Şimdi Ara

**BİR ERKEK,ÇALIŞAN KIZLA EVLENİRSE,KIZIN MAAŞINI NASIL ALIR** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: beyaz3197

quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

evlendin kızlarla heralde. milletin cebine bakacağına kendiişine bak. neden sana koklatsınlar ki ?

o zaman sen 1 mılyar maaş al,karında 1 mılyar maas alsın.
    ama karın aldıgı parayı yesın ıcsın gezsın evede vermesın.
    sende aldıgın 1 mılyarla ev gecındırmeye çalıs.ayrıca paranda yetmesın.
    o zaman bu sekılde konus da görelım

başlık sakat...

madem derdin bu, parayı erkek nasıl alır diye neden soruyorsun...

ikiniz de koyun masanın üstüne ortak olsun...

yani şahsen ben kız olsam böyle diyen erkeğe vermezdim...

ekleme:

maaşımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 8 Şubat 2009; 0:13:50 >

• Eğer işin içinde evlilik varsa oturulur konuşulur.Hanım zaten laf anlayan bir şey ise anlar.yani nedir;bir evin belli giderleri vardır:

* Mutfak,
    * Elekrik-Su-Doğalgaz
    * Muhtelif taksitler (Ev-araba-eşya)
    * Genel masraflar.

Para ortaya konur ve ödeme yapılır.kalan para da %20 kadına,%80 erkeğe verilir.Çünkü eve gerekenleri genelde erkek alır (Tersi durumda kadının oranı yükseltilebilir) ve kadının acil ihtiyaçlar için kullanması gereken bir kredi kartı kesin vardır.Yani kadının cüzdanında bir 100 TL olsun yeter ona her zaman

Ha ben sevgilimle de bu sistemin benzerini uyguluyordum,gelen para bana gelirdi,ben hem kendi evinin,hem benim evin ihtiyaçlarını hallederdim.Genelde de parayı beraber harcardık zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

kızla sevgili isen sana nie para versin. elbette kendine harciycak. makyaj giyim kuafor çart curt para biter elbet.
    demek sende sorun var kızlarin parasina göz dikmişsen onlarda saf degilmişki sana zınnık koklatmamişlar zamanın kızlarindan korkucaksin

yanlış düşünmüşsün sen hiç kızla takılmamışsın.
    o kız ayda 1500 ytl maaş alıp,yemek bile ısmarlamayan tipten.
    sende böyle kızla gez sonra konuş

• quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

valla ben özellikle çalışan kızla evlenecen.eşşek değilim.hayatımı sorumluluklara boğarak heba etmek istemiyorum.sevgide,saygıda,hakta,hukukta madem eşitsek.evi geçindirmek içinde öyle olacaz.yok öyle yısıf çalışsın eve versin.eşi çalışsın makyaja yatırsın.anında boşanırım.3 aşamalı sınavla karı alıcam kendine

1.fiziksel sınav
    2.ruhsal sınav
    3.genel kültür sınavı

sınava girmek isteyen avratlar kimlik fotokopisi ve ikametgah ilmühaberi ile başvursun

not : baraj 70'dir.barajı geçenler peşinen birbirlerine kuma olmayı kabul etmiş demektir.wellcome to yısıf's harem

anlamına mı geliyor bu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

evlendin kızlarla heralde. milletin cebine bakacağına kendiişine bak. neden sana koklatsınlar ki ?

o zaman sen 1 mılyar maaş al,karında 1 mılyar maas alsın.
    ama karın aldıgı parayı yesın ıcsın gezsın evede vermesın.
    sende aldıgın 1 mılyarla ev gecındırmeye çalıs.ayrıca paranda yetmesın.
    o zaman bu sekılde konus da görelım

başlık sakat...

madem derdin bu, parayı erkek nasıl alır diye neden soruyorsun...

ikiniz de koyun masanın üstüne ortak olsun...

yani şahsen ben kız olsam böyle diyen erkeğe vermezdim...

ekleme:

maaşımı...

başlık kısmı zaten o kadar uzunki,anlatmak istediğimizi uzun uzun yazmaya fırsat veriliyor.
    anca bu yazıldı kısıtlı imkan

• quote:

quote:

kızla sevgili isen sana nie para versin. elbette kendine harciycak. makyaj giyim kuafor çart curt para biter elbet.
    demek sende sorun var kızlarin parasina göz dikmişsen onlarda saf degilmişki sana zınnık koklatmamişlar zamanın kızlarindan korkucaksin

KIZLA Bİ YERE GİDİLDİĞİNDE PARAYI ERKEK TARAFI ÖDER.KONU KAPANMIŞTIR...

• Valla eşim eğer çalışırsa sadece evin masraflarını karşılasın kendi ne yaparsa yapsın ama evde tek bir eksik olmamalı. Fazla da karışmak yanlış olur sonuçta o kazanıyor ama benim maaşım bana .
  • ister evli olun ister nişanlı ister sadece kız arkadaşın olsun hayat müşterektir ..maddi ve manevi herşeyin paylaşımı esastır
  • quote:

quote:

3 yıllık beraberlikte, bir kez bile eli cebine gitmemişse, o senin saflığın.

• Hacu diyelim Bin YTL sen Bin YTL de o kazandı, evliliğiniz ilk ayında o bütün parayı giyim kuşam,makyaj kuaföre harcadı

Sen bin YTL ile kira+fatura+evlisiniz eşya taksitleri vardır onlara harcadın bittin paran, 1 ay ayıptır sorması ne yiyip içeceksiniz

Bunu gören kız 2.ay mal değilse elini cebine atacaktır,atmak zorunda kalacaktır, Yinede atmıyorsa , O evlilik biter

Boşarsın gider AAAA dert etme bu kadar
  • cevaplardan çoğusu 15 yaş vede altı olduğu belli,ama aralarda akıllı cevaplar var demekki o kişiler kızla takılmış belli
  • quote:

cevaplardan çoğusu 15 yaş vede altı olduğu belli,ama aralarda akıllı cevaplar var demekki o kişiler kızla takılmış belli

Zaten forumun çoğu o yaşlarda.

İnsanlar o kadar değişmişki en azından benim çevremdeki bir çoğu sanki evlenecek kız değil maaş arıyorlar. Mesela öğretmen felan olan kızlara acayip talip geliyor kızlarında çoğunda surat bile yok ama maaşı olunca işler değişiyor tabi. Hiç kimse ahlakını, kültürünü, ahlakını ailesini sorgulamıyor. Anlatmak istediğim şu evleneceğiniz kişi kesinlikle kanaatkarlık olmalı. Sırf maaş için bir kızla evlenilmez. Allah yardımcımız olsun uyugn birini bulmak zor.

• ben evlenmeden bankamatikleri aldım elinden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.