Şimdi Ara

Bir el atar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle biliyorum çok kötü bir oyuncuyum Daha ilk oyunlarım fakat bana bir iki öneride bulunabilir misiniz?
    http://hotfile.com/dl/60936525/0ff7f6c/Novice_Steppes_of_War.SC2Replay.html

• Yorum yok mu yahu.
  • bende yeni oyuncuyum ve yorum birazdan geliyor

pro olan bi arkadaş daha dikkatli bakabilir ama benim gördüğüm

6:33 de adamın 8 tane marine i senin ise 1 tane reaper ın varAdam başmaya önem verebilirwsin sende benim gibi oynuyosun.Önce en güçlü şeylerden basıyım adam gelirse dağıtırım o iş öyle olmuyo malesef .Eğer üssün giriş ve çıkışlarını kapayan taşlar olmasaydı marine rushtan gg olma ihtimalin çok yüksekti.Ve yine bu snlerde missile turret basmışsın akıllı fakat çok erken ve yanlış yerde scvleri korucak şekilde basan daha kullanışlı olur.adam bu sürede sana banshee rush atamaz(practice league de).Missile turretin parasıyla bi upgrade yapabilir yada bi barrack daha basıp mau basabilirdin.Yada en azından üssünü savuncak 2 mar basardınki bunlarda baya iş görürdü.

7.40 reaper ı biraz yanlış kullanmışsın düşman base girişine değilde yanlarından girerek direk işçi hattına dalsan bi kaç tane scv indirirsin ki bu adamın moralini bozar karşıdakiin 1000 minerali var bunu orduya harcasaymış seni korucak 2 marine 1 reaper baseini tutamaz.

Ne kadar önce bi tane daha base kurarasan o kadar econominin kâra geçer.Fazla mineral göz çıkarmaz.

12.36 banshee <3 ordun nerde puff banshee bastıktan sonra hemen görünmezliği araştırt :D bi bunker falzasıyla iş görür eğer defans çalışmak istersen 1vs2 medium aı ler baya iş görüyor üssünü nasıl kapatıcağını süper öğrenirsin :)

13.16 M.U.L.E. ortada öyle duruyor adamın income 800 senin 100 exp base in önemi böyle bi saldırı yediğinde kat ve kat artıyo.

14.15 şhh sakin küfür falan ayıp

14.30 adamın income senin beş katın Banshee basmışın mükemmel cloak özelliği bas onlara git admaın baseine arkadan patlat scv leri senin o kadar gitmiş birazda onun gitsin 3 tane banshee le çoğunu indirirsin çok rahat adamda biraz sıkıntıya düşsün ya rahat bırakma adamı bu kadar.

15.10 düşman birliklerini geri kaçırıyorsa ya yapcak bişiyi yoktur yada AA lerin oraya çekiyodur seni. bansheeleri pusuya çekti bas görünmezliği turretlera dikkat ede ede adamın gözü önünde ordusu patır patır indir çıldırsın ekran başında (bunun için az küfür yememişimdir )

Çok sanşlıymışşın adam mineral biriktiriyo :S ordu bassa halin daha kötüye giderdi.

17.40 direk dal scvlere adamın burnu sürtsün supply depota dalman hiç bi etki yaratmadı keşke scvlere dalsaydın hiç değilse income ı düşerdi.

18.00 banshee yi kaçırman

20.03 marinelerin ortada kolay hedef olurlar sok onları bunkera düşmanın koy bunkerın arkasına bi scv bak bakalım 4 tane adam destan yazıyo mu orda

20.50 taktiğin yine süper ama bansheeler görünmez olsa vikingler orda dolanır dururdu sende rahat rahat önce o base i arkasından diğerlerindeki scv leri alırdın. adam 3 . exp base e gitmiş seninde bi tane olsa fena mı olurdu en azından income ı biraz düzeltirdin.

Belki gözünden kaçmıştır adam radar kurmuş sen base e ulaşmadan adma gelceğini görüyo ve vikingleri yolluyo radar menzilinin dışından gidersen adam geldiğini kendi adamları ölürken anlar ve karşılık veren kadar adama istediğin zararı verip kaçabilirsin.

22.10Son anlar düşman siege tankları daha iyi kullansa marinelerinin inmesi snler alır.Ama o banshhelerde görünmezlik olsa o saldırıyı anında geri püskürtürdün.

