Şimdi Ara

Bir Ekran Kartının Çöküşü: PUBG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimki de pubg yüzünden yanmıştı sınav dönemine denk geldiği ve çok pahalı olacağını düşündüğüm için götürmedim, götürünce adam 70 liraya yaptı. Oksitlenme olmuş kartta. Ve r7 265x di hala çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sırasında ekran kartı kaç fereceydi kontrol ettinizmi acaba. Pubg de 75-78 derece arasında geziniyo şu sıcaklarda bende.yanan veya hasar gören kartlar kaç derece görüyo

• Gün geçmiyorki bu kaka oyun birinin daha kartını yakmasın.

Bir Ekran Kartının Çöküşü: PUBG

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    Yanmadan önceki son hafta normal ekranda bile 75 derece civarında geziyordu oyunda iken 90 dan aşağı görmedim. Termal macunu da 2 senedir yenilememiştim belki ondan kaynaklıdır.2 Gün önce Güngören'de olan bir tamirci ile iletişime geçtim kargo ile gönder yapılabilirse masrafları söyleriz dedi, şimdi uygun bi zamanda göndermeyi düşünüyorum. İnşallah tamir edilebilir ya.
  • YusufYrkl kullanıcısına yanıt
    edit: Tamirci arızanın gpu kavrulması olduğunu ve başka bir hasar olabileceğini, bu yüzden tamir edilmesinin mantıklı bir seçim olmayacağını söyledi.Sadece gpu tamiri 100 dolarmış,bu dolar kuruna göre tamir ettirmek de aptallık olur.Bir Ekran Kartının Çöküşü: PUBG
  • Ben bu adamlara ekran kartı tamiri yaptırmıştım. Hem de aynı gün teslim ettiler. Bir görüş istersen. 2 sene önce 150 TL vermiştim nvidia quadro ekran kartı için.

http://anakarttamiri.com/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.