Şimdi Ara

Bir Erkeğin Bir Kıza El Kaldırması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: firespider

aynı durum başıma geldi çantasından perf. ödevini alıp tuvalete atmıştım. 0 aldı. ağzını burnunu dağıtmaktan daha büyük haz vermişti. ama kızın hareketlerini görseniz hak verirsiniz bana

Mantıklı Valla bende tüm defterlerini çöpe falan atsam iyi olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk okul sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

ilk okul sanırım

Ne alaka? lise 3 gidiyorum sınıfımdakiler olgun değil diye benide ilkokullu diye yargılayamazsın.

• ona patronun kim olduğunu göster
  • vur joker vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

ilk okul sanırım

Ne alaka? lise 3 gidiyorum sınıfımdakiler olgun değil diye benide ilkokullu diye yargılayamazsın.

seni değil kızı yargıladım ilkokullu bir kızın yapıcağı davranışlar çünkü

• quote:

quote:

quote:

ilk okul sanırım

seni değil kızı yargıladım ilkokullu bir kızın yapıcağı davranışlar çünkü

aynen öyle hocam tüm sınıfım öyle valla bu yuzden okula gitme isteği yok içimde bugun okulda yarım gün durdum sınavımı oldum hemen çıktım

• Tutmayın küçük enişteyi
  • Erkek olsa vuracan sanki yermi varmı o yürek?
    Kıza vurmak kolay tabi.
  • Ben bi çay içsinler diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Erkek olsa vuracan sanki yermi varmı o yürek?
    Kıza vurmak kolay tabi.

Ben Kickbox dövüşcüsüyüm yorumumdada belirttim "erkeklere söz geçiriliyor ama kızlara geçirilmiyor hepsi şeytan" diye vurguladım emin ol ben hertürlü erkeğe vururdum kaç yaşında olursa olsun ama kızlara vurmamak gibi bi zaafım var her ne kadar kötü huyları olsada en ufak vurmamla bile ağır şekilde hasar alacaklarını düsündügüm icin merhametim devreye giriyor. Dediğim gibi eğer karşımdaki erkek olsaydı en ufak şansı olmazdı

• Markette hiç tanımadığım kızın yanından geçiyordum, tabii reyonlara falan bakıyorum. Kasti olarak yavaşladım, hoş hatundu çünkü. Market görevlisi de reyonları diziyordu bu yüzden geçecek bir yer yoktu, illa benim geçmem gerekiyordu.

Yavaşça geçtim, tam o anda "ufff mal mıdır nedir"" diyip geçti gitti, Kaldım öyle 1-2 saniye, kendime geldiğimde 2 reyon ötedeydi ve yanına gittim.

Burnunun dibinde durdum, baktım şöyle bi... Lan o anda bir bağırmaya başladı "imdaaat yardım ediiiin" falan diye, o anın sıcaklığından oluşan refleksle kıza sağlam bir Osmanlı tokadı çakmışım. Bağırmasından daha çok şaaak diye ses çıktı, yüzünde parmak izlerim, gözleri dolmuş ve az önce avazı çıktığı kadar bağıran kaplan gitmiş karşımda serçe yavrusu duruyordu.

Ik mık ıkı mıkı etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 6 Kasım 2014; 19:00:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Markette hiç tanımadığım kızın yanından geçiyordum, tabii reyonlara falan bakıyorum. Kasti olarak yavaşladım, hoş hatundu çünkü. Market görevlisi de reyonları diziyordu bu yüzden geçecek bir yer yoktu, illa benim geçmem gerekiyordu.

Yavaşça geçtim, tam o anda "ufff mal mıdır nedir"" diyip geçti gitti, Kaldım öyle 1-2 saniye, kendime geldiğimde 2 reyon ötedeydi ve yanına gittim.

Burnunun dibinde durdum, baktım şöyle bi... Lan o anda bir bağırmaya başladı "imdaaat yardım ediiiin" falan diye, o anın sıcaklığından oluşan refleksle kıza sağlam bir Osmanlı tokadı çakmışım. Bağırmasından daha çok şaaak diye ses çıktı, yüzünde parmak izlerim, gözleri dolmuş ve az önce avazı çıktığı kadar bağıran kaplan gitmiş karşımda serçe yavrusu duruyordu.

Ik mık ıkı mıkı etti

serin hikaye birader

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Şu eski tarz zihniyeti atın kafanızdan artık. Şimdi kız değilde önüne güya boksör bir bayan çıktı yine aynı düşüncelere girebilecekmisin.

Senin güclü olman karşındakini ezme hakkı vermez. Sen hata yapmışsın o vurmuş gelişine, bunu kimse tartışamaz, kötü bişi olduğu açık sende o klasmanda bir karşılık ver, kincilik yapmanın anlamı yok.

Yazdıklarım malum ırk için geçerli değildir.

+1 Ayrıca okula telefon getirmek zaten seni haksız duruma düşürüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Markette hiç tanımadığım kızın yanından geçiyordum, tabii reyonlara falan bakıyorum. Kasti olarak yavaşladım, hoş hatundu çünkü. Market görevlisi de reyonları diziyordu bu yüzden geçecek bir yer yoktu, illa benim geçmem gerekiyordu.

Ik mık ıkı mıkı etti

serin hikaye birader

Lise çağlarını geç, sonra konuşuruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kıza vurmak kolay tabi.

Ben Kickbox dövüşcüsüyüm yorumumdada belirttim "erkeklere söz geçiriliyor ama kızlara geçirilmiyor hepsi şeytan" diye vurguladım emin ol ben hertürlü erkeğe vururdum kaç yaşında olursa olsun ama kızlara vurmamak gibi bi zaafım var her ne kadar kötü huyları olsada en ufak vurmamla bile ağır şekilde hasar alacaklarını düsündügüm icin merhametim devreye giriyor. Dediğim gibi eğer karşımdaki erkek olsaydı en ufak şansı olmazdı

Kapışakmı 2 metre 100 kiloyum?

Öyle ispiyonlama gibi saçma bir olayla karşılaşacağımı sanmıyorum ünide böyle ergence şeyler olmaz.
    Ben bu kalıpla otobüste aman kızlara çarpmayayım diye uğraşıyorum bu boyla ezer geçerim.

Neyin kafasındasın banane senin boyundan ve kilondan sen yanlıs okumussun sanırım gücün kıza yetiyo diyonda o kıza vurmadım zaten senin gibi israfların bu lafı dememesi ve beni uğraştırmaması yüzünden vurmadım zaten ama sen o lafı bana deseydin seni öldürürdüm mesela

Ooo ne dedii

• Rahat ol kardeşim. Sana karşı gelenleri tokatla biç. Ben şahsen çok kıza el kaldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: nepafter37

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıza vurmak kolay tabi.

Kapışakmı 2 metre 100 kiloyum?

Öyle ispiyonlama gibi saçma bir olayla karşılaşacağımı sanmıyorum ünide böyle ergence şeyler olmaz.
    Ben bu kalıpla otobüste aman kızlara çarpmayayım diye uğraşıyorum bu boyla ezer geçerim.

Neyin kafasındasın banane senin boyundan ve kilondan sen yanlıs okumussun sanırım gücün kıza yetiyo diyonda o kıza vurmadım zaten senin gibi israfların bu lafı dememesi ve beni uğraştırmaması yüzünden vurmadım zaten ama sen o lafı bana deseydin seni öldürürdüm mesela

Ooo ne dedii

• Ulan ben sinir oldum vur ağzına iki tane

• Bizdede var öyle 3-4 tane oraya atom bombasi atmayi düşünüyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.