Şimdi Ara

bir Fbli olarak yorumlarınızı merak ediyotum FB-AC Milan maçı ne olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

bir Fbli olarak yorumlarınızı merak ediyotum FB-AC Milan maçı ne olur?

(En Son Oy Tarihi: 24.11.2005)
Giriş
    Çavuş

15 Kasım 2005, 16:21:33
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    malesef final maçlarını oynamasını bilmiyoruz.
    Geçmişe baktığımızda Galatasaray Milli Takım ve Diğer takımlarımız böylesine önemli final maçlarını oynarken dünya kamuoyunda çeşitli hileler dönmekte,bizleri 3. dünya ülkesi yobaz,barbar bir millet olarak göstermektedirler.Bunları hep planlı olarak yapıyor bu denyolar.
    Mesala Milli takım isviçreyi elsede elensede italyan medyası milanında son şansı olması itibariyle olan olayları gündeme taşıyacaktır.
    Bnece herşey olur 3 ihtimalli bir maç

kesinlikle katılıyorum .Biz ülke olarak kaldıramıyoruz böle hayati maçları !!!
    Milan 'ın ligde çok ii oldugu söylenemez 2. ama bu hafta fiorentinaya maglup oldu fenerbahcede kalitesiz ligimizin en kaliteli takımı (bir koyu bjk li olarak üzülerek yazıorum) fenerbahce 1 puan alırsa iidir ama gerçekten çok zor!!!!!!!!!!

• bir gs li olarak kalbim fenerbahcenin yanında
  • FB çok zorlu bir viraja giriyor arka arkaya oynayacagı 4 maç ile bu seneki geleceğini belirleyecek..Bu maçlar
    Milan , GS , Erciyes , PSV..Bu 4 maçın 4 ünden de galibiyetle ayrılması bana pek mümkün görünmüyor..bu maçlardan 2 sini kazanacaksa bu maçalr milan ve PSV maçları olsun..Diğerlerinin telafisi var
  • açıkçası söyleyeyim fenerin işi çok zor
    tahmini skor 0-2
  • mılan alır
  • alex oynarsa belki fener alır oynamazsa çok çok çok zor. alexe laf atanlara schalke ve manisa maclarını izlemelerini tavsiye ederim alex olmayınca fener kaleye sut bile atamıyo su anda alex ve appiah fenerbahcenin %50 si demek 2sinden biri olmazsa fener tepetaklak oluyor. inşallah alex oynar inşallah yeneriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmanbaris

alex oynarsa belki fener alır oynamazsa çok çok çok zor. alexe laf atanlara schalke ve manisa maclarını izlemelerini tavsiye ederim alex olmayınca fener kaleye sut bile atamıyo su anda alex ve appiah fenerbahcenin %50 si demek 2sinden biri olmazsa fener tepetaklak oluyor. inşallah alex oynar inşallah yeneriz

Alex oynuyor son dakika haberi.
  • alexin oynaması ii hoş da aurelio we luciano yok yaabence alamıcaz ya berabere ya milan
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 25 Kasım 2005, 20:48:27 >
  • bu maçta fenerbahçe kesin gol atacaktır. Ama milan maçı 3-2 yada 2-1 kazanır diyorum.
    Aslında ümit özat oynamayıp(yerine herhangi biri oynasa diyorum) , Aurelio cezalı olmasaydı o zaman işler değişirdi.
  • Olan oldu
  • Fenerbahçe dagıldı...

daha ne diyeyim...
  • ulen bı de 44 tane oy vermısler yaaw göz var nızam var kardesım orası avrupa baslarında bızım fedarasyon yok (anladınız dımı anladınız anladınız)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.