Şimdi Ara

Bir Erkeğin Bir Kıza El Kaldırması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sınıfımda bir kız daha doğrusu bir kezban var bugun labaratuvar dersine giriş yapıyoduk hoca tüm telefonları topluyordu ben benim telefonumu almasın diye çantama koydum önde oturan hiç sevmedigim nefret ettigim bi kız var bu sarı çiyan beni hocaya ispiyon etti ben bu kıza biraz çıkıştım baktım bu hala karsılık veriyo bayağı bi sinirlendim şimdi önümdeki erkek olsa amenna yine vurabilirim teke tek kavga ederim ama önümde bir kız var ve ona vurmucagımı falan bildiği icin rahat rahat konusuyo bana karşı. Bu kızlar şeytan arkadaş erkeklere bile laf geçiriyorsun ama bir kıza laf geçirilmiyor. Ben bu kıza vurmalımıyım her zaman böyle gıcık şeyler yapıyor eğer vurursam başkalarının gözünde kıza gücü yetiyo konumuna düşer miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hic bulasma hocam. O kizi görmezden gel. Hakli sen olsan bile kiza vurursan haksiz duruma sen dusersin

• Oglum kiz seni dusunuyor hafifte bi asilik falan... olur olur bu is

• Şu eski tarz zihniyeti atın kafanızdan artık. Şimdi kız değilde önüne güya boksör bir bayan çıktı yine aynı düşüncelere girebilecekmisin.

Senin güclü olman karşındakini ezme hakkı vermez. Sen hata yapmışsın o vurmuş gelişine, bunu kimse tartışamaz, kötü bişi olduğu açık sende o klasmanda bir karşılık ver, kincilik yapmanın anlamı yok.

Yazdıklarım malum ırk için geçerli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Hic bulasma hocam. O kizi görmezden gel. Hakli sen olsan bile kiza vurursan haksiz duruma sen dusersin

Bende öyle düsünüyorum hocam. Çünkü çevremdeki erkekler sınıftaki kezbanlarla muhattap olmuyor bende öyle yapayım bari en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Şu eski tarz zihniyeti atın kafanızdan artık. Şimdi kız değilde önüne güya boksör bir bayan çıktı yine aynı düşüncelere girebilecekmisin.

Senin güclü olman karşındakini ezme hakkı vermez. Sen hata yapmışsın o vurmuş gelişine, bunu kimse tartışamaz, kötü bişi olduğu açık sende o klasmanda bir karşılık ver, kincilik yapmanın anlamı yok.

Kim hocam bu malum irk?

• quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Şu eski tarz zihniyeti atın kafanızdan artık. Şimdi kız değilde önüne güya boksör bir bayan çıktı yine aynı düşüncelere girebilecekmisin.

Kim hocam bu malum irk?

k*rtlerden bahsediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonra ağlar sen suçlu duruma düşersin.ortaokulda bu yüzden neredeyse disipline gidecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

sonra ağlar sen suçlu duruma düşersin.ortaokulda bu yüzden neredeyse disipline gidecektim

Hocam lise 1de kız anneme laf etmişti tokatlamıştım hemen ağlaya ağlaya müdür yardımcısının yanına gitti durum ne olursa olsun içeri girer girmez müdür yardımcısı beni haksız gördü bağırdı çağırdı falan şimdi lise 3 gidiyorum o mantıkla hareket edeyim diyorum bi tarafdanda cok sinirleniyorum boş yere haksız düsmeyi istemem o yuzden umursamamayı tercih edicem gibime geliyor.

• salla gitsin kıza vurursan haklı olsanda her türlü haksız çıkarsın boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

salla gitsin kıza vurursan haklı olsanda her türlü haksız çıkarsın boşver

Aynen Hocam

• intikam almalısın
    o kız kasıtlı yaptı,seni umursamadı,intikam alman şart,yaptığı yanına kalmasın
    ona çay ısmarla içine fare zehiri koy,filmde vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

intikam almalısın
    o kız kasıtlı yaptı,seni umursamadı,intikam alman şart,yaptığı yanına kalmasın
    ona çay ısmarla içine fare zehiri koy,filmde vardı

Ne umursamaması? Keşke umursamasada ondan kurtulsam

Yazdıklarımı tam okumamışsın sanırım ama uğraşan o ben değilim

• Verecek

Telefonunu

• telefonda onun değil nerenizle okuyorsunuz la siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

Merhaba arkadaşlar sınıfımda bir kız daha doğrusu bir kezban var bugun labaratuvar dersine giriş yapıyoduk hoca tüm telefonları topluyordu ben benim telefonumu almasın diye çantama koydum önde oturan hiç sevmedigim nefret ettigim bi kız var bu sarı çiyan beni hocaya ispiyon etti ben bu kıza biraz çıkıştım baktım bu hala karsılık veriyo bayağı bi sinirlendim şimdi önümdeki erkek olsa amenna yine vurabilirim teke tek kavga ederim ama önümde bir kız var ve ona vurmucagımı falan bildiği icin rahat rahat konusuyo bana karşı. Bu kızlar şeytan arkadaş erkeklere bile laf geçiriyorsun ama bir kıza laf geçirilmiyor. Ben bu kıza vurmalımıyım her zaman böyle gıcık şeyler yapıyor eğer vurursam başkalarının gözünde kıza gücü yetiyo konumuna düşer miyim?

Çıkarsaydın vursaydın masaya Bir dahakine patron kim göster onlara aman kıza dikkat et sonra okuldan atılma

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Oglum kiz seni dusunuyor hafifte bi asilik falan... olur olur bu is

Bu elemanı dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Verecek

Telefonunu

ulan ne komikti be hahaha çok iyi espri yapıyorsun on numarasin sen on ..
    falan mı dememizi bekliyorsun

• aynı durum başıma geldi çantasından perf. ödevini alıp tuvalete atmıştım. 0 aldı. ağzını burnunu dağıtmaktan daha büyük haz vermişti. ama kızın hareketlerini görseniz hak verirsiniz bana
  • Ona patronun kim olduğunu göster.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.