Şimdi Ara

Bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeyler benim başıma geldi.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kilo vermeye çalışıyorum 1.85 boyum kilom 102 oldu 110 dan ama göbek abi yemin ediyorum muhasebe de çalışa çalışa bir göbeğim var kafam kadar harbi diyorum mekikler çekiyorum yürüşler yapıyorum gitmiyor

ama tek tesellim eskiden giyemediğim kot oluyor sıkmadan etmeden şimdi ama hedefim 80
  • Nickini sevdim hzheisenberg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim herkes herşeye sahip olamaz. Senin o imrendiğin insanlarında ne derdi var kim bilir. Dertsiz, tasasız insan yok emin ol.

Benim nezdimde fiziğin hiçbir önemi yoktur. 18 yaşındayım, ortalama bi fiziğe sahibim ve hiç kız arkadaşım olmadı. Umrumda da değil hani. Bi gün gelmedi ki ' aaa niye ben böyleyim yiaaaa herkess alemlere akiyooo ' gibi triplere de girmiş olayım. Benden sana tavsiye, kendini bi ideale ada. Bu ideal seni mutlu edebilir, etmeyebilir de. Ama kesinlikle diğer insanları mutlu etmeli. İnsanları mutlu edersen vicdanın rahat olur, ruhun beslenir. Emin ol tüm imrendiklerine sahip olsanda bu dediğimi yapmadıkça gerçek mutluluğa ulaşamazsın. İnsan, ruhunu besledikçe mutlu olur. İnançlarımı yaşamak kadar hiçbir şey benim ruhumu beslemedi, sevdiğim müziği dinlemek kadar ruhumu hiçbir şey dingin hissettirmedi. Bunun gibi şeyler işte. Kişiden kişiye değişebilecek uğraşılar belki de.

Kendimden örnek verecek olursam, varımla yoğumla tıp fakültesi kazanmak için uğraştım. Ve bu sene Allah'ın izniyle başlayacağım fakülteye. Ve yıllaar sonra hastalarım bana tedavi olmak için geldiğinde onların gözlerindeki minnet duygusu benim mutlu olmama yetecek. Başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Ne muhteşem bir fiziğe, ne güzeller güzeli bir kız arkadaşa, nede bunlar gibi hedehödö şeylere.

Tüm mesele bu. Kendini bi ideale ada ve onun peşinde koş. Şunu unutma ki varılacak yer kadar insanı yolculukta mutlu eder. İdealine ulaşıncaya kadar emin ol kendini çok mutlu hissedeceksin. Bu idealin ne olacağı sana kalmış. Tek kriter diğer insanlara hizmet. Diğer türlüsü bencilliktir, gün gelir elden ayaktan düşersin tüm yaşamın boyunca sadece kendin için yaşadığın aklına geldiğinde kahrolursun. Ama diğer türlü bu dünyaya bişey bırakabilmek, bir dikili ağaç bile bırakabilmek 'insan olanı' mutlu eder.

Bu ülkeden ne imkansızlıklar içinden ne güneşler doğmuş. Sen ise siyah noktalarının derdine düşmekten çok ama çok şey kaçırıyorsun. O küçük eller hala birşey tutabiliyor demi? O küçük ayaklarlarının üzerine de basabiliyorsun? Problem?

Eğer herkese yaptığın gibi bu yazıyıda alıntılayıp yapacaksan, sana bildiğim tüm lanetleri okuyacağım dostum.
    İyi forumlar.

• Bir erkegin basina gelebilecek en kotu sey cükünün düsmesidir.

• Etrafına daha dikkatli bak
    Emin ol şükredeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: HzHeisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Yaşın kaç bro

18

Boyun ve kılon kaç.

boy 167 kilo 86

Hocam boyun bir erkeğe göre cidden kısa ve bu boya 45 numara ayak ve kürek gibi el beklemiyosun dimi ?

Benim ellerim boyuma göre büyük ama ayaklarım normal (185- 44-45)

• Ellerinle bardak tasımaya çalış ama bardağın içine elini sokmadan yani bardağın altından tutarak.
    Emin ol büyür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

quote:

quote:

Senin elin var küçük diyorsun benim elim yok buna ne demeli?

