Şimdi Ara

Bir Efsanenin Sonu: Colin McRae Hayatını Kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi olarak duyurulmasa da, birçok web sitesinde efsanevi ralli pilotu Colin McRae'in bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybettiğine dair haberler mevcut.

Küçüklüğünden beri McRae ismini duyan, televizyonda Subaru'ları parçalayışını, o inanılmaz hızını izleyip hayran olan birisi olarak, çok üzgünüm.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/glasgow_and_west/6996860.stm
    http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/09/15/ncopter115.xml
    http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=482017&in_page_id=1770

• hocam umarım bu haber asılsızdır
  • maalesef haber doğru...bbc verdi zaten haberi..eurosporttada geçmeye başladı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

hocam umarım bu haber asılsızdır

Keşke öyle olsa. Ama pek öyle gibi görünmüyor.
  • Ralli nin Maykıl Şuyumağğkır ıydı. 5 yaşındaki oğlu ve 2 kişi daha ölmüş kazada...

Karısına ve 9 yaşındaki kızına metanet ve sabır diliyorum...

Oyun severler olarak Colin McRae Rally oyunlarıyla anacağızdır kendisini....
  • Haber kesinleşti...helikopteri içindeki 5 kişiyle beraber iskoçya da düşmüş...kurtulan olmamış...
  • üzüldüm, mükemmel bir yarışçıydı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lounge Act -- 16 Eylül 2007; 11:18:27 >

• En sevdim pilot idi offf
  • Richard Burns ten sonra şok üstüne şok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKYSOL!D

Richard Burns ten sonra şok üstüne şok

evet ya efsaneler teker teker gidiyolar...

çok çok üzüldüm, böle kaza ile ohayatını kaybedince daha da bi kötü oluyo insan.

allah rahmet eylesin...
  • Allah Rahmet Eylesin

• colin mcrae çok iyi bir yarışçı olmasının yanında çok sempatik, çok sevilen biriydi.. motor sporlarıyla alakası olmayan ablam bile haberi duyunca şaşırdı, colin mcrae'yi o da tanıyormuş ölmesine çok üzüldüm gerçekten

subaru - ford - peugeot çekişmesinin yaşandığı tomi makinen, richard burns, carlos sainz'lı harika yılların efsanelerindendi
  • Eski şampiyon Colin McRae helikopter kazasında öldü
    Eski dünya ralli şampiyonu İskoçyalı Colin McRae’nin (39) dün İskoçya’daki helikopter kazasında öldüğü doğrulandı.
    Polis yetkilileri, dün öğleden sonra McRae’nin evinin yakınlarındaki ağaçlık bölgeye düşen helikopterdeki 4 kişi arasında, McRae’nin ve 5 yaşındaki oğlunun da bulunduğunu açıkladılar.
    Polis yetkilileri, McRae’nin kullandığı helikopterde 2 arkadaşının da bulunduğunu söylediler.
    Kazada helikopterdeki 4 kişinin de öldüğü bildirilmişti.
    1995’deki dünya şampiyonasını kazanan Colin McRae’nin pilotluk brövesi
    bulunuyordu. McRae’nin yarışlardaki başarısı üzerine ismini taşıyan bilgisayar oyunları piyasaya sürülmüştü.

• inananamıyorum ya ralli şampiyonasında bi McRae yi bi de Richard Burns ü tutardım önce Burns tümör yüzünden gitti şimdi de helikopter kazasıyla McRae çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

• Rallide McRae-Makinen-Sanz yılları. F1'de hakkinen-schumi yılları. kolay kolay yetişmiyor böyle sporcular.
    Çok şey kattı ralli sporuna Colin McRae toprağı bol olsun.
  • haberi duyunce resmen kaskatı kesildim rallyde tuttuğum tek pilottu o bıraktıktan sonra hiç kimseye sıcak yaklaşamamıştım paris-dakar rallilerini sırf onun için takip ederdim şok oldum duyunca Allah yakınlarına sabır versin...
  • Bende bir yerde duydum ama isim benzerliği diyip kulak asmadım. Sonra birkaç sitede görünce inanamadım. Sanki bu adamlar ölümsüz gibi geliyordu ama teker teker gidiyorlar dünyadan. Çok yazık oldu. Toprağı bol olsun...
  • önce burns sonra mcrae.
    gerçekten idolüm olan bir insandı, bugün öğrendim ve inanasım gelmedi.

eminim bundan nesiller sonra bile adı hatırlanacak bir insandı colin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.