin fiber alt yapısı var, diğer ISS lere geçiş yapılamıyor.
  • TTNet'den Turk.Net'e geçmek için 11 gündür beklemedeyim. Ve 11 gündür evimde internet YOK!
  • yeni abone olacak arkadaşlar pm den yazın. referans kodum ile hem siz ben ben birer ay bedava kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower2000

Hattım 75 mbps’yi destekliyor. Ama aldığım hız 35 mbps. Yine de Türk Telekom’dan iyi. Eskisine göre daha hızlı ve AKN’siz :)

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Hız testlerini wifi ile yaptığımda 24 mbit civarında hız alıyordum.Pc ye ethernet kablo takıp test ettiğimde 60mbit görüyorum bilginize..

• se0m kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hzılarımız ortak altyapı içerisindeyseniz 2 Mbps, YAPA santrallerimiz içerisindeyseniz 4 Mbps'e kadardır.
  • Sikayet eden de çok, memnun olan da çok. Tt neti 3 yildir kullanıyorum valla ne bi sacma sapan kopmalar yasadim, ne de hız düşmesi gibi sorunlar yasadim. Bana zamaninda ttnete gecerken altyapniz 15 20 mb arasi destekler dediler kagithanede eski bir semtte oturuyorum. Harbiden de ne 16 nin altina düştü ne de 19 un ustune cikti normal akn dolmadan.

Simdi gecsem diyorum abi adam diyor ki 2 hafta oldu baglamadilar, telefon ediyoruz ilgilenen yok diyolar. Çok uyuz işler bunlar. Zaten 1 sene sonra komple kalkmayacak mi bu akn belasi. Hatta 2018 mart ayindan itibaren kademeli olarak kalkacakti galiba.

Bu kadar negatif yorum iyi değil

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.