23.16 noobluk mu eğer scvlerini öldürmeseydi sen bu oyunu kazanırdın buna %100 eminim

24.23 GG

Benim gördüklerim bunlar umarım okursun :D beni ekle bi ara 1v1 atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redddragon -- 9 Ağustos 2010; 21:15:00 >

• Teşekkürler reddragon bekliyorum okumak için
  • Okumaya fırsat buldun mu ?
  • Okudum hocam :)
    Ekliyorum öncelikle.
    İlk oyunumdu. Biraz alışma güçlüğü çekiyorum asker bas saldırdan sonra farklı geliyor :)
    En başta reaper basıp vur kaç yapmak istemiştim aslında :)
    Teşekkürler bu arada çok yardımcı oldun.
    Küfür konusunda aramızda kalsın

Ad: Intersect
    Kod: 496

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 121212aliali -- 9 Ağustos 2010; 23:01:28 >
  • ben de ufak birşey ekliyim, replay i sabah izlemiştim, yanliş hatirliyor da olabilirim
    ama hatirladigim kadariylan barracks bile yapmadan 2 tane rafineri yapmiştin,

onun yerine barracks yaptiktan sonra 1 rafineri ile devam etsen elinde bulundurdugun kristalleri
    daha erken birkac marine yapmaya harciyabilirdin

google da terran build order diye arat istersen, gördügüm kadarıylan build order in biraz sakat senin.
  • @rauku sağol yardımın için.
    Yeni bir replay bu sefer kazandım :)

http://hotfile.com/dl/61231397/827b673/Novice_Kulas_Ravine.SC2Replay.html
  • izledim replay i =)
    adam oyundan ciktiktan sonra bile hızını alamıyıp binalari patlatmaya devam etmişsin =))

güzel oyun olmuş =)
  • @rauku: İlk kez kazanınca bir hırs oldu :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

@rauku sağol yardımın için.

Rafinery çok erken olmuş. O sırada Supply yapman gerekiyordu. 12 supply'a ulaşınca Barracks o başlamışken Rafinery'ye başlasan daha mantıklı bir kaynak kullanımı olurdu. Harita Novice zaten. O 3 marine'i basana kadar 2. bir barracks dikebilirdin.

Banshee'leri direk SCV'lere yollasan daha fazla hasar verirdin ve oyun daha erken biterdi muhtemelen.

Oyunun ortaları gelmiş hala Siege Tech araştırılmamış. 3000 mineral var. O ne öyle.

Engineering Bay çok uzun zamandır orda duruyor ama Upgrade'ler çok geç geldi. Ayrıca 2. bi Bay daha yapıp bir iki upgrade'i aynı anda yaparsan daha iyi olur senin için.

O kadar SCV tek noktada olacağına yeni bir CC yaparsan daha çok gelir sağlarsın kendine. Gas'larda iki yerine üç SCV kullan.

Nuke kullanımı çok gereksiz. Orbital Command'in hatta Orbital Command'lerin 200'er enerjisini ne yapacaksın? 8 Mule/Scan eder. 8 Mule 2400 mineral eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

@rauku sağol yardımın için.

Rafinery çok erken olmuş. O sırada Supply yapman gerekiyordu. 12 supply'a ulaşınca Barracks o başlamışken Rafinery'ye başlasan daha mantıklı bir kaynak kullanımı olurdu. Harita Novice zaten. O 3 marine'i basana kadar 2. bir barracks dikebilirdin.

Banshee'leri direk SCV'lere yollasan daha fazla hasar verirdin ve oyun daha erken biterdi muhtemelen.

Oyunun ortaları gelmiş hala Siege Tech araştırılmamış. 3000 mineral var. O ne öyle.

Engineering Bay çok uzun zamandır orda duruyor ama Upgrade'ler çok geç geldi. Ayrıca 2. bi Bay daha yapıp bir iki upgrade'i aynı anda yaparsan daha iyi olur senin için.

O kadar SCV tek noktada olacağına yeni bir CC yaparsan daha çok gelir sağlarsın kendine. Gas'larda iki yerine üç SCV kullan.

Nuke kullanımı çok gereksiz. Orbital Command'in hatta Orbital Command'lerin 200'er enerjisini ne yapacaksın? 8 Mule/Scan eder. 8 Mule 2400 mineral eder.

Yardım için teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.