Şimdi Ara

Bir Emek Hırsızı Hakem Ve Yaptıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Emek Hırsızı Hakem Ve Yaptıkları

• Tek Caner değil ki dün Webo da bir agresifti. Yeri yumruklamalar el kol hareketleri stres altında kalmış gibiydiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Tek Caner değil ki dün Webo da bir agresifti. Yeri yumruklamalar el kol hareketleri stres altında kalmış gibiydiler.

Abi bora itiraz edersinde, b itiraz etmezsin yani. Adam istisnasız, her posizyona itiraz, onu geçtim faul yapsa bile itiraz ediyor. Göhkan Gönül'den destek aldı azıcık, yüz buldu. Hakemler Cephe alıyor Caner'e dedi. Hakemler haklı diyeceği yere.
  • Fenerbahçe de en son laf edilecek adama laf etmişsin cidden seni tebrik ediyorum. Ayrıca sinirli hareket etmek ne zamandan beri Emek hırsızlığı oluyor. Kafan gerçekten güzelmiş.

Diego gibi kendini olmayacak pozisyonda yere atan bir adama emek hırsızı desen anlayacağım ama Caner'e sırf sinirli davranıyor diye emek hırsızı demen cidden komik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Fenerbahçe de en son laf edilecek adama laf etmişsin cidden seni tebrik ediyorum. Ayrıca sinirli hareket etmek ne zamandan beri Emek hırsızlığı oluyor. Kafan gerçekten güzelmiş.

Diego gibi kendini olmayacak pozisyonda yere atan bir adama emek hırsızı desen anlayacağım ama Caner'e sırf sinirli davranıyor diye emek hırsızı demen cidden komik oluyor.

hakeme demiş galiba onu
  • Caner'e sıra gelene kadar takımda emek hırsızı olan bir çok başka isim var. Kendi takımın verdiği emeği bile çalanlar var. Son maçlarda Kalesinde saçma sapan goller gören Volkan, devam etse gollük pozisyona girecekken kendisini yere bırakan Diego gibi. Emenike efendiyi saymıyorum bile.
  • Daha bu hafta, BJK - Antep maçında Beşiktaşlı Cenk hakeme bir kere elle kolla itiraz etti anında sarı kart gördü, GS-Akhisar maçında Akhisarlı Kenan hakeme 1 kere elle kolla itiraz etti anında sarı kartı gördü ama Caner, 20 Numara, Gökhan Gönül, Alves, Egemen, Sneijder, Melo, Sabri, Chedjou, Umut, Burak, Selçuk istisnasız her maçta aynı hareketleri defalarca yapmalarına rağmen bu sebepten 1 kere bile sarı kart görmediler. Bana kimse bu çifte standartı açıklayamaz, açıklayacak olan varsa buyursun...
  • Yukarıda mesaj yazan karakter timsali arkadaş Melo sarı kart görmüyor demiş, adamın banko her maç sarı kartı var her hafta sarı görüyor, neredeyse selam verse sarı yiyecek hakemden o hale gelmiş.

Sneijder daha bu hafta sarı gördü hakeme itirazdan. Ufak atta civcivler yesin.

Selçuk ve Burak'ın adını ağzına almış birde. Selçuk şu ligin en beyefendi oyuncusudur. Gerçekten darbe almadan kendini yere atmaz, hakeme gereksiz tepki vermez. Burak atar kaçırır o tartışılır ama hakemle diyaloğa pek girmez. Umut'un ağzı var dili yok.

Kısacası sallarken bile düzgün sallayamıyor maalesef bu arkadaş. Üzülüyorum açıkçası durumuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Daha bu hafta, BJK - Antep maçında Beşiktaşlı Cenk hakeme bir kere elle kolla itiraz etti anında sarı kart gördü, GS-Akhisar maçında Akhisarlı Kenan hakeme 1 kere elle kolla itiraz etti anında sarı kartı gördü ama Caner, 20 Numara, Gökhan Gönül, Alves, Egemen, Sneijder, Melo, Sabri, Chedjou, Umut, Burak, Selçuk istisnasız her maçta aynı hareketleri defalarca yapmalarına rağmen bu sebepten 1 kere bile sarı kart görmediler. Bana kimse bu çifte standartı açıklayamaz, açıklayacak olan varsa buyursun...

Gs ve fb adam mıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Yukarıda mesaj yazan karakter timsali arkadaş Melo sarı kart görmüyor demiş, adamın banko her maç sarı kartı var her hafta sarı görüyor, neredeyse selam verse sarı yiyecek hakemden o hale gelmiş.

Sneijder daha bu hafta sarı gördü hakeme itirazdan. Ufak atta civcivler yesin.

Selçuk ve Burak'ın adını ağzına almış birde. Selçuk şu ligin en beyefendi oyuncusudur. Gerçekten darbe almadan kendini yere atmaz, hakeme gereksiz tepki vermez. Burak atar kaçırır o tartışılır ama hakemle diyaloğa pek girmez. Umut'un ağzı var dili yok.

Kısacası sallarken bile düzgün sallayamıyor maalesef bu arkadaş. Üzülüyorum açıkçası durumuna.

Bak anlayabilmen için tane tane anlatayım, zaman ve kelime israfı olacak ama sen başka türlü anlamıyorsun, gerçi böyle de anlamayacaksın ama olsun ben şansımı deneyeyim. Hakeme itiraz diye genel bir şeyden bahsetmedim, "elini kolunu kardırarak itiraz" dan bahsettim, bik bik konuşacağına aç şu yukarıda saydığım adamların sadece son maçını seyret. Sneijder el kol itirazı yapmadı ısrarla itiraz etti kaşındı ve karı isteyerek gördü bunu geç, Umut dediğin melek rakibinin göğsüne çarpan topu el var diye ağzı yüzü bir yere kayarak, eli kolu ayrı oynayarak daha son maçta itiraz etti, açıp bakacaksın boş boş konuşmayacaksın. Yukarıda saydığım adamların tamamı Antep maçında Cenk'in sarı kart gördüğü hareketi defalarca kere yapıyorlar. Bunu sen de adın gibi biliyorsun ama kabul etmek zor geliyor. Bak bir kere daha söylüyorum tek bir hareketten bahsediyorum, hala anlamadıysan aç Antep maçında Cenk nasıl sarı kart görmüş tekrar seyret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Fenerbahçe de en son laf edilecek adama laf etmişsin cidden seni tebrik ediyorum. Ayrıca sinirli hareket etmek ne zamandan beri Emek hırsızlığı oluyor. Kafan gerçekten güzelmiş.

Hocam ben Caner'in penformansına laf etmedim, dün görevini de yaptı. Lakin dün hakem, hakem çok pasif kaldı bu oyuncuya. Halk arasında derlerya ona patronun kim olduğunu göster. İşte hakem bunu gösteremedi.
    Adamların 3 puanına resmen gasp etti. Dünya bir Caner, Caner bir yana modun da maç yönetti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.