Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle işini düzgün yapan firmaların desteklenmesi lazım. TTNet kullanıyorum. Ne yazık ki benim de çok uzun bir taahhütüm var ama bitince TT daha iyi şartlar sağlıyorum dese de TurkNet'e geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olucaklara şimdiden Allah sabır versin

• Analşmam var başka bi İSS ile. Onu da ödüyorlarsa geçem TürkNete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Referans paylaşımı yasaktır. Israr ile referans paylaşanların, her mesajları hakkında ayrıca işlem yapılacaktır. Lütfen kurallara uyunuz.

Arkadaşlar çok merak ettim referans paylaşımı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Analşmam var başka bi İSS ile. Onu da ödüyorlarsa geçem TürkNete.

İlk mesajda yazıyor.

quote:

Başka bir operatörde taahhüdünüz varsa, cayma bedelinizi 120 TL’ye kadar karşılıyoruz. Ya da dilerseniz şuraya taahhüt bitiş tarihini yazın, bitmesine yakın biz sizi arayalım:https://turk.net/taahhut-sayar/index.htm

• Ben Superonline abonesiyim. Son birkaç aydir evde videolar takılıyor. YouTube'da da oluyor, diğer sinema sitelerinde de. Neden acep?

• AA3437 kullanıcısına yanıt
    Xdsl mi kullanıyorsunuz fiber mi?

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Fiber.

• whitelated kullanıcısına yanıt
    modeme 78 mpbs tanımlı ama gelen hız 50 mpbs(+-5 değişiyor). düne kadar 70 alıyordum. gün içindeki duruma göre arayacağım.
  • 150GB için rahatımı bozmuyordum ama artık sonuna kadar değer. Birkaç aya geçerim taahhüt sayara bir bakayım

• Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

Herkese hayırlı olsun
  • Ben böyle işin ... kuzenin ile aramda 200-300m mesafe var. Ona 35mb alsbilir diyor, bana 16mb. Bu alt yapının yenilenmesi için kime nereye dilekçe verebiliriz, sözde büuükşehirde ikamet ediyoruz. Miletin köyde yaylada aldığı 8mb hıza ben şu an ttnet sayesinde dua ediyorum !

Bu arada @TurkNetDestek;
    Sayfanıza yazdığımda alabileceğim max hız olarak 16mb deniyor, ttnet ise santral uzaklığı vs max 8mb alabiliyorsunuz diye 8mb gönderiyor. Oldu size geçtik; verebileceğiniz hız nedir gerçek ve stabil olarak ? Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 21 Eylül 2017; 7:5:32 >
  • trkkrsy kullanıcısına yanıt
    turknet telekomun altyapısını kiralıyor. telekom ne veriyorsa turknette de aynısını alacaksın. altyapı yenilenmesi için telekomla görüşmen gerek.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşımın verdiği güzel bilgiler doğrultusunda sayın @TurkNetDestek;

Ttnet 8mb. verebiliyorken sizin sayfanız 16mb. verebiliriz deyip algı mı yaratıyor ? Sonuçta aynı paraya 8mb 9mb da olsa geçer kim olsa. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 21 Eylül 2017; 7:10:48 >
    Ttnet ekipleri ne diyorsa o hizi alirsin. Bana da 16 dendi, gelen hiz 6

• Uploadcnoldu beyler

• Ah be bu Türk.netin müşteri temsilcileri azıcık teknolojinden anlayan biraz buna kafası basan insanlar olsaydı şimdi ttnette 8mhpsye 60 lira para vermeyecek olacaktım .

• pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    TÜRKTELEKOM 24 MBPS FİBER internet kullanıyorum.Dediğiniz gibi yapınca 12 Mbit çıktı ancak
  • Yıl olmuş 2017 superonlinedan 8mbit hız alabiliyorum. Arayıp sorduğumda ttnet alyapısını bahane ediyorlar. Müşteri hizmetlerine talep açtım cayma bedelini öğrenmek için 200-300 lira çıkarsa hemen iptal edip geçeceğim Turknete
    Hocam modeminizden ADSL durumunuza bakma imkanınız var mı 8 mbit alıyorsanız downstream hat zayıflamanız 12 db olmalı. (Total Attenuation'da yazıyor olabilir modeme göre)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.