Şimdi Ara

bir Fbli olarak yorumlarınızı merak ediyotum FB-AC Milan maçı ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

bir Fbli olarak yorumlarınızı merak ediyotum FB-AC Milan maçı ne olur?

(En Son Oy Tarihi: 24.11.2005)
Giriş
  • Milan ağır basıyor fener yenilsin diyorum maç başlayınca feneri tutuyorum gol kaçırınca üzülüyorum naslı bir durumdur anlayamadım gitti şampiyonlar ligi maçlarında geçerli bu durum tabi
  • hersey olabılır bu macta
    hiç bellı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alez

quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Mİlan daha agır bassada 3 ihtimalli bir maç.Fenerin ne yapacagı belli olmaz farkda yiyebilir yenebilirde.

evet 3 ihtimalli 0-1, 0-2, 0-3*

*skorlar fb-milan olarak yazilmistir

yes
  • onlarda kazanmak zorumda buda saldıracakları anlamına geliyr ve kadköyde saldıranların başına ne geliyosa milan da ayı sona kendini hazırlamalı

yeterki ilk golü biz yemeyelim yersek fark atarlar ama yemeden atabilirsek...
    işte ozaman feneri hepimiz alkışarız

ve alkışlamayada hazır olun
  • tabiki fenerbahçe
  • malesef final maçlarını oynamasını bilmiyoruz.
    Geçmişe baktığımızda Galatasaray Milli Takım ve Diğer takımlarımız böylesine önemli final maçlarını oynarken dünya kamuoyunda çeşitli hileler dönmekte,bizleri 3. dünya ülkesi yobaz,barbar bir millet olarak göstermektedirler.Bunları hep planlı olarak yapıyor bu denyolar.
    Mesala Milli takım isviçreyi elsede elensede italyan medyası milanında son şansı olması itibariyle olan olayları gündeme taşıyacaktır.
    Bnece herşey olur 3 ihtimalli bir maç
  • arkadaşlar belki beraberlik koparabilip psv maçını bekleriz ama o da zor deplasmanda psv yi nası yencez???
  • Milan'a yenileceğimiz kesin. Sheva, Kaka, Seedorf, Pirlo gibi oyuncuları bu savunmayla durdurmamız imkansız. Hedefimiz deplasmandaki PSV maçını kazanıp en azından Uefa kupasına devam etmek olmalı.
  • dün milli takımın ortaya koydugu arzu ve istek fenerbahcedede olursa milanı yener yok schalke macları gibi ruhsuz oynarsak maalesef
  • Allah Kahretsin Ama Ben Bir Galatasaraylı Olarak Feneri Milan Karşısında Tutuyorum
  • kardeşim seninle aynı görüşleri paylaşıyoruz FENERBAHÇE yener yaw...
  • inşallah arkadaşlar ne diim...???
  • isviçre maçıyla ne kadar tek suçlu olmasak da dünya kamoyunda suçlu durumuna düştük ve ancelotti gibi denyolar: "Bu tür şeyler çoğu kez de Türkiye'de yaşanmaktadır.'' gibisinden laflar etmeye başladı. bir gs li olarak ülkenin prestiji adına fenerbahçenin avrupada ,özellikle de takip eden izleyicisi çok olan, şamp. ligine devam etmesini istiyorum. milanın eski formunda değil defansta çok hata yapmayan bir fenerbahçe maçı alır.
  • ewet beyler maça az kaldı...alex oynuo mu?
  • Milan alır.Büyük bir aksilik olmazsa(Kırmızı kart vs vs...)Son haftalarda baya formda Milan.Alex de oynamazsa işiniz bitik
  • son olaylardan önce tahminimce fener bu gruptan 3. olarak çıkar diyordum ama şimdi fenerin milan ve psv yi yenipte bu gruptan lider çıkmasını istiyorum
  • evet aslında fener eze eze yense ikisini de harika olur ama sanıyorum milan alcak.fenerde alex ve aurelio yoksa işi bitmiştir.
  • milanın maçını seyretmiş olarak fenerbahçe maçında alex oynamayıp defanstada servet oynarsa (servet shevchenko eşleşmesi) fenerbahçe yenilir alex oynayıp servet yine oynarsa fenerbahçe yine yenilir milan şampiyonlar liginde farklı oynuyor.
  • fener alacak abi bu maci lider olan psv uc gol yedi 3 unude fenerden psv yi yendik futbolcular gonullerini koyarlarsa bu maca neden yenmeyelim ben umutluyum gonlumde aklimda kalbimde fener diyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.