Bunlar için ağlanıp sızlanılmaz

üstad yanlış anlama rencide etmek istemem de meraktan soruyorum. tek elin yok galiba yazıyı yazabildiğine göre ?

evet kardeş doğrudur sağ elim yok

Allah kolaylık versin. tekrardan kusura bakma.

saol ALLAH razı olsun ne kusuru kardeş ayıpsın

@RockStar. bu arkadaş ile atışıyorduk @Reislerin Reisi evet bütün herşeyimi tek el ile yapıyorum

ikna et beni ciddi ciddi yalan sölüon bence kb

• 177 gibi boyum var benimde ama ellerim ve ayaklarim boyuma gore baya kucuk, benden kisa adamlarin elleri ayaklari uzun benimkilerden ama yapicak bisey yok bunada sukur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam geçirdiğin kazayı biliyorum seni forumdan tanıyorum allah sabır versin sana konuyu açan arkadaş cocuk sanırım zaten daha ona bişi sölemiyim kalp kırmak olmasın.
  • quote:

Doğruysa Allah sabır versin bu hayatta çok zor bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Necati Şaşmaza baktımda adam 178 miş neresi kısa la bunun tabi 190 adama göre kısa ama ortalamaya göre uzun.

Hocam 1.78 değil. Gördüm adamı 1.68 falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üstad yanlış anlama rencide etmek istemem de meraktan soruyorum. tek elin yok galiba yazıyı yazabildiğine göre ?

evet kardeş doğrudur sağ elim yok

Allah kolaylık versin. tekrardan kusura bakma.

saol ALLAH razı olsun ne kusuru kardeş ayıpsın

@RockStar. bu arkadaş ile atışıyorduk @Reislerin Reisi evet bütün herşeyimi tek el ile yapıyorum

ikna et beni ciddi ciddi yalan sölüon bence kb

Ben yalan konuşmam bu forumda ne yazdıysam gerçektir

Beni gerçek hayatta gören bu forumdan üyeler var _bluscream_ ve AvriL<3 onlarada sorabilirsin

• benim en sinir olduğum nokta bütün her şey benim başıma gelmesi neden ben ya. ya hiç bir erkekte olmayan şeyler arkadaşlarıma bakıyorum her şeyleri gayet normal yüzleri pürüzsüz,sakalları gür,benimle aynı boyda olan kişinin ayağı 44-45 numara bakın ben öyle kürek gibi el-ayak istemem tabi ki şuan ki ayağım o kadar küçük ki kadın ayağı gibi en iyisi intihar etmek başka yol yok herkese teşekkürlerimi sunuyorum
  • Küçük bedene küçük akıl sendromu mu yaşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Küçük bedene küçük akıl sendromu mu yaşıyorsun?

bilmiyorum hocam çok kötü durumdayım hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum
  • quote:

quote:

E belli zaten, nasıl göründüğüne bakıp diğer insanlarla kendi bedenini kıstas ediyorsun. Beden ufak ama akıl uzun olsa güzel olurmuş.

Bu durumu değiştirebilecek olanağın var mı? Evetse yaparsın, hayırsa aklını takmayıp yoluna devam edersin. Biraz rahat ol.
  • quote:

quote:

quote:

E belli zaten, nasıl göründüğüne bakıp diğer insanlarla kendi bedenini kıstas ediyorsun. Beden ufak ama akıl uzun olsa güzel olurmuş.

Bu durumu değiştirebilecek olanağın var mı? Evetse yaparsın, hayırsa aklını takmayıp yoluna devam edersin. Biraz rahat ol.

hocam çözümü var hormon takviyesi çözer ama doktor bulamıyorum :( normal dıyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam çözümü var hormon takviyesi çözer ama doktor bulamıyorum :( normal dıyorlar

Memlekette doktor mu kalmadı?
    Neyse , daha cevap atmayacağım ben, ağlamaktan dolayı sanırım mantıkta akıp gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 2 Temmuz 2014; 17:41:42 >

• haline şükret bir erkegin başına gelebilecek en kötü şey benm başıma geldi .

jilet le bacak kıllarımı aldım her yerde çıktı simsiyah sert sert of of :(( hazır agda aldım yine incelmedi napıcam bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.