Şimdi Ara

Bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeyler benim başıma geldi.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cinsel uzuv boyu mu cok kısa bu mu asıl kafaya taktığın? El ve ayak boyu biraz da genetik dir. yani anne veya baba tarafına çekmis olabilirsin. Hormon olayına gelince testosteron hormonu normal çıktì ise herhangi bir problem edilecek bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. Sakal ise herkes de erken çıkacak diye.bir olay yok. kimisinde 18 de kimisinde 24 de çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Cinsel uzuv boyu mu cok kısa bu mu asıl kafaya taktığın? El ve ayak boyu biraz da genetik dir. yani anne veya baba tarafına çekmis olabilirsin. Hormon olayına gelince testosteron hormonu normal çıktì ise herhangi bir problem edilecek bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. Sakal ise herkes de erken çıkacak diye.bir olay yok. kimisinde 18 de kimisinde 24 de çıkar.

ah be hocam dusunme dıyorum kendı kendıme 2 gün sürüyor
  • Ben de çükün kesildi sandım (ön vites )

• sizce saçmalıyor muyum? boşuna mı takıyorum ?
  • Birader sen bizle makara mı geçiyosun ben de zannettim 1.40 falansın. boyun çok kötü değil biraz kilo ver. Fitness'a git boy egzersizi yap boyun 1.70 i geçsin ondan sonra vücut çalış tamamdır yüzündeki şey de halledilir bi doktora başvur.
  • İstanbulda yaşadıgım dönemde hastanlerin yogun oldugu bi bölgede yaşıyordum,Allah kimseyi o durumlara düşürmesin ama çok ağır hastalar görüyordum mesela elleri dirseklerden itibaren olmayan yanmış ve aynı zaman yüzü tamamen yanmış birisi haline halimize şükretmeliyiz kısacası... Allah herkese acil şifalar versin şifası olmayanada sabır.............
  • Boyu kafaya takma çokta kısa değil trye göre inan bana.
    her türlü boy meselesini boşver, interneti günde 1 saat kullan ayrıca masturbasyonu bırak. +18 içerik izleme. kitap oku illa vardır ilgini çeken konular internetten araştır git kitapçıdan al . birde tm den sınava hazırlan 1 ay bile çalışsan işletme, iktisat, maliye falan kazanırsın inan bana kazanmak o kadar zor değil küçük bir şehirde anadoluda okursun devlet yurt burs veriyor zaten. Beni dinle dediklerimi yapmaya çalış bak nasıl hayatın değişecek. Benim arkadaşım açık liseden girdi 250 aldı sınava öylesine girdi yani kazanamam yapamam deme zor şeyler değil olmadı tarih arkeoloji okursun.

Özgüven için dediklerimi uygula, gelecek ve yeni bir sayfa açmak için seneye sınavlara gir ha bu arada yakında lise kpss sınavları başvuruları var ona da gir zaten kolay soruyorlar bakarsın 75 falan yapar doğuda atanırsın memurluğa amaç zaten hayatını değiştirmek yeni bir sayfa açmak .

Hayatında başarılar dilerim kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

Senin elin var küçük diyorsun benim elim yok buna ne demeli?

Bunlar için ağlanıp sızlanılmaz

elin yoksa nasıl yazıyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dainikus

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

Senin elin var küçük diyorsun benim elim yok buna ne demeli?

Bunlar için ağlanıp sızlanılmaz

elin yoksa nasıl yazıyon?

Ellerim yok demedim elim yok dedim şuanda tek elle yazıyorum

• Kendini üzmeye programlamışsın kardeşim sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir erkegin basina gelebilecek en kotu sey cükünün düsmesidir.

hakikaten la çükünü kökten kesseler nasıl bir şey oluyo acaba?

cinsel istek hormonal olduğu için, çük kesildi diye bitmez heraldi. e cinsel istek devam, çük yok bu durumu yaşayan erkek var mıdır acaba ne oluyo cidden merak ettim
  • Elim küçük ama hiç bunu dert etmedim kardeş , takılacak bir şey mi bu ? :S Bileğinden orta parmağının sonuna kadar kaç cm ? Merak ettim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.