Arkadaslar merhaba, konuyu nereye acacagimi bilemedim o yuzden yanlis yere actiysam kusura bakmayin...
Bir sorum var, bilgilendirebilirseniz cok sevinirim... Bir Dvd cd'sininin icindeki bir klasor ve onun icindeki dosyalar baska bir bilgisayara yada flash bellege kopyalandiysa bunu anlayabilirmiyiz?? Klasorun olusturulma ve degistirilme tarihinde herhangi bir degisiklik olmuyor. Baska hangi sekilde bunu anlayabilirz,konrol edebilirz?
Bana ait bir cd nin yerinin degistigini gordum ve icindeki dosyalarin kopyalandigina dair ciddi suphelerim var, lutfen bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirse cok makbule gecer, tesekkurler...
Not: Degerli adminler, konuyu yanlis yere actiysam tekrardan ozur dilerim, lutfen siz uygun yere bu konuyu aciniz cunku benim icin cok onemli bir husus...Ayriyeten bu konuyu forumda arattim ama bulamadim, o yuzden yeni bir baslik acmayi uygun gordum...Tesekkurler, iyi gunler...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Merhaba,
Böyle bir durum söz konusu değil dir. Cd/dvd gibi bellekler ilk yazıldıklarından itibaren kendisini kapatırlar. ( Tekrar dan yazılabilir cd/dvd ler hariç )
Cd/dvd içeriği kopyalanmışsa, bunu öğrenrenme şansınız yoktur.
içerk kopyalama yapıldı ise bunu bulmak imkansızdır
Demeyin arkadaslar
Neyse, ilginiz ve cok cabuk cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Sayenizde birsey daha ogrenmis oldum, bundan sonra ulu orta yerde cd birakmamakta bana duser...Tekrardan tesekkurler, iyi gunler
quote:
Orijinalden alıntı: ermans2002tr
Demeyin arkadaslar
Neyse, ilginiz ve cok cabuk cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Sayenizde birsey daha ogrenmis oldum, bundan sonra ulu orta yerde cd birakmamakta bana duser...Tekrardan tesekkurler, iyi gunler