Şimdi Ara

**BİR ERKEK,ÇALIŞAN KIZLA EVLENİRSE,KIZIN MAAŞINI NASIL ALIR**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden kız çalışmazdı vede sadece erkek eve maaşı getirirdi.ev erkeğin maaşı ile dönerdi.para erkekte olurdu ve kız kendi basına harcayamazdı.eger kız bırseyler alıp masraf yaparsa,o zaman erkek borcu öder vede eve daha az para girerdi,o yüzden kız pek bir şey yapamaz vede dengeli harcardı.
    ama şimdi ise kızlarda çalışıyor,diceksinizki ne güzel işte.aslında pek öyle değil.
    ben çalışan kızlarla çıktım,3 üde zınnık vermedi.acayip pintiler vede kendilerine harcıyorlar.
    sert erkek olursak etrafta örnekleri vardır,kızın maaşına el koyar vede höööyttt der sustururdu kadını.
    ama şimdi ise tam cadı kızlarda var.
    ne yapmak lazım
    mesela kız maaşı alınca vermesse veya kendıne harcarsa vede 1 mılyar maası varken sadece eve 200 ytl bırakırsa ne yapcaz.bu çile ne kadar çekilir..

• evlendin kızlarla heralde. milletin cebine bakacağına kendiişine bak. neden sana koklatsınlar ki ?
  • kız arkadaşken tabi vermez.ailesine karşıda sorumluluğu var. ama eşinin maaşını alabilirsin bir ihtimal eğer isteyip baskı yapınca sana boşanma davası açmazsa :)
  • öyle saçma olaylar filmlerde olur sadece günümüzde çalışan eşlerin maaşı ya kooparatife yada araba taksidine gidiyor
  • bi evde 2 tane para kesesi olursa sorun hiç eksilmez ben bunu söyler bunu bilirim..2 niz paranızı ortak kullanın ortak yatırım yapın ortak yardım edin ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

evlendin kızlarla heralde. milletin cebine bakacağına kendiişine bak. neden sana koklatsınlar ki ?

o zaman sen 1 mılyar maaş al,karında 1 mılyar maas alsın.
    ama karın aldıgı parayı yesın ıcsın gezsın evede vermesın.
    sende aldıgın 1 mılyarla ev gecındırmeye çalıs.ayrıca paranda yetmesın.
    o zaman bu sekılde konus da görelım
  • kişisine göre değişir.yani sonuçta bir yuva kuracaksın ve iki baş olmaz tabi birlikte karar vereceksin ekonomik özgürlüğünüde vereceksin ama herkes başı buyruk olursa o olmaz bence.Allahtan öyle bi kız arkadaşımda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim tanıdık var evli Hanımıda çalışıyor.
    Bütün maaşı alıp hanımına haftalık veriyordu. ,

• yani bayandan zorla para almak erkeklik raconuna yakışır mı.biriktirirse daha iyi olur.hiç olmazsa o birikimle ev,araba vs.alırsınız.ama erkeğin maaşıyla geçinmeyide göze alacak.ona göre yaşamı kabul edecek.yok yaşamından kısamıyorsa yada erkeğin işi bozulursa zaten maaşını eve harcar.
  • Herşeyini verebilen kızlarda var. Onlardan birisini bulmalısın. Bütün kızlar bir değil. Ayrıca kızın maaşını alıp ne yapacaksın? Otur kendin çalış kazan kendin ye. O da kazandığını yesin. Evlendiğin zaman bir ton kriter koyacaksın zaten bari harcamalarında özgür bırak.
  • sen daha evlendinmiki parasını istiyon kızın
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

bi evde 2 tane para kesesi olursa sorun hiç eksilmez ben bunu söyler bunu bilirim..2 niz paranızı ortak kullanın ortak yatırım yapın ortak yardım edin ;)

dedıgım gıbı dıyorsun dımı
    yanı ıyı kızlarda var bunun yanında bu dedıgım gıbılerıde olcaktır.
    geçen senelerde bır erkek kızla evlendıgınde.
    erkegın annesı bıze geldı dedıkı.benım oglan ıse gıdınce,kız telefonu acıyormus hi. kapamıyormus.
    telefon parası 450 ytl gelıyordu
    alın size örnek,sorumsuz kızlarda çok var o amaçlı bu örneği verdim.
    ama o kızlara denk gelen bılır
  • valla ben özellikle çalışan kızla evlenecen.eşşek değilim.hayatımı sorumluluklara boğarak heba etmek istemiyorum.sevgide,saygıda,hakta,hukukta madem eşitsek.evi geçindirmek içinde öyle olacaz.yok öyle yısıf çalışsın eve versin.eşi çalışsın makyaja yatırsın.anında boşanırım.3 aşamalı sınavla karı alıcam kendine

