Şimdi Ara

Bir evde SuperOnline ve TTnet kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım evde ki ttnet hattı babamın üzerine. Ev sakinleri telefon ile bağlantı sağladıklarında net hızımın aşırı düşmesi sebebiyle superonline'a geçiş yapıcam ve o hattı kendi üstüme alıcam ancak adsl destekli bir hattımız olduğundan Vdsl yada fiber gibi nimetlerden faydalanamıyoruz ayrıca ttnet sözleşme iptaline 267 lira gibi cayma bedeli ödemek durumundayız şimdi sorum şu. Şuan kullandığım ttnet hizmeti aynen devam ederken superonline dan ayrı olarak hizmet alabilir miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir telefon hattı üzerinden sadece 1 adsl ya da 1 vdsl hizmeti alınabilir. İkinci bir internet bağlantısı için yalın internet veya bir telefon hattı daha almanız gerekiyor.

2 hattan ayrı ayrı ISS'lerden faydalanabilirsiniz. Yani biri TTNET diğeri Superonline olabilir.
  • Hattınız bağlı olduğu ankastrede fazladan boş hat var ise ikinci bir telefon hattı tesis ederek başvuruyu yapıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Bir telefon hattı üzerinden sadece 1 adsl ya da 1 vdsl hizmeti alınabilir. İkinci bir internet bağlantısı için yalın internet veya bir telefon hattı daha almanız gerekiyor.

2 hattan ayrı ayrı ISS'lerden faydalanabilirsiniz. Yani biri TTNET diğeri Superonline olabilir.

şuanda kullandığımız tarife sanırım telefon hattına dayalı bir hat olması gerekiyor hocam bu durumda superonline'dan yalın internet hizmetini alabilmemiz mümkün mü aynı zamanda ttnet'i iptal ettirmeden. Zaten adsl yalın için başvuru yapmıştım Superonline'a. Bir de şöyle birşey duydum hemen hemen her binanın panasunda genelde herhangi bi arıza durumu için ekstradan 2 3 hat daha yedekde bulunuyormuş olmadı bu hatlardan birini çektirmek gerekiyor ama dediğin gibiyse buna gerek kalmaz sanırım. Zamanım kısıtlı 48 saat içinde superonline bana dönüş yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzCANLI -- 17 Kasım 2016; 4:2:23 >

• Evet, süperonline'dan yalın internet hizmeti alman mümkün. Tabi panoda boş telefon hattı varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.