Şimdi Ara

Bir Farmerin Maceraları ( Dizi Tadında / Bölüm 1 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bp kasmaya başladım, bu süreçte yaşadıklarımı sık sık sizlerle paylaşacam :) umarım hoşunuza gider. Tevfik 'TeXoM' Önen

• Hayatımda hiç knight online oynamadım, lise 1de silkroad online diye bir online oyuna başladık sınıfta knight oynayanlarla kavga ederdik o senelerde :) İnternet cafeye gidip çam ağacı kesmeyi öğretti arkadaşım ona 5 bin tl lik o zamanın parasıyla item çıkarttım ve tl ile satmıştı. 12 senedir silkroad oynarım lise 1 den beri ve knight online hayatıma hiç girmedi. Ama senin videolarına bi yerde denk geldim bugün kanalındakilerin hepsini izledim ve çok hoşuma gitti. Başarılarının devamını dilerim kardeşim bol kazançların olsun ben oynamasan bilmesem de izlemeye devam edicem böyle devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Hayatımda hiç knight online oynamadım, lise 1de silkroad online diye bir online oyuna başladık sınıfta knight oynayanlarla kavga ederdik o senelerde :) İnternet cafeye gidip çam ağacı kesmeyi öğretti arkadaşım ona 5 bin tl lik o zamanın parasıyla item çıkarttım ve tl ile satmıştı. 12 senedir silkroad oynarım lise 1 den beri ve knight online hayatıma hiç girmedi. Ama senin videolarına bi yerde denk geldim bugün kanalındakilerin hepsini izledim ve çok hoşuma gitti. Başarılarının devamını dilerim kardeşim bol kazançların olsun ben oynamasan bilmesem de izlemeye devam edicem böyle devam et

güzel dileklerin ve desteğin için çok teşekkür ederim hocam, kendi halimizde elimizden geldiği kadar faydalı içerik üretmeye çalışıyoruz, her şeyin hayırlısı :)

• Oo reis sende mi burdasın ? Kaç gündür izliyorum videolarını. Bölüm 7 beklemdeyiz. TeXom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aa dostum senı burada görmek güzel. videolar çok güzel.. foruma pek uğramıyorsun sanırım ama uğra
  • gerek youtube olsun gerek burası her zaman destek vereceğim hocam sana,bu işe emek veriyorsun karşılığınıda alacaksın inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.