1.fiziksel sınav
    2.ruhsal sınav
    3.genel kültür sınavı

sınava girmek isteyen avratlar kimlik fotokopisi ve ikametgah ilmühaberi ile başvursun

not : baraj 70'dir.barajı geçenler peşinen birbirlerine kuma olmayı kabul etmiş demektir.wellcome to yısıf's harem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keltikfrost -- 8 Şubat 2009; 0:01:44 >
  • ben bir kızla 3 sene gezdım.
    kız ayda 800 maaşı vardı ayrıca ek işte yapardı toplam aylık gelırı 1500 ytl ydi
    ama 3 yıl ıcınde 12 ay x 3 yıl= 36 ay
    36 ay x 1500=54000 ytl maaşı elıne gecmıs
    yani 54 milyar parası varmış ama bana sadece 1 kez köfte ısmarladı oda hesap 15 ytl tutmuştu.
    bende ona en az 3 yıl toplamında 2 milyar para harcamışımdır.
    daha örnek vereyimmi

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaz3197

quote:

evlendin kızlarla heralde. milletin cebine bakacağına kendiişine bak. neden sana koklatsınlar ki ?

ilk mesajından bekar oldugunu düşündüm. evli isen ve bu durumdaysan bunun adı evlilik degildir. evlilik paylaşımcı olarak zorluklara beraber gögüs germektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

valla ben özellikle çalışan kızla evlenecen.eşşek değilim.hayatımı sorumluluklara boğarak heba etmek istemiyorum.sevgide,saygıda,hakta,hukukta madem eşitsek.evi geçindirmek içinde öyle olacaz.yok öyle yısıf çalışsın eve versin.eşi çalışsın makyaja yatırsın.anında boşanırım.3 aşamalı sınavla karı alıcam kendine

1.fiziksel sınav
    2.ruhsal sınav
    3.genel kültür sınavı

sınava girmek isteyen avratlar kimlik fotokopisi ve ikametgah ilmühaberi ile başvursun

not : baraj 70'dir.barajı geçenler peşinen birbirlerine kuma olmayı kabul etmiş demektir.wellcome to yısıf's harem

koptum usta bu ne yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

valla ben özellikle çalışan kızla evlenecen.eşşek değilim.hayatımı sorumluluklara boğarak heba etmek istemiyorum.sevgide,saygıda,hakta,hukukta madem eşitsek.evi geçindirmek içinde öyle olacaz.yok öyle yısıf çalışsın eve versin.eşi çalışsın makyaja yatırsın.anında boşanırım.3 aşamalı sınavla karı alıcam kendine

1.fiziksel sınav
    2.ruhsal sınav
    3.genel kültür sınavı

işte bu
    şu an zor bir dönemde yaşıyoruz,yani eskidendi o iyi maaşlar,iyi ev geçindirmeler.
    şimdi gelir 700 ytl ev gideri 1500 ytl
    yani bu zamanda da bir şeyler yapılması lazım.
    kızda çalışcak erkekte çalışcak vede dengeli bir şekilde ortak harcamak lazım.
    bir örnek daha vereyim bugün misafir vardı.
    adam emekli olmuş daha bir kaç ay oluyor emekli olduğu.
    karısı dediki benim adam emekli oldu ama şimdi iş arıyor dedi.adam yere bakıyordu.
    adamda dediki ben yeni emekli oldum vede biraz tadını çıkarmak isterim dedi.
    yani kadın zorla adamı çalıştırıyor ama adam biraz dinlenmek istiyor..
    ortamına girmeyen duymayan anlamaz tabi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz3197

quote:

ilk mesajından bekar oldugunu düşündüm. evli isen ve bu durumdaysan bunun adı evlilik degildir. evlilik paylaşımcı olarak zorluklara beraber gögüs germektir.

evli değilim ama başbelazı bir kızla takıldım 3 sene
    ama ben kızla evlenmedim istemedim ve benden sonra gelen erkeklerde kaçmış kurtulmuş

• kızla sevgili isen sana nie para versin. elbette kendine harciycak. makyaj giyim kuafor çart curt para biter elbet.
    demek sende sorun var kızlarin parasina göz dikmişsen onlarda saf degilmişki sana zınnık koklatmamişlar zamanın kızlarindan korkucaksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

Bizim tanıdık var evli Hanımıda çalışıyor.
    Bütün maaşı alıp hanımına haftalık veriyordu. ,

o kişinin adı hasan mıydı
    aynı bizim iş yerindede bir adam böyle yapıyordu.karısıda aynı yerde çalıştığı için.
    kadının maaşını erkek alıyordu,kadına sadece cep harçlığı veriyordu.
    ama adamda para çok olduğu için,kadınlarla yiyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.