Dün Kayserispor camiasına ve taraftarlarına yapılan haksızlığa bende bir fenerbahçeli olarak karşı çıkıyorum. Fenerbahçe haklı yollarla şampiyon olmalı.
Aslında ben de bir Fenerbahçeli olarak penaltıyı içime çok sindiremedim ama oyun geneline bakarsak biz daha iyi oynadık. Öyle ya da böyle galibiyeti hak ettik.
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Aslında ben de bir Fenerbahçeli olarak penaltıyı içime çok sindiremedim ama oyun geneline bakarsak biz daha iyi oynadık. Öyle ya da böyle galibiyeti hak ettik.
haketmek ayrı olay hakem adalet bekçisi mi? iyi oynadı kazanmak zorunda diye ofsayt ve penaltıdan goller?
Kasma adamım, arkana yaslan ve rahat ol. Penaltı verilmeseydi iyice baskı yiyecekti Kayseri, sonuç kaçınılmaz...
Keşke penaltı verilmeseydi de bu tür şeyleri konuşmaya gerek kalmasaydı. Sen ve senin düşünce tarzında olan arkadaşlara malzeme çıktı.
GS Kupa maçında olan olaylardan sonra, bu maçın lafı edilmez...
@Miex
Bu aşağıdaki resimlere de bir yorum alabilir miyiz?
Yorum yapan yerlerin ağırmıyorsa şuan tabi
quote:
Orjinalden alıntı: egemen1994
Dün Kayserispor camiasına ve taraftarlarına yapılan haksızlığa bende bir fenerbahçeli olarak karşı çıkıyorum. Fenerbahçe haklı yollarla şampiyon olmalı.
hepimiz fake(iz)
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
@Miex
Bu aşağıdaki resimlere de bir yorum alabilir miyiz?
Yorum yapan yerlerin ağırmıyorsa şuan tabi
AHMET ÇAKAR:bence burada penaltı yok, çünkü burada gördüğümüz gibi kaz kanadı tarafından tutulmuş ve kündeye getirilmiş, sonra gayet temiz tuş olmuş, kurallara uygun GÜRCAN BİLGİÇ:ahmet abi güreş izlemyioruz bu futbol futbol...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme