Şimdi Ara

Bir Efsane Tombow DINOSAUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir arayış sonucunda mutlu sona ulaştım ve tombow DINOSAUR ucu buldum.fiyatı biraz tuzlu olmasına rağmen tombowun yeni uçlarıyla karşılaştırınca vereceğiniz paraya değdiğini anlıyorsunuz.Tombowun en son çıkanı , bir eski tasarımı siyah tüplü olanını ve dinosauru karşılaştırınca kalitenin gittikçe düştüğü gözler önüne serildi.Eğer sizde dinosaur uçtan bulabilirseniz kesinlikle alın adamlar ucu hakikatten yapmışlar kağıdın üzerinde yağ gibi kayıyor uç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby365 -- 14 Ocak 2014; 19:44:40 >

• yıl olmuş 2014

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek tombow kalitesi yoktu hatırladığım kadarıyla. Çok güzel nostalji ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Gerçek tombow kalitesi yoktu hatırladığım kadarıyla. Çok güzel nostalji ama

piyasada çok fazla sahte tombow uç var onlara denk geldiyseniz kaliteyi görmemiş olabilirsiniz belki
  • Yeni tasarımlı olanında kaliteyi gerçekten düşürmüşler çok dandik yazıyor. Siyah kapaklı olan ise cidden çok iyi ama çok çabuk bitiyor her gün 1 uç bitiriyorum içinde de 12 tane var sürekli gidip almak gerekiyor. Magnum en iyisi bence 120 tane var içinde ve çabuk bitmiyor 1 yılda 120 taneyi anca bitirmiştim ben
  • Siyah kapaklı olanı çok iyiydi, bir de faberin ince uzun mavi kapaklı olanı iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Yeni tasarımlı olanında kaliteyi gerçekten düşürmüşler çok dandik yazıyor. Siyah kapaklı olan ise cidden çok iyi ama çok çabuk bitiyor her gün 1 uç bitiriyorum içinde de 12 tane var sürekli gidip almak gerekiyor. Magnum en iyisi bence 120 tane var içinde ve çabuk bitmiyor 1 yılda 120 taneyi anca bitirmiştim ben

Kaliteden anlayan birisi okudu sonunda konuyu :) belli bir müddet bende magnum kullandım bitmek bilmiyor.2 hafta önceye kadar faber castel kullanıyordum bir tanıdık sayesinde siyah kapaklı tombow satan yeri buldum bulmuşkende 12 tüp aldım piyasanın altında fiyatada aldım normalde 75 krş toplu alınca 60 krşa almış oldum.aldığım uçta bana bir yıl yeter herhalde 12x12=144 tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    siyah kapaklı ucun üzerine uc tanımam :) dediğiniz ucuda bir iki kere arkadaşlardan alıp kullanmıştım o da güzel ama tombowla yarışamaz ;)
  • tombow mono var 40tanesi 5tlye
  • Eğer bundan bahsediyorsanız tombowun en kalitesiz ucu diyebilirim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby365 -- 19 Ocak 2014; 22:01:50 >
  • o degil su siyah kapaklilarda 07/10 yada 07/09 gibi seyler yaziyor(yatay olarak) onlar ne ise yariyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby365

Eğer bundan bahsediyorsanız tombowun en kalitesiz ucu diyebilirim size

Pentel 4B den sonra kullandığım en kaygan koyu ve yağ gibi akan uç bu benim için.
  • Zamanında okulda hava atarlardı tombu ucum var diye

• Uzun sure Magnum kullandim.kutu nihayet bitince fabere gectim,mavi kapakli olan.daha iyi yaziyor ama sanki ellerime bile siyahlik geliyor.bu kutu bitince tombo deniyim bari.ama o da cok kisa ya,oyle hemen bitmesiniz sevmiyorum.

• Rotring uzay
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby365

siyah kapaklı ucun üzerine uc tanımam :) dediğiniz ucuda bir iki kere arkadaşlardan alıp kullanmıştım o da güzel ama tombowla yarışamaz ;)

Siyah kapaklı efsanedir tabi ki. Zamanında ona sahip olana farklı gözle bakılırdı
  • yıllarca TOMBOW logosundaki sondaki W harfini görmeyen ve markanın ismini TOMBO olarak bilen bir tek ben miyim agalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

yıllarca TOMBOW logosundaki sondaki W harfini görmeyen ve markanın ismini TOMBO olarak bilen bir tek ben miyim agalar?

Ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Yeni tasarımlı olanında kaliteyi gerçekten düşürmüşler çok dandik yazıyor. Siyah kapaklı olan ise cidden çok iyi ama çok çabuk bitiyor her gün 1 uç bitiriyorum içinde de 12 tane var sürekli gidip almak gerekiyor. Magnum en iyisi bence 120 tane var içinde ve çabuk bitmiyor 1 yılda 120 taneyi anca bitirmiştim ben

O Magnus uçların ne kadar kalitesiz oldugunu anlatamam uç tas gibi ve boyamıyor neredeyse. O yuzden cok uzun gidiyor ben lisedeykrn milletten uç istediğim zaman magnumsa verme diyordum faber cok daha iyi bence

• Kalem uçlarınında sertlik derecesini unutmamak gerek,H kullanan B2 kalitesi beklemesin o uçtan.Bilmeyen varsa araştırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.