Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Port yokmuş, geçemiyormuşum. Ben talep edecekmişim portu Türk Telekom'dan. Ekmek falan da lazım mı Türknet? Gelirken alayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet güzel bir iş yaptı, Umarım diğer işletmeciler de ders alır.
  • tahattütüm bitince hemen gecicem diyen arkadaşlar! bence 1 dk bile beklemeyin.faturanızın ornegini turk net e gonderiyorsunuz hemen işleme alıyorlar ve 120 tl sini turk net oduyor.geri kalan kısmıda lanet olsun deyin ve cebinizden verin.zira 6 8 ay sonra 1 yıl sonra kimin ne teklif verecegi muamma.şuan turk net in verdigi hizmet internet servisleri arasında en iyi teklif suan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

turknet telekomun altyapısını kiralıyor. telekom ne veriyorsa turknette de aynısını alacaksın. altyapı yenilenmesi için telekomla görüşmen gerek.

Alt komşun 2 yıl Turk Telekom ADSL kullandı. Bağlantı sürekli kopuyordu. Ondan sonra gelen SuperOnline ADSL kullandı 1-2 yıl. Kablosu bina kutusundan yeni çekildi ve yine aynı kopmalar. Hızlar sürünüyor. Ay boyunca 1 Mbit hatta altı.
    1 yıl kadardır TurkNet kullanıyorum. Sözleşme 51 Mbit ve 35-45 Mbit alıyorum. Kopma yok. Aynı ücret. Daha ne olsun.
  • ttnet atak bekliyorum :)
  • Beyler 1 hafta önce superonline dan 2 sene uzattık taahhütümüzü. Ancak daha taahhütümün bitmesine 2 ay daha var. Şimdiden iptal etsem fazladan para vermeyecek şekilde taahhütümü kaldırabilirmiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlı traşlar

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturduğum evde 16mbit destekliyormuş bu hız benim için malasef az uydunet superonline fiber alt yapı var burda 16 mbit pek yeterli gelmedi bu ay sonu uydu net ile taahütüm bitiyor ya yenilicem yada superonline gecicem

Yüksek hızlı kullanacaklar için süper bir fırsat

• Türktelekom kullanıyorum sağ ve sol binada internet var 2 aydır internet yok binada 2018 sonuna kadar tahütüm var haline şükret istersen tah.boz diyorlar akraba oldum müşteri hizmetleri ve bölge müdürlüğü ile müdür git valiye şikayet et diyor böyle bir şirket telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulrezakbinberrak -- 21 Eylül 2017; 11:42:6 >
  • Helal lan TurkNet.

Pingler ne olacak acaba. Pingler yüksek, oyun deneyimi kalitesiz olacaksa, kotasız internet yerine yüksek kotalı (minimum 400GB gibi) AKN devam etsin, online oyun sevenleri daha çok mutlu eder diye düşünüyorum.

CNG IP bloğunda olmayan ve düşük ping, stabil internet vaadeden

400GB

600GB

800GB gibi kotalı paketlerde olmalı

Oyun oynayanlar için düşük ping daha önemli diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bir dönemi kapattık diyorsunuz ama sayenizde hala sürünüyoruz.

Türknet ne dicen baba bu konuya ?

• 28.12.2018 e kadar tahütüm var telekomda 2 aydır internet ve telefon hizmeti alamıyorum tahütü iptal edebilirmiyim ?
  • Hangi dönem o kapatılan. Ankaranın göbeğindeyim. Benim tarifemdeki hız ile benim aldığım hız resimlerde. Modem arızalı diyerek yeni modem aldım hâlâ aynı. Lütfen düzeltin artık sayın yetkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extrem_06 -- 21 Eylül 2017; 16:14:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ttnet den atak geldi arkadaşlar

Az önce işyerini aradılar başladı anlatmaya...

75gb akn 16mb hız paketini kullanıyorsunuz size bir teklifimiz var dedi.

(Heralde akn kaldırdılar onu söyleyecek diye düşünürken)

75 gb kotanız dolduğunda hattınızda kopma yavaşlama yaşıyorsunuz size daha iyi hizmet verebilmek için kotanızı sadece 5₺ karşılığında 100gb a çıkartalım taahhütünüz bozulmadan aylık sadece 67₺ miş

Gerisini siz tahmin ediyorsunuz

TTNET den atak bekleyenlere duyurulur

• interwap kullanıcısına yanıt
    Turknet de altyapı yatırımı yapıyor yapmıyor değil ancak diğer firmalara nazaran çok kısıtlı. Siz şanslıymışsınız bizzat turknet altyapısından yararlanmışsınız. Altyapısı olmadığı bazı bölgelerde mecburen telekomdan port kiralamak durumunda kalıyor.
  • 1 yıldır türknet abonesiyim şimdiye kadar hiç üzmedi 55mb down 2mb up alıyorum. yeni kararlarına çok sevindim hayırlı olsun. içimden bir ses mahallede topu olan çocuğun sinirlenince topunu alıp eve gitmesi gibi türk telekomun mızıkçılık yapacağını söylüyor. umarım gablo benim diyilmi kullandırtmam diyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Ttnet den atak geldi arkadaşlar

Az önce işyerini aradılar başladı anlatmaya...

75gb akn 16mb hız paketini kullanıyorsunuz size bir teklifimiz var dedi.

(Heralde akn kaldırdılar onu söyleyecek diye düşünürken)

75 gb kotanız dolduğunda hattınızda kopma yavaşlama yaşıyorsunuz size daha iyi hizmet verebilmek için kotanızı sadece 5₺ karşılığında 100gb a çıkartalım taahhütünüz bozulmadan aylık sadece 67₺ miş

Gerisini siz tahmin ediyorsunuz

TTNET den atak bekleyenlere duyurulur

ooo cok şahane atakmış.hala yolmaya calışan bir zihniyet.hala fatura kabartıyorlar.demiyorki sizin kotanızı 75 den 100 e cıkartıyoruz ucretsiz diye.egerki turk net e bir mudahale gelmezse gizli kapaklı yerlerden yılın en iyi kampanyası.

• Siteden basvururken suanda isleminizi gerceklestiremiyoruz hatasi veriyor referans koduyla basvuru yapicam da bu hatayi alan var mi

• Dış kutudan telefon hattını çektirmek gerekiyor. Kaç para tutar acaba.

• Teşekkürler Türknet Umarım yavaşlama vs sorunlar yaşamayız
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.