Şimdi Ara

BİR EFSANE: PUG 205(ALINMIŞTIR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWET ARKADAŞLAR, SERKAN (LONELY UNDERGRAD) ARKADAŞIMIZDAN ARACI RESMEN ALMIŞ BULUNMAKTAYIM, HERKESE TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDITOR -- 26 Ocak 2007; 12:25:11 >

• Arkadaşım hoşgeldin,

205 ler çok sağlam araçlardır, daha çok 1.9 GTI larda görmeye alıştığımız rölanti çalışma düzensizliği bilhassa rölanti regülatör ve akışmetre arızaları 205 in tek yumuşak karnıdır diyebilirim. Bu yüzden eğer performans düşünülmüyorsa Junior iyi bir seçim olacaktır. Bahsetmiş olduğun modifikasyonlardan fazlasına gerek yok, aracın yaşını düşünerek motora fazla girişmemeni, en azından ecu+filtre den ileri gitmemeni tavsiye ederim. Motor ömrü de tamamiyle senin kullanımın ile alakalıdır düzgün kullanılması şartı ile bu araç daha nice 100 binler görür. Daha sonrasında da yapacağın şey motor yaptırıp devam etmek Şimdiden hayırlı olsun.
  • bence performans arıyorsan GTi derim cünkü Junior yası itibariyle yüklenilmeyecek bir motordur...He yükjlenirsin ama ömür gider aracın eger sadece dıs görüntü yapıcam diyorsan junior al derim zaten junior lar cok daha az hırpalanmıstır GTi lara göre...
  • 98-01 yılları arasında 205 junior kullandım.
    araç halama aitti fakat gerek kullanmayı pek bilmediğinden gereksede oturduğu yerde otopark sıkıntısı olduğundan bana yaradı.

bence çok sorunsuz bir araç.
    az yakar.
    fakat 4 kişi bindinmi yokuşlarda bayılır.
    4 vites.

yaklaşık 10000 km yol yapmışımdır 3 sene içinde juniorla.

fiyatına göre iyi araçtır.
    2001 yılında 2500 ytl ye sattık.

şimdiki aracım 6 yıldır kullandığım 106 XR

herkes peugeotlarda bazı hataların olduğunu söyler .
    bu biraz şans işi olsa gerek.

çünkü iki araç, yağ vs haricinde servise gitmedi.
  • hocam aldın aracı kendin yoksun ne iş foto bekliyoruz
  • SANAYİDE FİBERCİDE YATIYO ARABASI 55 PARÇA HALİNDE, STAREXİ GÖTÜRDÜĞÜMDE GÖRDÜM
  • anaa hemen girişti yani arabaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.