Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hattım eskidende bu seviyedeydi yeniledim hala aynı seviyede her zaman böyleydi senelerdir çok nadir sorun yaşıyorum onun haricinde kopma vs olmuyor
  • Hattımın alabileceği hızı bırak yarısını zor alıyorum.

100 mbit internet var, maksimum 30 gördüm şimdiye kadar.

Bu sırada 100 mbit var derken reklamdan bahsetmiyorum. Baya modemin ara yüzünde 100 mbit görünüyor.

Özel mesajlara da cevap verilmiyor, kaç defa attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hızınızın artma ihtimali var ancak bu nasıl oluyor? Şöyle, bağlı olduğunuz santralinizde şuan boş VDSL portu olmadığı için sizi otomatik olarak ADSL portuna aktarıyor. Eğer santral dolabınızda VDSL portu açılır ve siz o porta geçişinizi yaparsanız VDSL hizmetini kullana bilirsiniz. Tabii bunun için altyapınızında yeterli olması gereklidir.
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer bulunmuş olduğunuz bölgede şuan bakır kablolu altyapı yoksa maalesef size hizmet veremiyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben farklı bi servis sağlayıcıdan size geçmek istiyorum ancak şu an adsl kullanıyorum, bu durumda bu aboneliği bitirmeden size başvursam ben adsl portundan mı devam etmek zorunda kalırım?binamda ttnet fiber altyapısı var, dairelere vdsl gidiyor ancak, ben de vdsl kullanmak istiyorum, adsl değil.
  • Extrem_06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olmak isterim tabii. GSM numaranızı yaşadığınız sorunu detaylıca aktararak PM üzerinden iletir misiniz?
  • Bu upload hızı sorununu nasıl aşacaksınız? Modem arayüzünde 4mb görünürken hala 2mb dünden beri.MH geri dönüş yaptı yok efendim bulunduğunuz bölgede YAPA olması lazımmış 4mb kullanabilmeniz için.eee ben bugüne kadar kullanıyordum da şimdi ne değişti? Tekrar aradım MH'yi bir kızcağız çıktı.Sizin bölgede yapa yok filan diye sallamaya çalıştı.ısrar edince de hız ayarlarını güncelledi yarım saat böyle kalsın filan diye. resmen salladı yani.

bu şekilde bilgi yoksunlarıyla muhatap olmak gerçekten can sıkıcı. Çünkü tüm VDSL abonelerinin upload hızını 2mb'e düşürmüşsünüz. Bu konuda açıklama bekliyorum sizden..
  • 14531992 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkür ederiz . Bunu yaparken unutmamanız gereken bir şey; arkadaşınızı getirirken kendi davet kodunuzu verirseniz, ne kadar arkadaş getirirseniz getirdiğiniz arkadaş sayısı kadar (ay olarak) ücretsiz internetimizi kullanabilirsiniz.
  • YAPA planlarınızı öğrenebileceğimiz sorgulatabileceğimiz bir ekran varmı acaba ?

Bölgemde Yapa ne zaman gelecek ise o zaman geçmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu 2MB'lık upload sınırını 4MB yapabilseniz harika olacak. Aylardır bunun için firmaya yalvarıyorum ama 75mbit hızla 2Mbit upload almaya devam ediyorum.
  • modemdeki ulaşabileceğin hız, sorunsuz alabileceğin hız anlamına gelmez. diğer hat zayıflaması ve snr değerlerine bakmak lazım. hız artıkça bu değerler de düşer ve kopmalar yaşanır. belki sana o hızı verdiklerinde kopmalar yaşayacaksın. müşteri hizmetleri sorunsuz kopmasız alabileceğin hızı söylüyordur muhtemelen. ha 48 belki yine görebilirsin ama dediğim gibi modemdeki hız tam alabileceğin hız değildir
  • uzmanbiyolog kullanıcısına yanıt
    türktelekomun altyapısından kullanıyorsanız standart hız 2mbps uploaddır türktelekom da kendi müşterilerine en fazla 2mbps upload veriyor
  • jrazrael kullanıcısına yanıt
    75mbps hız türkiyenin %90 nında yok bence birde böyle düşünün ilk önce diğer herkes 50mbps hızlara ulaşsın ondan sonra upload hızlarına gelinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

türktelekomun altyapısından kullanıyorsanız standart hız 2mbps uploaddır türktelekom da kendi müşterilerine en fazla 2mbps upload veriyor

Arkadaşım ben Turknet'in ilk VDSL hizmeti başladığından bu yana VDSL hizmeti kullanıyorum. 76772/4089 olarak düne kadar hiçbir sıkıntım yoktu. upload olarak testlerde hep 3.85-3.90mb upload alıyordum taa ki AKN'yi kaldırıp tüm vdsl aboneleri 2mb upload hızı verene kadar. Turknet hakkında pek bilgin yok sanırım.zaten telekomun altyapısını kullanıyoruz.
    Hocam benimde modemde 4 görünüyor fakat veremeyiz diye diretiyorlar. Biliyorum verebilirler fakat direnmek neden çözemedim!
    türknet hakkında bilgim olmasına gerek yok işin içinde olmam yeterli sizin hızınızın düşmesinin sebebi hat güncellemesi kendi ağzınız ile dediniz 4mbps kullanıyordum çünkü önceden 4mbps satılıyordu şuan 2mbps satılıyor hat güncellemesi olduğu için bir nevi başka pakete geçtiniz bu yüzden türknet sizi standart hızlara geri döndürdü
  • 24 mbit olan paket için neden sağ tarafta hızla ilgili rakam yok ?
  • Türknet'in ev telefon şartı neden? Evimizde sabit telefon hattı var ama ben modemi başka bir odadan kullandığım için yalın vaziyette direk duvarda ki prizden çekiyorum. Bir sorun yaratır mı?
  • Sayın TurkNetDestek

Rica etsem upload sınırınız nedir, bu konuda bilgi vermeniz mümküm müdür.
    Taktir edersiniz ki bu yapıyı herkes film izlemek, facebook'da takılmak ya da twitter'da zevzemek için kullanmıyor. Özellikle bu dediğim kitle dışında veri üreten ve bu veriyi bir yerden bir yere taşıma ihtiyacı duyanlar için upload hızı önem taşımaktadır. Şu ana kadar genelde operatörler bas bas bağırıp davul çalarak mükemmel fiber hızlarından bahsedip reklam yaparken bu konu ile ilgili bilgi vermemekteler, sorulduğunda ise 1mb hatta altında komik hızlardan bahsetmektedirler.

Turk Net'de durum nedir, örneğin ben 30küsür lira verip 12GB kotaya mahkum kalmaya devam mı etmeliyim (ortalama 4-5 megabit upload hızı, gördüğümen yüksek hız 10mb civarı) yoksa upload hızlarınız da diğer operatörlere göre farklılık gösteriyor mu?

Teşekkürler...

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Yaratmaz. Bende öyle kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.