Şimdi Ara

Bir efsane daha futbola veda etti.. Steven Gerrard futbolu bıraktığını açıkladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir efsane daha futbola veda etti.. Steven Gerrard futbolu bıraktığını açıkladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Ama Donanımhaber Dünyadan Futbol tayfa balon diyor, bunlar kim.

Yav harbiden iğrenç bir yer oldu burası. Dünden beri bir sürü şey yazdım yazdım sildim, yanlış bir şey söylemek istemiyorum çünkü.

Futbolu sevdiren adamlar birer birer azalıyor. 100 milyon euroluk transferler yapılan dünya da da, Totti gibi, Gerrard gibi bayrak adamlar yetişmez zaten.

• Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    Bakış açın çok yanlış. Sen futbolu küçük yaşta sevmeye başlamışsın bu da dönemin iyi topçuları sayesinde olmuş gerard ronaldo shevsenko artık kaç yaşındaysan. Bu dönemin çocuklarıda pogbayı hazardı izleyip futbolu sevecek belki bu saydıklarım emekli olunca denin gibi düşünecekler

Sırf eskiden oynuyordy diye en iyi yapmayın futbolcuları. hep daha iyisi çıkacak

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi kişisel bir,şey de olabilir. Ama cidden, şu transfer piyasası futbolu çok değiştirdi. Pogba'lar, Higuain'ler, biraz parlamış genç oyunculara 40-50 milyon eurolar vermeler(ki genç oyunculara vermenin bir yandan mantıklı olduğunu düşünüyorum, transfer tutarsa uzun zaman faydalanabiliyorsun oyuncudan). Dönen paralar beni futboldan soğutuyor açıkçası, birçok insanın da böyle düşündüğünü düşünüyorum.

Benzetme yapmam gerekirse bundan sonra futbol, Gangnam Style'dır. Herkes bilir, izler; ama bayağı içi boş bir şeydir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 25 Kasım 2016; 10:44:43 >
  • El haci diuf gerrard adam değil demiş. O bir hiçti demiş, gerrard hiçmiş. Hiç gerrard, güzel nick olur

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

El haci diuf gerrard adam değil demiş. O bir hiçti demiş, gerrard hiçmiş. Hiç gerrard, güzel nick olur

Ntv spor izleyen tek ben değilmişim iyi bare

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

Gerrard'a balon diyen adamların takımının orta sahasının tolga ciğerci olması..

onlar sacmalamıs sen ıyıce sacmalamıssın

galatasarayda arturo vidal var da ben mi bilmiyorum?
  • Lpool'un başına geçecektir bir gün kaptan. İnanılmaz bir kariyer, nihayetinde noktayı koydu. Gereken saygıyı da buradaki veletlerden değil dünyanın en ünlü futbolcularından tutun kulüplerine kadar görmüş zaten. Tartışmak yersiz.

Yukarıda paylaşılan sözlerden Alex Ferguson'a takıldım yalnız. Takımımda bir Gerrard olsun isterdim demiş, elinde kaç sene Scholes gibi bir adam vardı be adam.
  • EFSANE. #SG8

Bir efsane daha futbola veda etti.. Steven Gerrard futbolu bıraktığını açıkladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Gerrard'a balon diyen adamların takımının orta sahasının tolga ciğerci olması..

onlar sacmalamıs sen ıyıce sacmalamıssın

galatasarayda arturo vidal var da ben mi bilmiyorum?

Gerrard'ı ben çok severim hatta taparım.

Fakat Gerrard'ı sevmeyen de olabilir. Berbat ftubolcuydu diyen de olabilir normal. Fakat bunları demeleri için Barca,Real taraftarı mı olmaları lazım?

O zaman senin kafaya göre Anadolu takımları tutan arkadaşların hiçbiri bir oyuncuyu eleştirmemeleri lazım?

Güzel kafaymış kardeşim güle güle kullan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.