Şimdi Ara

bir erkek hem tipsiz hem de sosyal fobiliyse hayatı bitmiş midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşünün 20'li yaşlarında bir erkek hiçbir fiziksel çekiciliği yok. bir sürü dezavantajı var. üstüne hemen her insana default gelen iletişim becerisi de yok. konuşmayı sohbet etmeyi sohbeti ilerletmeyi bilmiyor. komik değil sıkıcı. düz ve monoton bir adam. hemen her konu da tecrübesiz ve korkak. hayat bitmiş midir devam eder mi?

• Yaşadığın durum kötü ancak benim başıma bir kaç bela geldi ve evde oturup varsa klimanı vantilatörünu açıp huzurlu bir şekilde film izleyebilmenin değerini o zaman anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taııbuv kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu toplumsal normlara göre mutlu olup olmayacağınızı belirlemeyin çoğu kisiye göre asosyal olmak eziklik mutsuzluk buda senin bilinçaltına isliyo ondan sonra yok şöyle yok böyle git aç PC ni keyfine bak tipi de çok sallama yakışıklı olan kesim %20 %80 seninle aynı kaderi yasiyo inan bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt

ne oldu reis

• Şu hayatta kendi gözlerimle şunu gördüm; karı ya da erkek, heç farketmiyo: her malın bir alıcısı çıkıyor ve o mal sahapsız kalmıyor...ve nice koca kafalı, pörtlek gözlü, kepçe kulaklı, öküz burunlu ve kürek gibi çene çıkıntısı olan tipsizler ünlü oluyorlar, siyasette iktidar oluyorlar, patron oluyor, parayı da götürüyorlar... olan ise senin gibilerin tükenişine oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Temmuz 2024; 22:52:43 >
  • Hemen her insana default gelen iletişim becerisi yok düşüncenden dolayı bu halde olduğunu düşünüyorum. Yıllardır iletişim becerim yok diyeceğine korkmadan yanlışlar yapacağını kabullenerek elinden geleni yapsaydın o default geldiğini sandığın iletişim becerisi belki sende de olurdu demek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.